חרפה שכזו.....

מיטללל

New member
../images/Emo5.gif חרפה שכזו.....

נגיד והייתם פוגשות
/
שבלשון המעטה היו עושים לכם את זה.. הייתם יוצאים כמה פעמים.. נהנים עד מאוד, מתחילים להרגיש משהו.. ואז לפתע
. הייתם נחרדים בגלל אחד הדברים שה
/
עושים.. ולא משו ספציפי.. אלא הייתם נחרדים מחלק ממנו/ה שלא קלטתם עד אז.. זה יכול להיות:
העובדה שיש לו/ה צחוק מזעזע אבל ממש מזעזע
חסר יכולות לרקוד והבושה שיבינו שה... דבר הזה אתכם? (איך באמת הייתם מגיבים לסיטאוציה כזו? בראש של "הוא איתי אז הוא איתי" והייתם מסכימים לרקוד לידו ושיקפצו כולם, הייתם תומכים בו מרחוק. או לא הייתם מסכימים לרקוד לידו או מציינים את ההכרות שלכם איתו גם אם זה היה הדבר היחידי שהיה יכול להציל אותכם ממוות?
)
פריקיות לניקיון אבל בצורה מפחידה.
העובדה שה
/
סוגר/ת את האור 12 פעמים לפני שהוא יוצא מהחדר?
וכדומה... אז... איך הייתם מגיבים? מתי חוויתם דבר דומה ומה עשיתם ?

TheWhiteTigris

New member
חלק מהדברים

הייתי מבליג, כי עם כל הכבוד, לכל אחד מאיתנו יש את ה"שגעונות שלו" (גם אם אנחנו לא רואים את זה כך). אז דברים נסבלים אני "אעמוד" בהם. במיוחד אם זאת מישהי שכאמור בשאלתך נדלקתי עליה חזק מאוד. כמובן שאם מדובר בשיגעונות שלא ניתן לסבול אותם כמו חברות בכת השטן, אז אני ארים ידיים...

קורטי

New member
אבל ילדים קטנים יפיופים!

אוח כמה שאני אוהבת את השטניסטים של העיר שלנו- הם כאלה מותק- זה לא כזה נורא שהם רוצחים חתולים כשהם כבר על סף גסיסה- הם מפחיתים להם את הכאב.. חח כת השטן לשלטון... טוב נו לא... אבל אנרכיה שולטת!

Lanni

New member
האמת היא..

שלא זכור לי משהו עד כדי כך יוצא דופן שבכלל שווה לזכור |מנסה להיזכר... ולא מוצא|. לא מהכרות אישית בכל אופן! אבל אם כן היה קורה, אז נראה לי שהייתי מנסה להתעלם מזה באלגנטיות וזהו (לא רוצה להשתמש במילה "להבליג" כמו טיגריס לבן.. חחח)

TheWhiteTigris

New member
מה רע בלהבליג?

זה אותו דבר כמו להתעלם באלגנטיות. בשניהם אתה לא משמיע ציוץ על משהו שמפריע לך...

Lanni

New member
אין שום בעיה. כאמור זה אותו הדבר..

אבל רציתי להיות מקורי

MAX D

New member
זה מהדברים שאני בדכ"ך לא מדבר

עליהם- לא, קרה לי מצב כזה, אני חושב שאני יכול להגיב רק בצורה עדינה מאוד, משהו בסיגנון: "טוב, אני זז, שני את ה(מה שלא יהיה שמציק לי) ואז אולי אני אחזור" כן- אצלי זה עדין מאוד

pain is MY love

New member
אוי וייזמיר!

זה עדין?!?!?! נראה לי אם הייתי שומעת ממך דבר כזה הייתי נכנסת לדיפרסיה של שנתיים!

MAX D

New member
כשמגיעים איתי למצב שאני מתעצבן

אני ממש לא נחמד... יש אנשים שניפגעים- אבל אין מה לעשות, אני לא אוהב לשמור דברים בבטן

HyPeR SoNiC

New member
אממממ.....

זה יפה שאתה ככה מדבר בכנות.... אבל לא צריך להיות אכזרי!!! ביקורת בונה עדיין לא הזיקה לאף אחד.... תחשוב על זה

MAX D

New member
יש ביקורת בונה ויש להסתיר חלק מהאמת

אני לא מסתיר כלום- בעיקר אם אני רק התחלתי לצאת עם אותה בחורה, אז היא תעלב... אוי ואבוי- אף פעם לא אמרו לי שניחנתי בנחמדות יתר לאנשים שאין לי קירבה ריגשית, נפשית או מישפחתית אליהם. חוץ מזה- נגיד היא עם צחוק ג'ניס (מחברים), איך להגיד את זה כביקורת בונה? אין מצב- "או שתחליפי את הצחוק או שתיקני לי אטמי אוזניים
"

pain is MY love

New member
אבל אתה מתבלבל

אתה לא יכול לשנות בן אדם! אתה יכול לבוא בגישה כנה ולהגיד שיש משהו שמפריע לך גם אם זה הכי פוגע בעולם. וזה באמת מבורך לדעתי. אבל אתה לא יכול להגיד לה "אני הולך, אני אחזור רק אם תשתני" כי זה לא פייר וזה ממש לא הגיוני!

MAX D

New member
יכול, יכול../images/Emo8.gif

שיניתי פעם ואני אמשיך עם זה, ישנם דברים שאני לא יכול לסבול- לא הרבה, אבל יש. הדברים האלה לא יהיו לידי- לא משנה מה...

pain is MY love

New member
אז אתה יכול לעזוב אם אתה לא אוהב

אבל איך אתה יכול לשנות צחוק של מישהי? או סגנון ריקוד? או צורת אכילה?

MAX D

New member
ישר לעזוב? בלי לנסות לשפר את המצב?

למה? קודם מנסים לשנות, לא מצליח? עוזבים. לשנות? אפשר הכול לשנות, רק צריך לרצות מספיק

למעלה