חרפה שכזו.....

pain is MY love

New member
וואי מזכיר לי משהו!

פעם יצאתי עם מישהו ממש חמוד ומקסים. אבל ברגע הראשון שאמרתי משהו מצחיק יצא לו צחוק של עז פצועה ודרוסה שגוססת על הכביש!!!!
זה כל כך הוריד לי ממנו שזה לא יאמן! מאז פשוט ניסיתי לא להצחיק אותו.... בקשר לבחור שלא יודע לרקוד זאת ממש בעיה... בפיתרון היחיד הוא לא לצת ביחד למועדונים ודאנס בארים אבל אם הוא עדיין מתעקש לקחת אותי לשם אני מעדיפה להתאבד מאשר לרקוד לידו.... כי אני ממש אוהבת לרקוד ומבאס לי את החיים לרקוד לידו . חוץ מזה שאומרים שגר מפנק כמו שהוא רוקד... אז... תבינו לבד.

memeR

New member
הזכרת לי איזה פרק באלי מקביל...

או אולי ב"סקס והעיר הגדולה", שמישהי (כנראה אלי) יוצאת עם גבר מושלם מכל הבחינות, חוץ מהעובדה הקטנטנה שכשהוא אוכל הוא נוטה תמיד ללכלך את הסנטר שלו ברוטב. וזה לא מטריד אותו בכלל. והיא נגעלת ממנו לחלוטין, יש לה הזיות שבה הכתם על הסנטר שלו גודל וגודל ובסוף הוא כולו מלא ברוטב. אז זאת כנראה באמת אלי מקביל, בגלל ההזיות
במקרה כזה, לדעתי, צריך פשוט לקחת אותו לאכול על האש או משהו- מקום שבו אין רטבים להתלכלך מהם.

bali

New member
מנהל
זה אכן היה באלי מקביל

רק נוירוטית כמו אלי מסוגלת להזות את הכתם כגודל והכל...

bali

New member
מנהל
אין מצב שלא הייתץי שמה לב לזה לפני

שאני מפתחת רגשות, כי לוקח לי הרבה זמן יחסית לפתח רגשות עמוקים, וזה קורה אחרי שאני בודקת דברים כאלה.... זה לא קרה לי בשלבים כאלה, ובשלבים מוקדמים פשוט מוצאים תירוץ ללא להמשיך או שאומרים את האמת שזה "לא זה" וזהו...

HyPeR SoNiC

New member
אני.....

מנסה להבליג... כי בכל זאת... אני לא אתן לדברים קטנים להרוס לי משהו טוב... ואם אנחנו מתחילים לצאת יותר והכל, אני מנסה למצוא דרך להעיר לה על זה בעדינות... הערה חברותית, ביקורת בונה.... ואם אני יכול לעזור לה לתקן את הבעיה, אז למה לא?

למעלה