הצעה ודעה !
נתחיל בהצעה.. אז ככה.. אני מבינה לליבו כמעט בטח כמו כל אחת שבחופשת לידה.. ילדים זה קשה, בעיני לפחות הרבה יותר מכל עבודה, זה עומס נפשי ופיזי וגם רצון להשביע את רצונם לתת להם הכל וגם לדאוג שהשעות לא יעברו לבטלה והם יתקדמו במשהו היום... אני מרגישה כמוהו.. בעלי יוצא לעבודה ב- 6 בבוקר וחוזר ב- 8 בערב ... עמוס ולחוץ.. חוזר הבייתה ואני ישר מלבישה לו את הילדה.. רצה לנוח לראות מיכאלה.. קצת לנט וקצת זמן לעצמי.. כאילו שעבדתי בעבודה פיזית.. מה הוא יגיד? הוא צריך לשחק איתה שעה לקלח להבליש לעשות מסג ואז להרדים!!! מסכן ? לא חושבת, אני פשוט גמורה. אז בקשר לבעלך הוא עובד כל השבוע סוף שבוע הוא רוצה לנוח כמו כל אדם ובכל זאת יודע שיש לו לשמור לבד על הילדים.. ולכן מחכה לרגע שתחזירי כדי לנוח.. מה שמגיע לכל אדם ביום המנוחה שלו.. אבל.. יש לי הצעה.. פשוט תחזרי שעה יותר מאוחר מהעבודה. אחרי העבודה תעצרי באיזה מקום תשתי קפה , תנשמי אויר ותנוחי ואז חזרי כביכול מהעבודה מתוך ידיעה שגם לו מותר לנוח.. הוא גם די מסכן בסה"כ , זה לא שהוא לא יודע שאת עיפה פשוט הוא גם מתוסכל מזה. בקשר לאוכל.. לי אישית נראה שהוא יודע שזה יעצבן אותך.. ואיכשהו הוא עושה זאת כדי לעצבן.. ואז איך שאת נכנסת הוא ישר מנפנף בזה.. אני במקומך הייתי אומרת לו.. מילה או שתיים ופשוט לא מתייחסת , מה שכן ביום אחר הייתי דואגת להנפיק לו את המאמר שאסור להאכיל וגם מספרת לו שהילד שילשל כל היום..(גם אם לא !!!) ובכה מכאבים.. וכאלה.. אז בפעם הבאה אולי הוא יחשוב על הילד ולא על זה שהוא רוצה לעצבן אותך.. בקיצור, קצת פחות תשומת לב לזה ולדאיג אותו,.. אחרי זה אני לא מאמינה שהוא יאכיל שוב.. כך לפחות אני מקווה. בכל מקרה, רק רציתי לאמר שאני מבינה לליבך מאוד ולא פעם אני מרחמת על בעלי שאני כזאת ואני יודעת שהוא עובד קשה, אבל פשוט אין לי כח ! אז אם הוא היה עושה כמוך ומגיע שעה יותר מאוחר כדי לנוח, עדיף שלא אדע דרך אגב, אני הייתי בתוך ליבי סולחת לו ומבינה שיש לו גם צרכים!