*רק אני*

New member
../images/Emo5.gif

רע לי ועצוב לי ובא לי לצרוח ושייגמר כבר היום הזה!!!!!!!!!!!!!

E D G Y

New member
מצטרפת אליך......../images/Emo7.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!1

*רק אני*

New member
למה עדיין אכפת לי כל כך?

ביום שישי החלטתי שאני לוקחת את עצמי בידיים וחוזרת לכל מה שויתרתי עליו בשבילו וביום שבת קמתי עם מצב רוח כל כך טוב עד שביום שבת שמעתי על המצב שלו. מאז אני מנסה לגלות מה קורה איתו אבל כל מה שאני שומעת זה: "תפסיקי לחשוב עליו ותחשבי על עצמך" "תעברי הלאה ותמצאי לך מישהו אחר לדאוג לו" "את לא טיפשה, ברור לך שיש מישהי אחרת שדואגת לו" ואף אחד לא מספר לי כלום ואני משתגעת מדאגה אליו. חבל שהכרתי אותו בכלל....

כי הרגש שלנו הוא האחרון שמשתנה

ואנחנו מסרבות בכל הכוח להודות בעובדות. נשמע שמדובר בסוג טיפוס שאני אישית מכירה מאוד מקרוב "הקורבן הנצחי" - הוא תמיד, אבל תמיד הרוווווססססס ממערכות יחסים. אלא מאי, אף אחת לא שמה לב שהוא תמיד במערכת יחסים והוא תמיד מטופל במערכת יחסים.... האמת היא שמהסיפור שלך גם אני דואגת לך , לא לא. וכרגע , אני מוכרחה לומר, את מדאיגה אותי מאוד. שבי עם עצמך ואמרי לעצמך כמה וכמה פעמים : "יש לו מישהי אחרת". זה כל כך כואב - שעדיף לחשוב כמה הוא אומלל. מזה בדיוק הוא ניזון. זה סוג טיפוס אנושי שאני קוראת לו קרציית יחסים - הוא מתלבש על אישה ומוצץ ממנה את לשדה ואחר כך פונה לדם חדש. וישנן גם נשים כאלה. לא נעים, אבל זה מה שנשמע לי שקורה. אחד הדברים הכי מדהימים עם קרציות היחסים זה שכל הסביבה שלהם מרחמת עליהם , תומכת בהם ומנקה את הלכלוך שהם משאירים אחריהם. למה? בדרך כלל קרציות היחסים הם אנשים מקסימים...ומוליכי שולל.

*רק אני*

New member
קלעת בול

הוא בדיוק הטיפוס, קסם של בחור שכולם אוהבים והוא באמת בחור מקסים לכולם, חוץ מלאלה שבאמת אוהבים אותו. רק היום נודע לי שיש לו מישהי אחרת. לא חשבתי שהיא כזאת מפגרת לצאת איתו, היא ידעה שכשהוא התחיל איתה הוא היה איתי, נפגשנו בבית חולים. אני כל כך כועסת עליו, שבא לי לאחל לו רק רע אבל יש רגעים שכל כך כואב לי עליו, שאני מתה לחבק אותו וללעשות שהכל יהיה בסדר

spooni

New member
אולי תתקשרי ותורידי את זה ממך במקום

להשתגע ...לא עדיף ? זו דעתי כמובן ...

*רק אני*

New member
לא רוצה לדבר איתו

נראה לי שזה יהיה כואב מדי. והניתוח שלו נדחה למחר, אז אולי מחר...

spooni

New member
פעם למדתי בלימודי ימימה ..

שאנחנו מבזבזבים המון המון אנרגיות כשאנו לא מחליטים. כי אנו חושבים המוווווון וטוחנים מים ולא מחליטים, ותמיד עדיף להחליט ואז לשאת בתוצאות. לפחות עם התוצאות אפשר להתמודד , תוצאות זה אחרי מעשה. מעשה זה אחרי מחשבה ואם לא מחליטים על המעשה אז ...סתם מבזבזים אנרגיות. אני יודעת שקשה לך להחליט לכאן או לכאן , אבל תתחשבי בעצמך ...בבריאותך הנפשית...

*רק אני*

New member
../images/Emo24.gif

אני אתקשר אליו אחרי הניתוח (אני מקווה שהוא יענה ולא מישהו אחר) וככה גם אני אדע מה קורה איתו וגם הוא לא יזכור שהתקשרתי בכלל כי הוא יהיה מסטול מדי

*רק אני*

New member
עכשיו כן

החלטתי סופית להמשיך הלאה ולא אכפת לי ממי שלא אכפת לו ממני. לא מתקשרת, לא מתעניינת, זה מה שהוא רצה, שיתמודד עם הבחירות שלו. וסוף סוף אני
מקווה שזה יחזיק מעמד...

Betterfly

New member
הייתי במצב דומה לאחרונה

בקטע של החלטה על מעבר דירה- זה היה מאוד מאוד קשה להחליט ולקח לי ממש חודשים להגיע להחלטה- הבנתי שכל ההתפלספות הזו סביב לקחת החלטה עלתה לי ביוקר יותר מאשר אפשר לשער ואולי יותר מאשר להחליט וזהו. לבסוף החלטתי ואני תקועה איפה שהחלטתי להיות- אמנם נחמד לי אבל אני מפסידה הרבה כסף... אי אפשר לקבל את הכל וזה גם חלק מלהתמודד עם החלטה. חוץ מזה שלרוב אפשר גם לשנות במידה ולא מתאים את ההחלטה...

spooni

New member
גם אני הייתי במצב של לפני לקחת

החלטה ...והתבחבשתי והתבחבשתי ... עד ההתקף חרדה של התקפת הלב
מכאן הדרך היתה מאד קצרה להחלטה

aviv2401

New member
שלום לכן...

אם אתן כבר מדברות על ללהחליט לכאן או לכאן, אני עשיתי את ההחלטה של חיי לפני כשלושה ימים. עד לפני שנה וחצי הייתי נשואה לבעל מקסים, היה המון רוגע, ביטחון וכוח. אבל אז הכרתי את הבחור שגרם לי להתנות ב180 מעלות, בחור מדהים שכל רצונו זה להמחיש לאישה כמה היא יכולה לבד, כמה כוח יש לה להתמודד עם החיים. כמובן שאני מקצרת המון... אחרי מעברים בין שני הגברים הלוך ושוב כמה פעמים החלטתי- החלטתי לחזור לאישי היקר, לחיי המוכרים, המלאים ביטחון ונחות. בטח יהיו בינכם כאלה שיחשבו כי אני פחדנית, אך האמת היא שהיום אני מאמינה שאפשר להגיע לעצמאות גם כשלצידך ישנו גבר. אין לי מושג למה אני מספרת לכן זאת... אולי כי אני רוצה חיזוקים על מעשי, בכל אופן בנות תודה על ההקשבה וכל טוב.

E D G Y

New member
מאוד מסכימה איתך...חוסר החלטה זה

דבר מחליש מאין כמוהו ועדיף לעשות איזושהי החלטה, גם אם היא תתגלה כשגויה בהמשך. זה עדיף על חוסר החלטה. מניסיון, חוסר החלטיות כבר הוציא אותי מדעתי (LITERALLY) כמה פעמים. אני מאמינה גדולה של לעשות החלטות ולשאת בתוצאות...

aviv2401

New member
תודה אדג'י, אבל מה יהיה אם אתחרט

שוב, מה יהיה אם אתגעגעת ואצה שוב לעזוב כאשר השיגרה תמלא אותי? אישי חזר אלי היום בתנאי שאלך לטיפול... יש למישהי מטפל\ת טובה להמליץ? ושוב באמת תודה

spooni

New member
יש לי מטפלת מעולה בתל אביב

היא מטפלת בביו אנרגיה.

למעלה