E D G Y

New member
../images/Emo7.gifאז ככה....

בשבת הוא הצהיר שהוא מעוניין כמוני להעמיק את הקשר ולראות אותי יותר ואמר שנדבר מחר, כמובן... אתמול הוא לא התקשר ואחה"צ אני שלחתי לו סמס. הוא חזר אלי אחרי שעתיים-שלוש, אחרי המבחן שלו, כשהיה בירושליים באזכרה לסבא שלו. הסתמסנו והוא אמר שלצערו הערב לא נוכל להפגש אבל הוא מקווה שמחר כן. היה חילוף סמסים שבשלב מסויים הוא הפסיק לענות לי. ביקשתי שיתקשר כשהוא חוזר הביתה והוא לא הגיב וגם לא התקשר. אני נכנסתי מיד לסרט רע, שהוא התחרט, שלחצתי מדי, שהוא נבהל מהפושיות שלי וכו'... היום לא שמעתי ממנו. שלחתי לו סמס לפני כמה דקות לשאול אם קרה משהו שהוא נעלם. אין תגובה. ניסיתי להתקשר כדי לוודא שהטלפון שלו תקין. היו שני צלצולים וניתקתי. אני מניחה שהוא לא כ"כ מעוניין... אני מאוד כועסת, מאוכזבת ופגועה ממנו... שוב בניתי מגדלים באויר, לחצתי מדי והברחתי... ואולי זה בכלל לא קשור אלי... אבל הנטיה הטבעית שלי היא להאשים את עצמי. אני על כדורי הרגעה כבר כמה ימים ומאתמול בכמויות יותר גדולות. קשה לי נורא להתמודד עם המצב שנוצר, עם הציפיות שלי ועם הפגיעה. אז זה המצב נכון לעכשיו

Betterfly

New member
במצב כזה

לדעתי, פשוט תרפי מהעניין ותראי אם הוא בא לבד... ואם לא, אז זה לא אמור להיות.. באמת.. יודעת כמה בחורים שלא היו אמורים להיות שם כנראה ברחו לי?
זה בסדר.. עוד שבוע תשכחי ממנו אם הקשר ביניכם לא ילך לשום מקום. באחריות. יבוא מישהו מתאים יותר, רק סבלנות. מאיפה את חושבת שנובע הלחץ הזה? האם זה קשור למוכנות שלך לקשר? האם את יכולה למתן אותו ולעבוד עליו באמצעים רציונאליים (עוד לא מכירים, עוד לא יודעת עליו הרבה וכו', צריך זמן)?

E D G Y

New member
הלחץ נובע ממקום שקשה לי להכיל

חוסר וודאות. אני אכן מנסה לעבוד עליו באמצעים רציונאליים וזה לוקח זמן עד שזה משפיע... ברור שזה יעבור אם לא יתקדם שום דבר איתו, אבל כרגע זה לא ממש משפר את הרגשתי... כמובן שלא אמשיך לרדוף...גם ככה עשיתי כבר יותר מדי....

Betterfly

New member
אם זה עניין של זמן, המצב טוב...

אני מכירה את הסערות הרגשיות האלו ומכירה המון אנשים שנכנסים אליהן וזה לא רק אנשים מכורים... (ליחסים לפחות) בקיצור, תני לזמן לעשות את שלו. גם עבורך וגם בהחלטה שביניכם על מערכת היחסים.

אדג', אני יודעת שזה מאוד קשה

אבל את יכולה אולי לנסות לאתר את הנקודה שבה השיח על הקשר הפך ללחץ עליו? לפי מה שסיפרת - היה רגע מסוים שבו התחלת לרדוף - מתוך איזו תחושה זה בא? מתי איבדת שליטה על העניינים?

E D G Y

New member
מסתבר בדיעבד שהלחץ לא היה עליו....

הלחצתי את עצמי והוא פשוט הלך בקצב שלו, שהוא איטי יותר משלי, בלי לחץ.. ואני בינתיים הרצתי סרטי אימה בראשי... הוא עדיין מעוניין ונראה לאן תנשוב הרוח... אדע יותר מחר (אחרי שנפגש הערב)..

E D G Y

New member
מבחינת ההרגשה שלי, התחלתי לאבד

שליטה מרגע שהוא לא חזר אלי בסמסים ונעלם לו. אז הרגשתי דחויה ומושפלת ואז הסרט נכנס להילוך גבוה.... אני מודעת לזה שאני צריכה למתן את הקצב המהיר והמסחרר שלי כי זה לא בריא לבניית קשר בריא ומנסה לעשות את זה כמה שאני מסוגלת... בשיחת הטלפון השתדלתי לא לתת לו להרגיש בלחץ שלי (שלא ידע בשלב זה כמה אני מחורפנת.....)

אדג'י

מנסיון של נשים אני מלווה בזוגיות המחלימה שלהן, נורא חשוב להכין לך טקסטים מראש לכל פניה שאת יודעת שתוכל להלחיץ אותך. ממש להכין לך משפטים שמרכזים את התוכן של הדברים שלך בלי מטען רגשי הרסני. נשים מדווחות שזה עזר להן מאוד בחלקים הקרטיים.

spooni

New member
איך אפשר לעזו רלך ? את רוצה

להיפגש היום בערב ? לצאת ? מישהי רוצה להצטרף ?

E D G Y ../images/Emo46.gif

אל תרגישי רע עם עצמך את היית בסדר כל הזמן אנחנו חושבות שמשהו לא בסדר אצלנו בעוד שהם מתוסבכים רוצים - ולא רוצים מתקרבים ומתרחקים מתעתעים בנו פלא שאנחנו מתחרפנות מזה? מציעה לך מספר דברים: - ראשית, לכתוב הרבה - תפתחי בלוג (אפילו ללא פרסום בתפוז) ותוציאי את כל הכאב - תתקשרי לחברות ותפרקי את כל הכאב - לפעמים אנחנו משליכות על הקשר כאב אישי שלא קשור בכלל לאותו בחור. - תביני שמותר לך להישבר ואל תשפטי עצמך בחומרה - תביני שאת לא מתקשרת סתם כי משעממם לך אלא כי הוא הכאיב לך. - תלמדי למחול לעצמך כפי שאנחנו סולחים להם על התנהגותם. - גם אם את נשברת ומרגישה צורך "לבדוק" מה איתו - תתקשרי מקו חסוי - כך תמיד את יכולה לנתק בלי להחשב כמטרידה (כמובן לעשות את זה במידה ולא להסחף). - ממליצה על טיפות רסקיו - להרגיע את הנשמה. - וגם אם יש לך משהו להגיד, ואת מרגישה שאת חייבת להעביר לו את המסר, תשלחי לו SMS ותפרקי את הכאב. תביני שאת הגעת ממקום נקי, ממקום של אהבה, והוא- הוא זה שלא בסדר איתך ולא ההיפך!!!!

E D G Y

New member
תודה, בת ים :)

את מאוד צודקת... בינתיים המצב השתפר...דיברתי איתו וקבענו להעבר.... הוא פשוט היה עסוק ולא הספיק לחזור אלי.... כנראה לא בראש סדר העדיפויות שלו... נראה מה יקרה הערב...

E D G Y

New member
*הערב (תיקון טעות)

הוא התנצל שלא אמר מראש שיהיה עסוק היום, אבל אמר שהוא עדיין בעניין וישמח לפגוש אותי הערב..

E D G Y - תעדכני אותנו איך היה

ואם את יכולה תשחקי אותה קצת קשוחה אל תהיי קלה להשגה זקפי ראש למעלה יש לך על מה להתגאות ממתינה לעידכונים ושיהיה בהצלחה!!!

למעלה