היום עברנו את הניתוחון

רחליקה1

New member
ירוקתי,../images/Emo50.gif

כמה תשובות: אני מגיעה מדי פעם עם חמתי (בלונדינית קטנה ויפיפיה (גם מבפנים...)) אז אולי כבר התראינו, אתם מגיעים ביום ראשון בבוקר? כי זה הזמן שלנו. ויינטרוב היה מאד אופטימי באותו היום ולכן לא נלחצתי ממנו כל כך וגם לא חשבתי לסרב... לא הסתכלתי ממש על החתך, אך ראיתי את כל השאר. אני חושבת ששום דבר בעולם לא היה מרחיק אותי מהחדר. מתן הייתה זקוקה לי שם והרגשתי אך אני נותנת לה המון כח בכך שהחזקתי לה את הידיים ולחשתי לה בלב מילות הרגעה ונישקתי את ראשה הקטנטן. לכן, למרות הקושי (עבורנו), אני ממליצה להיות שם איתם... כרגע הגבס נראה מצויין, הוא סוף סוף בזווית אנושית כשכף הרגל פונה כלפי מעלה, כמו כף רגל רגילה. אין חור מאחור, לאחר ביצוע החתך, לא תופרים כי הוא קטנטן, אלא עוטפים עם תחבושת ומגבסים עליה, ביום ראשון יש לנו ביקורת גבס שבה שגב בעיקר יבדוק האם אין דימום לתוך הגבס. לדעתי הדימום הפסיק מזמן, כי גם באותו היום לא היה דימום. ביום ראשון נקבל מרשם לנעליים מדר' שגב, לנו יש ק"פ ברגל אחת לכן הרגל הבריאה תהייה בזווית 0 ואילו הרגל המטופלת בזווית 70 מעלות. לא ראיתי איזה ניקוד נתנה אריאלה, מצטערת, כנראה התרגשתי מדיי... מתן הייתה בתחילת השבוע בת 7 שבועות... מקווה שעזרתי. אשמח לכל שאלה, שיהיה בהצלחה ויום טוב. אם תראי אותי שוב ביום ראשון הולכת עם חמתי, קפצי עליי, שאראה אותך יאללה ביי.

רחליקה1

New member
אש"ת יקירתי,../images/Emo23.gif

התנתקנו, רק אתמול שמעתי את ההודעה, אני רוב הזמן מחוץ לבית ולכן לא כלכך מצליחה לתקשר.. כתבתי לירוקה תשובות על שאלותיה ושווה להכניס גם אותן למאמר, כי יש בהן עוד אינפורמציה על הניתוחון. לשימושך, נדבר בקרוב רחלי.

רחליקה וירוקה,אנחנו גם אצל ויינטרוב

אבל בשבוע הבא נגיע ביום ב', להורדת הגבס. כך תמיד אנחנו ביום א' שם, כשיש ביקורת. בטח נתראה שם מתישהו. האם נתתן את הפלאייר על הפורום הזה שם? כי אני שם ביום ב'. אם כבר נתתן, אז אני לא אתן כדי שלא תהיה כפילות. ספרו לי. יעל

לגבי הזוית

אצל פונזטי הרגל הבריאה תמיד היתה בזוית של 45 מעלות. בזמן האחרון קראתי על דיווחים של 25 מעלות. עוד לא שמעתי על 0 מעלות. אולי תבדקו למה? תוכלו גם לשלוח לפונזטי אימייל לשאול לדעתו. הוא מאוד נחמד. עידית

ועוד לגבי הזוית

ניסיתי לשבת על הרצפה עם רגליים ישרות ובפיסוק בערך ברוחב הכתפיים. כפות הרגלים שלי נטו מעט החוצה. כשהזזתי אותן ל 0 מעלות זה הרגיש טיפה מוזר לברך, שהולכת גם פנימה. אולי בכל זאת כדאי שתשאלי את הרופא למה לא 45 או 25 מעלות? תרגמתי לאחרונה לאתר מאמרים על הימים הראשונים עם הנעלים ועוד טיפים חשובים על איך לקשור את הנעליים. ממליצה לקרא לפני ששמים אותן כדי "שישב" ויעזור. עידית

רחליקה1

New member
כדורית,

ויינטרוב הסביר לפיזיוטרפיסטית בנוכחותי, שהוא ראה את הקלטת של פונסטי בפעם הראשונה עד הסוף ובסוף הוא עושה חזרה על כל התהליך ושם מראה על 0 מעלות לרגל הבריאה, אבל טוב שהפנית את תשומת ליבי, אני מיד אברר זאת ואדווח. תודה ממוש, יום טוב.

1הירוקה

New member
היי רחלי

אני באה לשם עם בעלי אני בלונדינית עם שיער ארוך די קל לזהות כי כולם שם דתיים אתם דתיים ? אנחנו באים בדרך כלל אחרונים בסביבות 10 בבבוקר ואז יש פחות תור ופחות פקקים ממומלץ , גם אצלנו הקפ ברגל אחת ונראה כי ממש משתפר , אני מפחדת מהניתוח למרות מה שאמרת מאז אנייותר רגועה , ומהנעלים המכוערות איך לא בא לי עליהן , אבל נעבור את הכל שלב שלב , זה שצריך להיות איתן 22 שעות בהתחלה זה ממש מכה עם כל השאלות והחקירות של הסביבה כל כך אין לי כח לזה אבל יהיה בסדר , שקלת ללכת לחוות דעת נוספת לפני הניתוחון ? למרות שזה נראה לי ממש מיותר ביי

למעלה