לשוקו על הטיול היום,היה משגע

../images/Emo51.gifלשוקו על הטיול היום,היה משגע

התחלנו את הבוקר בארוחת בוקר גדושה מכל טוב ממטעמי החברים בחניון ביער ליד אליקים, בתום הארוחה הלכנו לראות ליד החניון פריחה של תורמוסים סגולים משגעים. משם נסענו לגבעת הרקפות בגלעד ולמרות כל העולם ואישתו שהיו שם, היה כייף! הפריחה משגעת, הכל ירוק המון רקפות מדהימות וכמובן שצילמנו תמונות. משם נסענו לעבר מרבדי הכלניות במגידו,אין מילים למה שרואים שם פריחה צבעונית מדהימה ביופייה, פרחים סגולים,לבנים,אדומים, ורודים ובקיצור המון צבעים והמון זחלים תולעים מטיילים על הפרחים. משם נסענו לנחל ציפורי,פרסנו שמיכה ענקית למרגלות הנחל, פתחנו שולחן ונהננו מהשמש המדהימה שהיתה היום. ולסיום... מי שלא בא הפסיד! ראינו המון פרחים, המון שקדיות לצידי הדרך הצפון פורך בצורה מדהימה ביופיה והשמש כיבדה אותנו בנוכחותה. וכמובן החברה שתמיד כייף להיות בנוכחות החברים. שוקולד יקרה שלנו תודה על הטיול המהנה שאירגנת לנו, היה כייף והילדים חזרו מאושרים הביתה.
וקצת שתראו מה הפסדתם מצרפת תמונות
בתמונה זאת הקובנה של אנונה11

../images/Emo212.gifפתחנו בוקר בעוגת קדאיף של אישה אורחת

העוגה היתה מדהימה וכל מילה מיותרת!

כהרגלי אלתרתי../images/Emo192.gif

1 חמאה קמח כמה שנכנס מים קרים כנ"ל בטפטופים ביצה מלח לפי הטעם לשים לבצק פריך פרורי , מצננים 14 שעה במקרר משטחים בתבנית שופכים מילוי אפשר אין סוף צרופים......... אני הבאתי עם מילוי גבינות מפוררות /מגוררות פרמזן רוקפור קוטג' פטה שמנת מתוקה 2 ביצים פלפל שחור ולתנור חם עד שמזהיב ב ת א ב ו ן וד"ש לדיאנה

w o m a n 10

New member
אחחח יאמי ... אני מאודדד אוהבת קדאיף ../images/Emo99.gif

קנינו פעם בעכו ... ללקק את האצבעות.
קניתי גם במקומות אחרים ולרוב התאכזבתי. מסקנה: זה לא פשוט כל כך כמו שזה נראה
אורחת, כבר מעכשיו מזמינה את הקדאיף שלך לבדיקת איכות

אין כמו העוגה הזו פשוט אין חחחחח../images/Emo24.gif

בתנאי שאת אוהבת גבינה ומתוק בכייף אכין
אני קניתי קדאיף בחונים קונים תבליני הכפר (נדמה לי שככה קוראים לחנות) זה לידיעה כללית ורצוי להכין אותה כשיש מפגש של הרבה אנשים אחרת יהיה קשה לא לחסל אותה חחח

אישה מגיע לך ../images/Emo106.gifתזהרי בסוף נתרגל../images/Emo6.gif

מפעם לפעם את מעלה את הרמה והעוגות חבלז. העוגה באמת היתה מדהימה. ועכשיו תביאי לנו את המתכון של העוגת שוקולד.

../images/Emo187.gifפריחה של תורמוסים ליד אליקים

בתלמוד הוא הוגדר "מאכל לעניים", אך בטבע הוא חגיגה לעיניים. תורמוס ההרים הוא אחד הפרחים הבולטים של סוף החורף ותחילת האביב בגבעות השפלה, רמות מנשה והגליל התחתון. בגבעות מסוימות הוא מכסה שטחים נרחבים בפריחה כחולה צפופה ומרהיבה המושכת מטיילים רבים.

אנונה11

New member
היה כייף גם ../images/Emo42.gif וגם ../images/Emo39.gif

תודה שוקו שלקחת אותנו למקומות יפיפיים וחדשים, לפי כמות הרבה של המטיילים, כנראה שאנחנו האחרונים לגלות אותם
ואין ספק שמגיע לך צל"ש על כך שהצלחת להתיש אפילו את הילד ההיפראטיבי שלי והבן הקטן לא הפסיק להתלונן שלא היה לו כייף כי הוא הלך הרבה (הוא רגיל לטייל על הכתפיים של אבא). החברה היתה נפלאה, האוכל היה משגע, נתראה בשמחה בטיול הבא

שוקלדה ../images/Emo51.gif רבה על יום מדהים../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

שוקלדה מאחלת הרבה בריאות ואושר ושתמשיכי לקחת אותנו לטיולים
ורציתי לספר שהספקתי להגיע ולבקר את החיילת היקרה שלנו בצבא
ולכל אלה שבאו לטיול, אתם מקסימים
היום היה טעים במיוחד
לכולם מאתנו ומהאורחים שלנו

maybesure

New member
מצטרפת לתודות

על יום מהנה - על חברה כייפית ועל כך שכל פעם שאני חושבת שנגמרת לנו הארץ ואין עוד מקומות חדשים - שוקולד מצליחה להפתיע. הפעם זה היה נחל ציפורי - קסם של מקום.
תורמוס ביער אליקים

למעלה