פרות בדרך לגלעד
א אישה אורחת New member 17/2/09 #42 מייבי העתקתי את שתי התמונות המדהימות של התורמוס והרקפת לפייסבוק שלי ,אני מקווה שאת מרשה לי ומי יודע למה התמונות של נושי באתר הן קטנות מאוד?...העליתי משם לפייסבוק כמה והן נפתחו ממש קטן ולא ברור.
מייבי העתקתי את שתי התמונות המדהימות של התורמוס והרקפת לפייסבוק שלי ,אני מקווה שאת מרשה לי ומי יודע למה התמונות של נושי באתר הן קטנות מאוד?...העליתי משם לפייסבוק כמה והן נפתחו ממש קטן ולא ברור.
ש שוקלד אגוזים New member 15/2/09 #16 שבוע טוב ../images/Emo140.gif תודה לכולכם על יום שמשי אביבי פורח וקסום על חברותא נעימה ועל ארוחה טעימה. נחתנו זה עתה.....ונקווה לשבוע קל עם בשורות טובות
שבוע טוב ../images/Emo140.gif תודה לכולכם על יום שמשי אביבי פורח וקסום על חברותא נעימה ועל ארוחה טעימה. נחתנו זה עתה.....ונקווה לשבוע קל עם בשורות טובות
W w o m a n 10 New member 15/2/09 #30 הזחלים נקראים "דובון הקורים" הקורים הם הקן שלהם. למי שמעוניין במידע נוסף דובון הקורים אני צילמתי אותם ברמת הנדיב.
הזחלים נקראים "דובון הקורים" הקורים הם הקן שלהם. למי שמעוניין במידע נוסף דובון הקורים אני צילמתי אותם ברמת הנדיב.