קטנה לוותיקים

dht160

New member
../images/Emo51.gif קטנה לוותיקים

תודה רבה לכל החבר'ה מהקסימים שהיו פה עד היום. בעיקר YESניקים שגרמו בהיותם פה במשך כמעט שנה לכך שהפורם הזה יהיה לאחד הטובים בתפוז ! החל מסוף השבוע יבואו הרבה מנוי כבלים וזה יהיה קצת אחרת אז רציתי רגע לפני לנצל את ההזדמנות ולהגיד לכם
גיא

dht160

New member
אני לא מתכוון להיות

נחמד ולהעמיד פנים שאני מחבב את ההוטניקים שבדרך לכאן. אבל אבי.ברור שנצטרך לשמור על יחסי ידידות. גיא

IDOffryn

New member
זה דבר די מגעיל להגיד..

דבר ראשון אתה המנהל ואם הוטניק יבוא ויראה את ההודעה שלך אז זה די ימנע ממנו להצטרף לפורום.. ודבר שני כבר שפטת אנשים בגלל שהם הוטניקים? מאיפה אתה יודע מי יגיע לפורום? במקום לשמוח שההכרה של הסדרה רק תגדול בארץ..

STA1

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifהוטניקים?חח..אני לא

מהוט..כלומר יש לי הוט 3 והוט סרטים וזהו..ואין לי יס..אני ראיתי מהדרכים שאנחנו רואים את הפרקים המתקדמים..אז אני רואה מעונה הראשונה ככה..זאת הדרך היחידה..כלומר עוד מעט מתחיל בערוץ 10..למרות שיש שם טונה פרסומות..אז בשביל זה יש לי דיסקים צרובים של שתי העונות הראשונות.חח.. וגיא אל תהיה רשע..וותיקים..אני לא כל כך וותיק..בסך הכל בסביבות החצי שנה פה ואני התחלתי אחריכם וסיימתי לפני כולם..כלומר עם מי שרואה דרך המחשב.. הקיצר אני שמח שיהיו עוד חברי פורום (לא שיש מעט..יש בסביבות ה80 או אפילו יותר) אז יהיה יותר שמח ואני מקווה שכולם יהיו נחמדים לnew kids on the block

dht160

New member
אני מתכוון לזה

שאם הפורם יגלוש לנושא של ויכוחים על כבלים- לויין אני יחתוך זאת בגסות. זה פורום לאו סי נטו !

Nitzan122

New member
מה בדיוק הבעיה

עם "הוטניקים"? כבר שמעתי על הרבה צורות של אפליה אבל להפלות מישהו כי יש לו יס או הוט זה ממש אבל ממש מטומטם...

../images/Emo51.gif

אני גאה להיות יסניקית כבר 3 שנים
האו סי כבר הפכה להיות הסיבה שאנשים מתחברים ליס, ועכשיו יש סיבה אחת פחות

Oshry A

New member
אני לא הכי ותיק אבל..

אני יסניק,ואני מקווה שיבואו כמה שפחות הוטניקים! אננו כבר לא ניוחדים.. :'(

Aviad1987

New member
כן

אנחנו כבר לא יחודיים מאז שיס החליטו למכור את הזכויות לאו סי ומגרש ביתי (עונות ראשונות) לערוץ 10. אבל אין מה לעשות בלה בלה...

Aviad1987

New member
מסכים.

נקווה שזה לא יקרה עם העונות הבאות (ויסלחו לי הצדקנים
)

מזה יס מפגרים!??!?

אין מה לעשות.. יס חייבים להחזיר הוצאות..!! ולפי מה שאני יודע הם בחובות עצומים..!! כל הפיתוח של הלווין... זה עלה המון כסף... תאמין לי שאם לא היה להם חובות וכל זה...הם לא היו כל כך ממהרים למכור.. הוט מכרו ליס סדרות בכלל?!?! ובקשר לעונות הבאות... זה בטוח שהם ימכרו להם.. הם לא יכולים להפסיק באמצע שחצי מהקהל בארץ לא יודע מה קורה בהמשך..!!! אז אני בטוח שזה גם כתוב בחוזה..

Aviad1987

New member
ממש לא

לא כתוב בשום חוזה והם לא חייבים שום דבר. סך הכל הם עושים לערוץ 10 'טובה', נכון שהוא משלם על זה אבל בעיקרון יס לא חייבים להם שום דבר. בקשר ללהחזיר הוצאות - גם הוט נמצאת בקשיים עצומים וחובות ומפה ועד אפגניסטן אבל הם לא הולכים ומוכרים 2 קלפים חזקים מאוד שלהם לערוץ פתוח לכולם. טוב כבר דשנו בזה אין סיבה לחזור לנושא.. שיהיה להם לבריאות

patito ƒeo

New member
מסכימה :\ ../images/Emo107.gif

וואי קארין, מה אני אעשה שכל הבנות בכתה שלי יתחילו לדבר על זה?? ועל כמה שסת' חמוד?? חח אני אתחרפןןןןןןןןן האאאאאאאאאאא

למעלה