ממתי אתם רואים בני אדם בתור איזה שירות טלוויזיה יש להם ? אני חייב להגיד שזה ממש מסכנות וטימטום, עוד שבוע תארגנו הפגנות נגד הוט כאילו אנחנו שמאל וימין או משהו כזה.. נו באמת, אנשים תתבגרו זה רק טלוויזיה.
אני כתבתי פה כמה הודעות כבר לפני חודש או שתיים כי אני רואה את the o.c דרך האינטרנט .. יש לי הוט.. ואני מ מ ש לא מבינה מה נהיה פה.. בחירת ערוץ כבלים נהיתה סיבה לשנאת מישו אחר? (טוב קצת הגזמתי עם השינאה- אבל הודעה כזאת לא יכולה להביע משהו אחר..) הוטניקים עוינים?! מה ניסגר איתכם? אולי שHOT ן-YES ילחמו על הכיסים שלנו- אבל שאתם תחשבו שאני פחות טובה ממכם כי יש לי הוט?? זה בילתי נסבל מבחינתי ואני דורשת התנצלות מהמנהלים פה!
לדעתי בתור מנהלים אסור לכם לקחת בעצמכם גישה של "הוטניקים"-"יסניקים" זה שטויות נקודה. הערצה לסידרה אולי תהיה שונה בגלל הפער בשידורים ... מדינה חופשית- חברת כבלים חופשית!!! תפסיקו את השטויות האלה עכשיו כי זה כל כך לא חשוב!!
פתחתי אתר בהטמל על הסדרה ^_^ הוא רק נפתח ובקרוב אני ישים עיצוב הורס נדמה לי שזה האתר הישראלי הראשון לסדרה שנפתח בהטמל בינתיים כנסו: http://planet.nana.co.il/xeniush32/index.html
מה הבעיה עם הוט? זה לא כאילו שאנחנו אשמים שיס החליטו למכור לערוץ 10 את הסדרה. למה לעזאזל למנויים ליס מותר להיות כאן ולמנויים להוט לא? מה בדיוק ההבדל, באיזה ערוץ רואים את הסדרה? מה עושה בדיוק את מי שראה את הסדרה ביס צופה יותר טוב מאשר מי שראה אותה בהוט? ולמה נראה לכם שזה שיבואו לכאן "הוטניקים" אומר שהם יהרסו את הפורום או משו?
אני לא מבינה מה הקטע, זה ויכוח כל כך טיפשי. בהתחלה השירשור הזה היה נראה לי מטומטם ולא רציתי כל כך להתעמק בו ולקרוא אותו אבל כן קראתי וזה הגיע לרמה שלא חשבתי שנגיע אליה בפורום הזה. מה זה משנה יס או הוט? ואני לא מאמינה שמישהי פה אמרה: "גם אני לא כל כך מתה שיבואו לפה הוטניקים אבל אולי יש בינהם נחמדים" זה כל כך מפגר, תחשבו קצת על מה שאתם אומרים ותנסו לפעמים לדבר בהיגיון..