היה טעים, היה נפלא כמו תמיד../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif
לטלושי על הארוח לנושי על הקנוח לארוחת הבוקר המושקעת והטעימה שהכנתן לכשרונות היצירתיים שבתוכנו לכל אחת
זו היתה "טבילת האש" של הפורום בנושא יזמות , לאור הדברים המקסימים שהבאתן , לדעתי יש מקום להגדיל ולהרחיב ולשתף עוד ועוד תושבים בעלי ענין. אשמח לשמוע רעיונות. שבת שלום
תודה לנושי לשוקו לטל על האירגון - בוקר של הנאה ועם טעמים של עוד. בנות, אתן מוכשרות - כל הכבוד. עבודות יד, אפיה, בישול, ציור, יצירות אמנות יפיפיות. והשוקולד שוקולד.... תודה עמיתי - רונה
תודה טל על האירוח המשולם על היוזמה לארח אותנו אצלך המקום הקסום והנעים שהענקת לנו תודה על האוכל המצויין ותודה לכל אותן בנות שבאו ללמפגש היה מרגש ונעים לראות אתכן (טל............ אין לי את המילוי של הזעתר... החסרת כנראה דף בצילום. הבצק במקרר מחכה לביצוע- אז פליז מה לשים בתוך הבצק שיצא לפחות טעים כמו שיצא לך. ושוב תודות עמית
לנושי המקסימה שהביאה אותי לפורום על העוגיות המלוחות הממולאות שהכנת (כמעט אמרתי שאני הכנתי כ"כ טעים היה ....) על האירגון היוזמה והרצון לפגוש את כולן על החיוך הלב הרחב הנתינה וכל מה שיש בך את מקסימה תודות ונשיקות עמית נ.ב- איך יצא הרשתי?????????
לאט לאט אנחנו מתענגים כל יום על משהו אתמול והיום על האוכל של ירדנה והמתוקים שלך ומחר על הרשתי נתענג עליו בצהריים. הקפאתי אותו, מקווה שזה בסדר שמחה לשמוע שהמלוחים היו טעימים , היית אומרת שאת הכנת
לא חכיתי לתגובה (לא היה זמן מיותר) לחצו עלי לאכול משהו טעים אז לקחתי השמן זית הזעתר גבינה צהובה והספתי צנוברים יצא מעולה יש לי תבלין משוויץ את הפעם ראשונה מקבלת אותו ממני מתנה והוא מורכב מעשבי תיבול משהו מהסרטים ... הוספתי אותו במקום המלח שאת הוספת ויצא מעדן ושוב תודות עמית
תודה לטל על האירוח המקסים ותודה לזוגי של טל שעזר ותרם להקמת האירוע תודה לעופרה על הארגון. תודה לכל הבנות על האוכל הטעים ועל החברותא נהניתי מאוד ותודה אחרונה לכל המפרגנות.
מודה לך מאוד על בוקר נהדר, על האירוח החם, על האוירה תודה לכל הבנות השותפות להצלחת המפגש, על המאכלים המגוונים והטעימים, על היצירות המקסימות שזכיתי לראות היום, על החברה. תודה לנושי ולשוקולד שמפתיעות כל פעם מחדש!