malka3

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

תודה לטל המקסימה על פתיחת הבית
תודה לנושי על האירגון
תודה לכל מי שהגיעה נהנתי בחברתכן כמו תמיד

חותמת על עידית שחותמת על מלכה

וגם תודה נוספת לאמא של טל על החברותא והעוגה המופלאה לעמיתי המקסימה על ההסבר לסריג המדהים שעטתה במסיבה ולכל החברות על בוקר של כיף

היה טעים, היה נפלא כמו תמיד../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

לטלושי על הארוח לנושי על הקנוח לארוחת הבוקר המושקעת והטעימה שהכנתן לכשרונות היצירתיים שבתוכנו לכל אחת
זו היתה "טבילת האש" של הפורום בנושא יזמות , לאור הדברים המקסימים שהבאתן , לדעתי יש מקום להגדיל ולהרחיב ולשתף עוד ועוד תושבים בעלי ענין. אשמח לשמוע רעיונות. שבת שלום

רונה 2346

New member
../images/Emo140.gif תודה לטל על האירוח הנהדר

תודה לנושי לשוקו לטל על האירגון - בוקר של הנאה ועם טעמים של עוד. בנות, אתן מוכשרות - כל הכבוד. עבודות יד, אפיה, בישול, ציור, יצירות אמנות יפיפיות. והשוקולד שוקולד.... תודה עמיתי - רונה

עמיתי 10

New member
תודות לטל

תודה טל על האירוח המשולם על היוזמה לארח אותנו אצלך המקום הקסום והנעים שהענקת לנו תודה על האוכל המצויין ותודה לכל אותן בנות שבאו ללמפגש היה מרגש ונעים לראות אתכן (טל............ אין לי את המילוי של הזעתר... החסרת כנראה דף בצילום. הבצק במקרר מחכה לביצוע- אז פליז מה לשים בתוך הבצק שיצא לפחות טעים כמו שיצא לך. ושוב תודות עמית

עמיתי 10

New member
לנושי האחת והיחדה המון תודותתתתתתת

לנושי המקסימה שהביאה אותי לפורום על העוגיות המלוחות הממולאות שהכנת (כמעט אמרתי שאני הכנתי כ"כ טעים היה ....) על האירגון היוזמה והרצון לפגוש את כולן על החיוך הלב הרחב הנתינה וכל מה שיש בך את מקסימה תודות ונשיקות עמית נ.ב- איך יצא הרשתי?????????

עמיתי תודה על הרשתי, מחר נתענג עליו

לאט לאט אנחנו מתענגים כל יום על משהו אתמול והיום על האוכל של ירדנה והמתוקים שלך ומחר על הרשתי נתענג עליו בצהריים. הקפאתי אותו, מקווה שזה בסדר שמחה לשמוע שהמלוחים היו טעימים , היית אומרת שאת הכנת
תודה יקירה על מי שאת ושמחה שנהנת

TALf2007

New member
לא כתוב כי זה המצא של אמא שלי../images/Emo6.gif

העיקרון הוא כזה- לפתוח את הבצק ולמרוח שמןזית עליו לפזר זעתר, מלח גס (אם אוהבים)גבינה צהובה או גבינה בולגרית! ספרי איך יצא, טל

עמיתי 10

New member
היי טל ושוב אני

לא חכיתי לתגובה (לא היה זמן מיותר) לחצו עלי לאכול משהו טעים אז לקחתי השמן זית הזעתר גבינה צהובה והספתי צנוברים יצא מעולה יש לי תבלין משוויץ את הפעם ראשונה מקבלת אותו ממני מתנה והוא מורכב מעשבי תיבול משהו מהסרטים ... הוספתי אותו במקום המלח שאת הוספת ויצא מעדן ושוב תודות עמית

מצטרפת לתודות

תודה לטל על האירוח המקסים ותודה לזוגי של טל שעזר ותרם להקמת האירוע תודה לעופרה על הארגון. תודה לכל הבנות על האוכל הטעים ועל החברותא נהניתי מאוד ותודה אחרונה לכל המפרגנות.

דיאנה66

New member
תודה

תודה לטל על הארוח המשוקע מאוד, וכמובן גם לעפרה על האנרגיה הבלתי נלאית. שבת שלום - ציפי

עמיתי ../images/Emo124.gif

תודה בשם הגוזלים על פרחי המרשמלו שהכנת חגגנו יום הולדת כפול והם נהנו מאד
תודה נוספת על הרשתי

תודות מכל ../images/Emo23.gif גם ל .....

לחורזת, מבתי ששמחה על השרשרת המקסימה לפלאפון
למייבשורה על האבנים המקושטות שנארזו כבר בשי לחג
לטעים מאד על העוגה שחוסלה .......
ואחרונה חביבה לנושי ותמר על המאפים , המלוחים פשוט
כמה שאתן מוכשרות!

עמיתי 10

New member
ובשם כל האורחים - תודה על הקובות הנהדרות

תודה על הארגון על היוזמה על הביצוע ולא לדבר על האוכל המצויין נהנתי עמית

חגית555

New member
טלטולי שלי

טלטל שלי הכי יקרה בעולם, נהנתי מאוד מהחברותה, מהארוח, מהיצירתיות של כל בנות הפורום. תודה לכולן ותודה מיוחדת לך ביתי הכי בעולם. להתראות מימני חגית.

maybesure

New member
תודה ענקית לטל

מודה לך מאוד על בוקר נהדר, על האירוח החם, על האוירה תודה לכל הבנות השותפות להצלחת המפגש, על המאכלים המגוונים והטעימים, על היצירות המקסימות שזכיתי לראות היום, על החברה. תודה לנושי ולשוקולד שמפתיעות כל פעם מחדש!

למעלה