תודה רונה ונושי על התמונות
ע עידית רון New member 22/3/09 #82 הקובות האורז הבצק עם הבשר והרשתי נגמרו ../images/Emo10.gif הבן חיסל בעזרת חבריו את התבשילים. בפעם הבאה בבקשה לא להגביל את כמויות הקניה עמית שקלי לייבא לארץ את הרשתי, אחלה תבשיל ל"משקיעניות" כמוני.
הקובות האורז הבצק עם הבשר והרשתי נגמרו ../images/Emo10.gif הבן חיסל בעזרת חבריו את התבשילים. בפעם הבאה בבקשה לא להגביל את כמויות הקניה עמית שקלי לייבא לארץ את הרשתי, אחלה תבשיל ל"משקיעניות" כמוני.
ר רונה 2346 New member 22/3/09 #83 עידית - מזדהה עם צערך... גם אצלי נגמרו המטעמים - לחם בעג'ון - אושפלו עם בשר - עוגת הגזר של נושי וגיסתה - איך אומרים הילדים - הכל היה יאמי. מצטרפת לבקשתך - בפעם הבאה לא להגביל..... אני באה עם צידנית גדולה. כמובן תודה - רונה
עידית - מזדהה עם צערך... גם אצלי נגמרו המטעמים - לחם בעג'ון - אושפלו עם בשר - עוגת הגזר של נושי וגיסתה - איך אומרים הילדים - הכל היה יאמי. מצטרפת לבקשתך - בפעם הבאה לא להגביל..... אני באה עם צידנית גדולה. כמובן תודה - רונה
נ נושי אחת New member 22/3/09 #84 מה את מתלוננת אני בכלל לא זכיתי לאכול../images/Emo7.gif ועוד אני הזמנתי אוכל משוקולד.
ע עידית רון New member 23/3/09 #85 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אחלה סיבה להזמין משלוחה פרטי.