שלום לכולם

../images/Emo52.gifשלום לכולם../images/Emo66.gif

יפה שיש פורום שכל כולו מוקדש לרדיוהד.אז כמובן אני רוצה לכתוב קצת עליהם. את רדיוהד גיליתי הרבה לפני שהפורום הזה נפתח.למעשה,קצת לפני הפריצה והנסיקה המטאורית שעשה "אוקיי קומפיוטר".זה ממש קרה שיצא "אוקי קומפיוטר" לעולם.נראה לי שאני האיש הראשון שקנה את האלבום בישראל.תחילה איש לא דיבר על זה,אני לא שמעתי שהולך לצאת אלבום חדש ובתקופה ההיא רדיוהד לא היו מה שהם היום. הכרתי את "דה בנדס" ואהבתי,אבל לא חשבתי שמדובר בלהקה שתשב בשורה הראשונה של היכל הרוק לצד להקות כמו דורס,סטונס,פינק פלויד,זפלין,פרפל,נירוונה וכו´.באתי הבייתה,נרגש ונסער,שמתי אוזניות והתחלתי לשמוע.המשיכה הייתה מיידית.בשמיעה הראשונה הבנתי שמדובר באלבום ענק,אולי הגדול ביותר שנוצר בשנות התשעים.ומאז אני ורדיוהד אחוקים.הולכים צמוד ברחוב עם אזניות, ברכב,ובבית שהאור מכובה והחוש היחיד לו אני זקוק הוא השמיעה. ראוי לציין את שני האלבומים הבאים שלהם:"קיד איי" ו"אמניסייק".האלבומים האלה הפתיעו אותי מאוד (לטובה), כי הבנתי שלא מדובר בלהקה שמייצרת מוזיקה בשביל להרוויח כסף כי אחרת הם היו עולים על גל ההצלחה ומוציאים עוד אלבום נוסח "אוקיי קומפיוטר".רדיוהד בראה את עצמה מחדש בשני האלבומים האחרונים.שירים מורכבים,עמוקים,בעלי צליל מאוד מיוחד שלא שמעתי בשום להקה אחרת.אני שמח שרדיוהד לא הלכו בדרכה של u2 ושאר מפלצות רוק שמזמן הפסיקו לדבר אלי.בונו נראה כמו חייזר,כל כך מנותק מהסביבה עם משקפי השמש השחורים שלו.אז הבנתי שלרדיוהד זה לא יקרה,הם עשויים מחומרים אחרים.מה שנשאר זה לצפות לאלבומם הבא.מעניין לאיזה כיוון הם ילכו הפעם. אז כמה שאלות לי אליכם. 1.לאיזה כיוון מוסיקלי,לדעתכם,תלך רדיוהד באלבומם הבא? 2.איזה להקות אתם אוהבים חוץ מרדיוהד? 3.מה האלבום האהוב עליכם של רדיוהד. בטח שאלו חלק מהשאלות אך מכיוון שאני חדש, תסלחו לי

ברוך הבא!!!

קודם כל, אתה לא הדינוזאור היחידי בפורום הזה... ועכשיו לשאלותיך: 1. היה על זה דיון נרחב לא מזמן, בזמן שחברינו היו בסיבובון ההופעות האחרון שלהם וביצעו די הרבה שירים חדשים, אם תחפש את זה בארכיון, יש שם גם את הלינק שבו אפשר למצוא את השירים האלה, וגם תמונות. אבל בכל בתשובה לשאלה שלך, עושה רושם, שהאלבום הבא יהיה בצליל של יותר גיטרות, אבל לא חזרה לצליל של דה בנדס. 2. יש פה למטה שרשור גדול וארוך שנקרא משהו כמו: "אני בטוח שעשיתם את זה לא פעם ולא" ותמצא שם בין השאר רשימות להקות מפורטות של כמעט כולם. 3. זה כמו לשאול איזה שיר/ים שלהם הכי אוהבים - זה לא משנה. ופעם נוספת - ברוך הבא!!! נהוג לרשום בסוף כל הודעה איזה שיר שומעים בזמן שרושמים את ההודעה (ואם עברו כמה שירים בזמן שרשמת את ההודעה, אז לרשום את זה שאתה שומע בזמן שאתה רושם מה אתה שומע...) ואפילו אפשר לפרט על מה שאתה שומע (בדרך כלל אם זו איזו להקה לא מוכרת, או איזה סינגל נידח) למשל: שומע עכשיו - שלמה גרוניך ומתי כספי - אפשר לחיות בת"א. מתוך האלבום מאחורי הצלילים, התוצאה המעולה של מפגש בין שני כשרונות אדירים (הקלטה של הופעה חיה - 1984)

Major Thom

New member
ברוך הבא!!

אממ .. אין לי הרבה מה להוסיף על מה שיונתן אמר אז פשוט .. אממ .. ברוך הבא!
dandy warhols - nietzsche

Superunknown1

New member
שלום ../images/Emo9.gif

תשובות: 1. המממ... אני לא ממש יודע, לא התעמקתי באלבומים האחרונים, אני מעדיף את פאבלו הוני ודה בנדס. 2. תסתכל למטה, יש אשכול המוקדש רק ללהקות שאנחנו אוהבים, חוץ מרדיוהד. 3. פאבלו הוני. דהה.

Major Thom

New member
זה לא כזה "דהה", למען האמת ..

אני בספק אם תמצא עוד אנשים בפורום הזה שהפייבוריט שלהם הוא פאבלו האני דוקא. ונסה להתעמק קצת במה שבא אחרי פאבלו ודה בנדס. סביר להניח שתופתע לטובה
אה, ו.. אני הכי אוהבת את אמנזיאק
sigur ros - agoetis byrjun

למה את סתם אומרת

פאבלו האני נמצא גם אצלי בראש הפייבוריטים.. ד"א, ברוך הבא. np: electric soft parade- silent to the dark אם למישהו יש את הגרסה המקוצרת לשיר הזה, תגידו לי

Superunknown1

New member
כבר ניסיתי, באמת.

אני פשוט לא מתחבר לזה.. רק ל-או.קיי קומפיוטר, קצת.

polyethylene

New member
ברוך הבא ../images/Emo70.gif

נעים מאוד... אני מהחולים שמלווים אותם כבר מ- 1992, אי אז כשיצא pablo honey, אני מאלה שישבו בערבים בת"א עד חצות כדי לחכות למכירת הלילה של הדיסק החדש - ואח"כ מסתובבת שעות ברגל ומחכה לאוטובוס חזרה לאיזור הדרום, מאלה שמשיגים חברים בסין כדי שישלחו לי עותק לפני כולם ומאלה שחברים באנגליה מעלימים באלגנטיות בשבילי גרסת סינגל פירסומי של הרדיו, אז זה בסדר, אתה במקום הנכון ולא לבד... גם אני כמו אחרים חושבת שהכיוון של האלבום החדש הולך להיות בחזרה לכיוון הגיטרות אך לא עוד אלבום כמו the bends ו- ok computer. להקות אהובות? יש למטה שירשור ארוך ןמכובד. אלבום אהוב - כנ"ל, השירשור למטה.
עכשיו יש שניים בפורום הזה שיותר גדולים ממני, lazy ואדון פתיתי שלג...
elo greatest hits

lide

New member
שלום!!!

נראה לי שהם הולכים לכוון הג´אז, יש להם הרבה קטעים שמזכירים לי את egberto gismonti, לי זה נשמע ככה. יש הרבה להקות, אני חושב... pink floyd הם פתחו לי את כל המוסיקה הפסיכודלית, מהם זה בה. ובקשר לאלבום, אני אוהב את כולם.
Cold Play - Brothers And Sisters

actiVEgan

New member
טוב נו...

אני אעלה על הגל ואצטרף גם אני לפורומכם החביב :) ברוכים הנמצאים. ואני שומע עכשיו קולות מוזרים בתוך הראש שלי.

polyethylene

New member
ברוך הבא גם לך ../images/Emo70.gif

רוצה לספר לנו מי אתה
stephan micus - the music of stones

actiVEgan

New member
תודה../images/Emo13.gif

מי אני... שאלה די מסובכת. תכירו עם הזמן.
Dire Straits - Brothers in Arms
Street Spirit

Major Thom

New member
אוו! הרבה חדשים! ../images/Emo13.gif

ברוך הבא, ברוך הבא!
אני והפסנתר הוירטואלי המגניב שלי, מנסים לנגן את ספינינג פלייטס על מקלדת מחשב

תודה על העצות

לדעתי כל האלבומים של הלהקה הם מטובים ומעלה. את "פאבלו האני" אני פחות אוהב משום שלדעתי הלהקה הייתה עדיין בשלב הבוסר שלה למרות כמה שירים מצויינים."דה בנד",עד היום,נפלא לדעתי,למרות שבחלק מהשירים הם ניסו להישמע כמו נירוונה,אבל זה היה טבעי לאותה תקופה אז אני סולח להם.ב"אוקי קומפיוטר" הלהקה הגיעה לשלמות מוסיקלית ויצירתית. לכן טוב עשתה רדיוהד שבחרה לברוח מעט מהסגנון של "אוקיי קומפיוטר" בשני האלבומים הבאים שלהם. רעיון טוב לכתוב שיר ששומעים כרגע,אז עכשיו אני שומע את: Dream Theatre - Beyond This Life

skin blues

New member
עובדה מעניינת

עוד מישהו שם לב לכך שרבים מאנשי פורום צמחונות- טבעונות הם גם אנשי פורום רדיוהד?
סתם , חשבתי לשתף

*GormE*

New member
הייתי צימחונית 10 שנים.

אבל הפסקתי לפני 3 חודשים אני פשוט לא אוהבת צימחונים, האידיאלים שלהם מאוד משעשעים אותי

Superunknown1

New member
אני צימחוני,

לא מתוך רחמנות או משהו, כי אין לי בעיה ללבוש עור (טוב.. כן, אבל עדיין....) זה פשוט מגעיל לדעם שמה שאתה כרגע מכניס לפה נשם לפני פחות משבועיים... זה התחיל בחגיגת ברביקיו משפחתית, שם ראיתי הרבה דם נוטף מכל הסטייקים והעופו. הקאתי. לא אוכל יותר בשר.

הייתי צמחונית שנתיים וקצת, הפסקתי

לפני חודשיים, ביום אחד שלרגע חשבתי שלא אכפת לי יותר. עדיין מגעיל אותי לחשוב שהדבר הזה ששוכב בצלחת מיצמץ פעם, כך שאני שוקלת ברצינות לחזור לזה.. וכמובן מצטרפת לכולם ב"ברוכים הבאים"

למעלה