שלום לכולם

skin blues

New member
ממליצה -למי שמתעניין בצמחונות

שיכנס לפורום צמחונות טבעונות ושם הוא יוכל להביע את דעתו בנוגע לאידאולוגיה צמחונית וטבעונית ולקרוא כתבות בנושא אני מרגישה קצת רע שבעקבות הודעה שלי האשכול סטה לגמרי מנושאו המקורי
np- Jane´s Addiction-Ocean Size

אני לא מבין

למה? חוץ מזה, יש דבר שנקרא שרשרת המזון, אבל זה כבר שייך לפורום אחר, הדיון הזה. np - rhcp - ponk rock classic

Fish in the sea

New member
ברוכים הבאים../images/Emo70.gif

אני פה פחות מחודש ומרגיש פתאום וותיק. רק שתי הערות קטנות: אני מסכים עם הנקודה שעשיית קיד איי ואמניזיאק הצילו את הלהקה מוסיקלית אבל יש לי בעייה עם המשפט "ומוציאים עוד אלבום נוסח אוקיי קומפיוטר". אני חושב שגם אם הם ינסו הם לא יצליחו.לא יהיה עוד אוקיי קומפיוטר לעולם. ו...מישהו הזכיר משהו בקשר להשפעות של נירוונה בדה בנדס. סתם זה הזכיר לי שבשמיעות הראשונות שלו הגיטרות במיי איירון לאנג באמת הזכירו לי את נברמיינד. אבל אח"כ שכחתי מזה לחלוטין עד לרגע זה.
אבי מלר - מנצ´סטר יונייטד נגד טוטנהאם

אני דווקא חושבת

שאם הם ירצו הם בהחלט יכולים לעשות עוד אוקיי. אבל טוב מאד שהם לא עושים את זה.

apathic

New member
אני אנסה גם לענות על השאלות...

1.לאיזה כיוון מוסיקלי,לדעתכם,תלך רדיוהד באלבומם הבא? ממש, אבל ממש לא אכפת לי. 2.איזה להקות אתם אוהבים חוץ מרדיוהד? אני חושב שמיציתי את זה כבר בשירשור אחר... 3.מה האלבום האהוב עליכם של רדיוהד? אוקי קמפיוטר, האלבום הראשון שלהם ששמעתי והוא האלבום היחידי שלהם שמעורר בי תחושת נוסטלגיה... וגם אני הייתי צמחוני. זה באמת לא מקרי, אה? אבל רק לשנה, אולי קצת יותר. היום לא ממש אכפת לי מה אני מכניס לפה כל עוד אני יודע מה זה, אבל זה כבר נושא אחר. מה שכן, אני בהחלט נגד פיטום.
Tori Amos - Floating City

הייתי צימחונית דיי עלובה..

שרדתי רק חצי שנה.. :) אבוי.. אין לי כוח רצון..
היהודים- where do you go
מחר ההופעה!!!! כבר יש לי כרטיסים D-:

למעלה