אני מוכן להפעיל

עליך עוד סוגים של לחצים כדי שתהיה בריאה. או שאולי לשם הבראה את לא זקוקה ללחץ אלא דווקא להרפיה?

spidi2

New member
אתה מכיר את האנשים ש...

מתפקדים הכי טוב תחת לחץ
אני אחת מהם
אז איזה סוגי לחצים יש כדי לגרום לאדם להיות בריא
והרפיה... תזכיר לי מה זה

תזכירי לי מה זה "להזכיר לי"

יש אנשים שמתפקדים הכי טוב תחת לחץ יש אנשים שמתפקדים הכי טוב תחת יש אנשים שמתפקדים הכי טוב יש אנשים שמתפקדים הכי יש אנשים שמתפקדים יש אנשים יש Bבריאה - עד שנ@גש

spidi2

New member
יש תזכירי לי ויש...

תזקירי לי... (זה לא אני... זה החום
)

איזה נחמד שאנו כאן

לבד, בפורום תקרובת מקשבת. כמו על אי בודד. את חושבת שיש שם מישהו בעולם החיצון שמודע לקיומנו? או אולי כל אנשי הפורומים הציצו לכאן במהלך שיחתינו ונמנעו מלהצטרף? הם יושבים ומסתכלים כמו מבעד לחלון זכוכית ועוקבים לאן הדברים יתגלגלו. או אולי הם מנסים להצטרף לדיון אבל האח הגדול מונע מהם לצור עימנו קשר?

spidi2

New member
באח הגדול, אתה מתכוון ל -

The BiG Orange לדעתי, הפורום הזה כבר לא בשימוש... ואם כבר אי בודד... אז מה היית לוקח איתך לאי שכזה
(בהנחה שיש לך אפשרות לקחת איתך 3 דברים
)

זאת אומרת

שאם הפורום לא בשימוש ואנחנו משתמשים בו אז אנחנו עוברים איזו עבירה? מישהו עוד יחטוף על זה (מכות בתוסיק?). צפי פגיעה... לאי בודד הייתי לוקח שלושה דברים: 1. פיג'מה - שלא יהיה לי קר בלילה 2. כדור פורח - כדי שאחרי שאחזור אוכל להגיד: "אל תשאלו איזה כייף עשיתי שם, טסתי בכדור פורח". 3. טבעת - רק למקרה שמישהי תעבור בסביבה ותרצה להתחתן איתי. נו, ועכשיו זה מתבקש, מה את היית לוקחת לאי בודד?

spidi2

New member
מים גנובים ימתקו, לא כך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה אני הייתי לוקחת
הייתי לוקחת
טוב קרם שיזוף ושוקולד ואם מישהו יעבור בסביבה... שלא יעיז להראות לי טבעת

חשוב מאד גם לקחת

אטמי אזנים למקרה שיהיה יותר מדי רעש באי. אין ספק שהשוקולד ניצח
אפשר גם לקחת פשוט את האות "ש" ולהפוך את האי הבודד לאיש בודד, ועם זה אנחנו כבר יודעים להתמודד.

spidi2

New member
אין לי מושג איך להתמודד עם...

איש בודד... מאחר וכשאחד כזה נקרא לדרכי... הוא כבר לא כל כך בודד...
יאוווווווווווו כמה נקודות
והשוקולד... הוא תמיד מנצח

spidi2

New member
התכוונתי לזה:

"הפורום לא בשימוש ואנחנו משתמשים בו אז אנחנו עוברים איזו עבירה
"
ולגבי הטבעת בצל... איזה מזל שאני מצויידת בשוקולד, לפחות לא נסבול מהריח...

כדי להפעיל עלי לחץ חברתי

אנחנו צריכים להיות במערכת יחסים הדוקה, שלא לאמר בני זוג. אבל אם נהפוך לבני זוג שוב נהיה בודדים. Catch 22

spidi2

New member
דיברת כמו אחד ש...

חווה (בעבר) חווה (בהווה) מערכת יחסים זוגית דפוקה לחלוטין. רק אחד כזה יכול לכתוב את מה שכתבת. אני צודקת
או שאני צודקת

בדידות בתוך זוגיות

לא זכור לי שחוויתי, אבל דפיקות דווקא כן
לחץ חברתי גם כן. הייתה לי חברה מניפולטיבית עם דיפלומה, שעשיתי בשבילה הרבה דברים שלא מתוך רצון אמיתי, אלא מתוך רצון לרצות.

spidi2

New member
מניפולציות....

האם זה שמפעיל אותם הוא היחיד בתמונה
או שזה שמופעל עליו התמרון, גם הוא נוח לקבל תרגילים שכאלה
והכי חשוב... האם למדת ממערכת יחסים מניפולטיבית זו, ואתה נוח לזה הרבה פחות היום
ובדידות בתוך זוגיות - הייתה בהחלט נחלתי בעבר.

למעלה