אחרי סינכרון מתבצע reset

alophind

New member
../images/Emo53.gif אחרי סינכרון מתבצע reset

ואני מקבל את השגיאות הבאה בלוג :
- Already exists: C:\Program Files\palmOne\dudek\backup\ConnectionMgr50DB.PDB Restore synchronization failed OK Quick Install OK VersaMail OK Memos -- Calendar - Some handheld records were not copied to your PC. Your computer may be full or you may have reached the maximum allowed records on the desktop. To correct this situation, delete some records and perform a HotSync operation again. Desktop = 20, Handheld = 10 - Some PC records were not copied to the handheld. Your handheld may be full. To correct this situation, delete some records and perform a HotSync operation again. Desktop = 20, Handheld = 10 Calendar synchronization failed​
המכשיר לאחר Hard Reset . עוד 2 שאלות : א. מדוע לאחר שעשיתי restore עם BackupBuddy VMF כל התוכנות שהיו רשומות לא רשומות פתאום ? (האם זה יכול להיות כי לפני ה restore שיניתי את ה Sync Id במכשיר ולאחר השחזור הוא לא זיהה?) ב. כיצד יודעים אלו תוכנות כדי להתקין על הכרטיס זיכרון ואלו על המכשיר? ישנם תוכנות כמו volumecare (גרסת דמו) שניסיתי לשים על הכרטיס זיכרון ומייד שהתוכנה עלתה קיבלתי הודעה שהיא לא תעבוד מהכרטיס זיכרון - למרות שהיא כן עלתה... (מוזר...) ) תודה רבה ויום טוב לכולם !

+++

1. נסה לתקן את מסד הנתונים 2. האם אחרי הסנכרון שם המשתמש שונה מלפניו? אם כן אז התוכנות לא יהיו רשומות. BBVFS עשתה לי הרבה בעיות בעבר, הייתי עובר ל BackupMan. 3. תוכנות שאמורות לרוץ ברקע או לשנות הגדרות מערכת, אמורות לרוץ מהזכרון. זה שתוכנה רצה לא אומר שכל הפיצ'רים שלה עובדים. אני לא משתמש ב VC אבל לדוגמה תוכנות גיבוי ירוצו יופי מהכרטיס רק שלא יהיו גיבויים מתוזמנים.

ואיך אני מתקן בעיה יותר חמורה

אני לא מצליח לפתוח את תוכנת ה DeskTop במחשב. הוא אומר לי: Failed to open To Do List database מה אני צריך לעשות? להתקין הכל מחדש? יש דרך אחרת? תודה מראש

איך אני מבצע סינכרון בלי להפעיל

את ה- Palm Desktop ? הבעיה היא שאני מקבל את השגיאה כאשר אני מנסה להפעיל את ה- Palm Desktop אצלי הסינכרון תמיד דורס את המחשב באתר של Palm הם מציעים להוריד גירסה חדשה של Palm Desktop שהוא מתקן לבד.

אפשר להפעיל רק את HotSync Manager

אבל גם להתקין מחדש זו אופציה לא רעה בכלל. לא לשכוח להעתיק את תיקיית המשתמש למקום אחר במחשב.

שתי שאלות קשורות

1. איך אני מפעיל את הסינכרון בלבד 2. מה שם הספריה (של המשתמש) שצריך לגבות (לשמור בצד לפני התקנה חדשה)

alophind

New member
../images/Emo41.gif עדכון

יכול להיות שהבעיה באמת ב DB מכיוון שבעבודה הסינכרון עבר בלי בעיה ובלי RESET , הכל התחיל בגלל שרציתי לבדוק איך BBVFS עובד אחרי Hard Reset , מה שכן , זה פינה לי 2.5 MB על המכשיר של קבצי tmp וג'אנק נוסף שכנראה נשאר. (חשבתי שמחיקה ע"י Uninstall אמורה לפתור את הבעיה הזו) דרך אגב , האם ישנה תוכנה הנותנת לשנות את Sync ID ללא שינוי במחשב וסינכרון מחדש ? משהו יותר מהיר ? תודה עכבר !

alophind

New member
שאלה נוספת , Zlauncer reset....

לפעמים שאני מפעיל תוכנה מה ZL כגון התקנה של רינגו דמו (הרצה מהכרטיס) אז המכשיר עושה Reset , אבל שאת אותה התקנה של רינגו אני מריץ מהפאלם עצמו (כלומר יוצא מהZL) אז ההתקנה מבוצעת בלי בעיה. האם זו בעיה ידוע ? האם זה קשור לנעילה של תוכנות אחרות (בסגנון שblazer היה עושה לאנשים reset אז נעלו את העברית וכו' ? ) שוב , תודה מראש :D

למעלה