אני בלחץ היסטרי לפני מבחן בסטטיסטיקה

כן!! הם היו שם...

עקבת אחריי?
האמת שאני לא חושבת שיומיים לפני מבחן משהו יעזור, וגם *יחסית* אני מבינה את החומר, אבל כל שאלה לגופה, ויש כאלה ממש זדוניות...

berta84

New member
אני צריכה עזרה בסטטיסטיקה

יש לי בסמסטר הבא קורס קשה רצח באקונומטריקה, קורס בו כבר נכשלתי פעם אחת והוא מבוסס על סטטיסטיקה ואני לא יודעת כלום בסטטיסטיקה, כמעט את כל הקורסים הסטטיסטיים עשיתי פעמיים וגם אז בקושי עברתי אשמח לכל חומר שיש לך במיוחד אני צריכה לחזור על הנושא המעיק של רווחי סמך

אני ענת

New member
בהצלחה דולי - אני מאחלת לך שהמבחן יעבור בקלות

אגב גם אצלכם המבחן מתחיל בשעה 12:30 ? בכל מקרה בהצלחה לכולנו

כן, אין בעיה,

אבל אני צריכה שתחזירי לי אותו כי לא סיימתי את הקורס. יש לי עוד סמסטר. תוכלי לקחת ממני לצלם באוניברסיטה, ולהחזיר לי באותו היום? אני אהיה באוניברסיטה בקרוב רק ביום ראשון ה-4 למאי לבחינה, אז אחרי הבחינה אם תהיי שם (אני אצא מהבחינה בסביבות השעה 11-12) - בשמחה. אם לא, אז באחד הימים בסמסטר ב' שבו אהיה כמעט כל יום באוניברסיטה. את מוזמנת לשלוח לי מסר.

אבל אגב,

אני לא חושבת שמדובר באותו חומר. כתבת בהודעה שם על רווחי סמך - לא למדנו דבר כזה. אנחנו לומדים סטטיסטיקה לעובדים סוציאליים, כלומר כל מה שרלוונטי למדעי החברה. במקצועות המדעיים הטהורים יותר החומר שונה.

אני ענת

New member
דולי אשמח לשמוע פרטים על המבחן

כאן בפורום או במסר אישי המבחן שלי מחר בשעה 12:30 תודה ענת

קרן אור חן ../images/Emo13.gif

למדתי אצלה סטטיסטיקה בשנה שעברה (שנה א' של עבודה סוציאלית), אכן מדהימה, ורק בשביל לעודד- אני בכל הקשור לנוסחאות ומספרים- טיפשה כמו נעל! בסמסטר הראשון קיבלתי אצלה 94, אחרי המבחן הפתוח של סמסטר ב' ציון סופי 90, כך שגם אם זה נראה נורא מפחיד בסוף זה מסתדר- קרן מאוד הוגנת בציונים- יש פקטורים

k i d a n

New member
מה מדהים בה?

קשקשנית ברברנית שכולה רוח וצלצולים שמשום מה כל התלמידים שלה נשארים עם הלשון בחוץ ואוהבים להתלקק מולה. אוקי, היא יודעת ללמד אבל לגבי היותה בן אדם.... זו שאלה טובה.

stkachov

New member
לא מכובד

לדבר ככה על מרצה שלך. אם יש לך משהו שאתה מסתמך עליו אז תכתוב ישירות, אחרת אתה סתם משחיר את פני המרצה וחבל...

TheBigBrother

New member
מה לא מכובד?

לא קילל אותה או משהו.רק תיאר. אני דווקא נשמע לי שהוא באמת זה שצודק פה מבין כולם לגביה.

stkachov

New member
מדברים פה על מישהו בשמו הפרטי

מרצה באוניברסיטה... שאמירה כזאת יכולה לפגוע בשם שלה... אז אני אומר אם כבר לתאר, אז לפחות גם לנמק למה היא קשקשנית וברברנית. אגב, אני לא מכיר את המרצה ולא יודע אם זה נכון או לא.

k i d a n

New member
אין מה לנמק...

תיארתי אותה בדיוק כפי שאני רואה אותה... כמו שאתאר מישהו אחר ובמקום "ברברן" אומר "גבוה" ובמקום "קשקשן" אומר "בעל שיער ארוך". אז לא יתבקש נימוק, כי פשוט אין מה לנמק. אתה לא מכיר אנשים שאוהבים לדבר הרבה ולהגיד "אני" "אני" "אני"? גילוי נאות לכל מי שחשב אחרת- אני לא סטודנט ממורמר שקיבל אצלה נכשל.

אני ענת

New member
אני לא מסכימה אם אף מילה שכתבת!!!

אני חושבת שהיא מרצה מבריקה ואדם עם יכולת התחשבות והבנה. מניסיוני האישי... פניתי אליה במספר פעמים ותמיד היתה אדיבה ועזרה בהשגת חומרי לימוד נוספים וגם היום, היה שיעור חזרה לפני המבחן והיא ענתה לשאלות בסבלנות ובקשב רב. כך שאני חושבת אחרת ממך!

אני לא יודעת איך היא בתור בן אדם,

אני יודעת רק איך היא בתור מרצה... ובתור מרצה היא הרבה יותר טובה מכל מרצה שהיה / הייתה לי עד עכשיו.

למעלה