אני חושבת שקיבלתי מחזור

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo53.gif אני חושבת שקיבלתי מחזור

אני חושבת שקיבלתי מחזור
אני בסך הכל 8 ימים אחרי ההחזרה- ויש לי דימום. לא ממש דימום- קצת דם, ובהיר. אבל אני לא יודעת מה זה אומר
והאם זה הגיוני לקבל מחזור כל כך מוקדם? ואפשר בכלל לקבל מחזור עם תמיכה הורמונלית, או שזה לא קשור? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Mרוצה

New member
זה נשמע כמו דימום של השתרשות

אני חושבת שקיבלתי מחזור
אני בסך הכל 8 ימים אחרי ההחזרה- ויש לי דימום. לא ממש דימום- קצת דם, ובהיר. אבל אני לא יודעת מה זה אומר
והאם זה הגיוני לקבל מחזור כל כך מוקדם? ואפשר בכלל לקבל מחזור עם תמיכה הורמונלית, או שזה לא קשור? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
זה נשמע כמו דימום של השתרשות
בואי נתפלל שזה אכן מה שזה. זה יכול להסתדר מבחינת הזמנים. אם זה יישאר מעט ובהיר, זה כנראה זה.

העין ה 3

New member
לא נשאר לי מה להוסיף

אני חושבת שקיבלתי מחזור
לא נשאר לי מה להוסיף
אני בהחלט רואה בזה סימן מעודד, גם כי זה מעט ובהיר וגם כי זה ממש לא בתאריך של מחזור. אז נמשיך להחזיק אצבעות!

הוביטית

New member
לי היה בדיוק דימום כזה

אני חושבת שקיבלתי מחזור
לי היה בדיוק דימום כזה
בימים השביעי והשמיני אחרי ההחזרה, פסק לגמרי ואח"כ לא קיבלתי מחזור שנה וחודשיים ולסיבה קוראים אלון. מחזיקה לך אצבעות לו יהיה

עמית@

New member
סיבה בהחלט מצויינת.

לי היה בדיוק דימום כזה
בימים השביעי והשמיני אחרי ההחזרה, פסק לגמרי ואח"כ לא קיבלתי מחזור שנה וחודשיים ולסיבה קוראים אלון. מחזיקה לך אצבעות לו יהיה
סיבה בהחלט מצויינת.

למה דווקא כשאני קוראת את התשובות

אני חושבת שקיבלתי מחזור
שלכן אני מתחילה לבכות?

ברחה לי ההודעה...

שלכן אני מתחילה לבכות?
ברחה לי ההודעה...
למה דווקא כשאני קוראת את התשובות שלכן אני מתחילה לבכות? לא יודעת, אבל אני כל כך חוששת להמשיך לקוות, ומרגישה שכבר ויתרתי, זה בא לי מוקדם מידי בלי מספיק הכנות. אני כל כך מקווה שאתן צודקות, ורצה לבדוק כל כמה דקות, אבל יש לי תחושה לא כל כך טובה. נחזיק עוד קצת אצבעות

עמית@

New member
אולי תעשי בדיקה ביתית עוד יומיים?

ברחה לי ההודעה...
למה דווקא כשאני קוראת את התשובות שלכן אני מתחילה לבכות? לא יודעת, אבל אני כל כך חוששת להמשיך לקוות, ומרגישה שכבר ויתרתי, זה בא לי מוקדם מידי בלי מספיק הכנות. אני כל כך מקווה שאתן צודקות, ורצה לבדוק כל כמה דקות, אבל יש לי תחושה לא כל כך טובה. נחזיק עוד קצת אצבעות
אולי תעשי בדיקה ביתית עוד יומיים?
נכון שהן לא מדוייקות וכו' אבל אולי זה יעזור לך קצת לשבור את המתח הבלתי נסבל הזה.

ריקי בש

New member
תתעודדי!זה בהחלט סימן טוב לדעתי

ברחה לי ההודעה...
תתעודדי!זה בהחלט סימן טוב לדעתי
זה ממש לא נראה דימום של מחזור. נראה כמו סימן להשתרשות הריון- תשמרי על עצמך ותחשבי חיובי לכל אורך הדרך. מצפה לחדשות טובות בהמשך!

גם לי זה קרה

אני חושבת שקיבלתי מחזור
גם לי זה קרה
בסיבוב הקודם,לא אשכח כמה דמעות שפכתי,זה היה יום לפני בדיקת הדם במרפאה. הגעתי למרפאה וזה כבר ממש היה התחלה של מחזור ואמרתי לאחות שחבל על הבדיקה כי קיבלתי,והיא התעקשה ועשתה לי. בצהריים אפילו לא התקשרתי לקבל תשובה,בעלי בכל זאת החליט להתקשר מהעבודה ורץ הביתה לבשר לי את הבשורה החיובית. מה שנשאר זה להחזיק לך חזק חזק אצבעות ומאחלת לך סיפור כמו שלי עם HAPPY END.

העין ה 3

New member
דווקא כשאת קוראת את התשובות

אני חושבת שקיבלתי מחזור
את מתחילה לבכות כי: א. בגלל ההורמונים. ב. כי את מבינה שיש טעם לקוות, וזה עוד יותר מלחיץ (קודם חשבת שכבר מותר להפסיק לקוות). ג. כי את מבינה שצריך להמשיך עם התמיכה ההורמונלית, וזה איכסה! ד. כל התשובות נכונות. ה. רק תשובות א' וב' נכונות. אז ספרי לנו, איזה תשובה נכונה?

התשובה הנכונה שזה מחזור ../images/Emo7.gif

את מתחילה לבכות כי: א. בגלל ההורמונים. ב. כי את מבינה שיש טעם לקוות, וזה עוד יותר מלחיץ (קודם חשבת שכבר מותר להפסיק לקוות). ג. כי את מבינה שצריך להמשיך עם התמיכה ההורמונלית, וזה איכסה! ד. כל התשובות נכונות. ה. רק תשובות א' וב' נכונות. אז ספרי לנו, איזה תשובה נכונה?
התשובה הנכונה שזה מחזור

כבר אי אפשר לטעות בעניין אני רק לא מבינה איך אפשר לקבל מחזור 8 ימים אחרי ההחזרה אבל חוץ מזה- לא נראה לי שיש כאן מקום לטעויות. זה זה.

אםל2

New member
אויש... אורנגדה../images/Emo7.gif

התשובה הנכונה שזה מחזור

כבר אי אפשר לטעות בעניין אני רק לא מבינה איך אפשר לקבל מחזור 8 ימים אחרי ההחזרה אבל חוץ מזה- לא נראה לי שיש כאן מקום לטעויות. זה זה.
אויש... אורנגדה

דברת עם הרופא שלך? אולי בכל זאת יש תקוה?

עמית@

New member
תמיד יש מקום לטעות ואף פעם לא

התשובה הנכונה שזה מחזור

תמיד יש מקום לטעות ואף פעם לא
מותרים על בדיקת דם אבל.. שיט שיט שיט
מקווה כל כך...

אמאלה2

New member
../images/Emo7.gif אורנג'דה ../images/Emo24.gif גדול

התשובה הנכונה שזה מחזור

אורנג'דה
גדול
גם לי קרה כמה פעמים בעבר שהמחזור הגיע עוד לפני היום ה- 12, כך שכן, לצערי זה יכול לקרות
עצוב לי יחד איתך ואני רק מקווה שתוכלי להמשיך הלאה במהרה. פאנטה וקינלי נמצאות ממש מעבר לפינה ואו-טו-טו תגענה.

נועה 35

New member
../images/Emo93.gif!!! קבלי ../images/Emo24.gif גדול גדול!

התשובה הנכונה שזה מחזור

!!! קבלי
גדול גדול!

עדכונים ושאלות

אני חושבת שקיבלתי מחזור
עדכונים ושאלות
קודם כל תודה לכולכן- זה מחמם את הלב ומצליח לסחוט ממני חיוכון קפוא בזוית הפה דיברתי עכשיו עם הרופא שלי- אומר שאין טעם לעשות בדיקת דם אם זה דימום רגיל של מחזור. ביום שני אבוא אליו למחלקה לפרוטוקול קפואים. מישהי יכולה לספר לי קצת מה עושים במחזור מוקפאים? אין לי מושג, עוד לא הייתי שם אף פעם המבואסת

עמית@

New member
../images/Emo93.gif

עדכונים ושאלות
קודם כל תודה לכולכן- זה מחמם את הלב ומצליח לסחוט ממני חיוכון קפוא בזוית הפה דיברתי עכשיו עם הרופא שלי- אומר שאין טעם לעשות בדיקת דם אם זה דימום רגיל של מחזור. ביום שני אבוא אליו למחלקה לפרוטוקול קפואים. מישהי יכולה לספר לי קצת מה עושים במחזור מוקפאים? אין לי מושג, עוד לא הייתי שם אף פעם המבואסת

יש לך מחזור טבעי? אני לא חושבת שהם יקחו את הסיכון- בדרך כלל נותנים משהו לעיבוי רירית (אישזהו אסטרוגן, אסטרופם או פרוגינובה, לפעמים עם איקקלומי לגרימת ביוץ) אחר כך נותנים פרוגסטרון על מנת להפורך את הרירית לפרוגסטרונית (כמו שקורה אחרי ביוץ, להעביר אותה פאזה ולהכין אותה להשתרשות) ואז- אחרי כמה ימים (בהתאם לגיל העוברים ולמצב בו הוקפאו) עושים החזרה רגילה, ומחכים שוב. אווווווווף אולי בכ"ז בדיקת דם? לא לוותר..

באאבו

New member
עמית - למה גורמים לביוץ במחזור

יש לך מחזור טבעי? אני לא חושבת שהם יקחו את הסיכון- בדרך כלל נותנים משהו לעיבוי רירית (אישזהו אסטרוגן, אסטרופם או פרוגינובה, לפעמים עם איקקלומי לגרימת ביוץ) אחר כך נותנים פרוגסטרון על מנת להפורך את הרירית לפרוגסטרונית (כמו שקורה אחרי ביוץ, להעביר אותה פאזה ולהכין אותה להשתרשות) ואז- אחרי כמה ימים (בהתאם לגיל העוברים ולמצב בו הוקפאו) עושים החזרה רגילה, ומחכים שוב. אווווווווף אולי בכ"ז בדיקת דם? לא לוותר..
עמית - למה גורמים לביוץ במחזור
מוקפאים?

מצב
הנושא נעול.
למעלה