אני חושבת שקיבלתי מחזור

מצב
הנושא נעול.

עמית@

New member
מנסים לחקות כמה שיותר את המצב הטבעי

עמית - למה גורמים לביוץ במחזור
מוקפאים?
מנסים לחקות כמה שיותר את המצב הטבעי
וזה עוזר עם הרירית עוברת לבד לשלב הלוטאלי (הפרוגסטרוני) אצלי כאמור - זה לא עבד.. ופעם שעברה כשיסו את זה עם זריקות- היו חייבים לשאוב בסוף.

ע נ ב ל 2

New member
אוייש...מצטערת../images/Emo24.gif

עדכונים ושאלות
קודם כל תודה לכולכן- זה מחמם את הלב ומצליח לסחוט ממני חיוכון קפוא בזוית הפה דיברתי עכשיו עם הרופא שלי- אומר שאין טעם לעשות בדיקת דם אם זה דימום רגיל של מחזור. ביום שני אבוא אליו למחלקה לפרוטוקול קפואים. מישהי יכולה לספר לי קצת מה עושים במחזור מוקפאים? אין לי מושג, עוד לא הייתי שם אף פעם המבואסת
אוייש...מצטערת

לגבי הקפואים...יש לי נסיון רק בהחזרת מוקפאים עם תמיכה הורמונלית. אז מהיום השני של המחזור מתחילים לקבל אספטרופם...שתפקידו לדכא את הביוץ וגם לגרום להתעבות רירית הרחם. ביום ה18-22 מחזירים את העוברים ויום לפני ההחזרה מתחילים לקבל פרוגסטרון לתמיכה וממשיכים את האסטרופם. בעיקרון זהו טיפול קל שלאחריו נולדה יובל שלי ועכשיו אני מקבל בדיוק אותו טיפול ומחכה לבטא. אז שיהיה לך המון הצלחה.

חיבוק ../images/Emo24.gif והסבר על מוקפאים

עדכונים ושאלות
קודם כל תודה לכולכן- זה מחמם את הלב ומצליח לסחוט ממני חיוכון קפוא בזוית הפה דיברתי עכשיו עם הרופא שלי- אומר שאין טעם לעשות בדיקת דם אם זה דימום רגיל של מחזור. ביום שני אבוא אליו למחלקה לפרוטוקול קפואים. מישהי יכולה לספר לי קצת מה עושים במחזור מוקפאים? אין לי מושג, עוד לא הייתי שם אף פעם המבואסת
חיבוק
והסבר על מוקפאים
היי! מצטערת על כישלון הטיפול. קצת לגבי החזרת מוקפאים: אני עברתי חמש החזרות של מוקפאים מהן 4 על בסיס מחזור טבעי. בפרוטוקול כזה, שהוא טוב רק למי שמבייצת באופן תקין וסדיר, עוקבים באולטראסאונד ובדיקות דם עד הביוץ. בדרך כלל מתחילים סביב היום ה9-10 וממשיכים עד שרואים שהביוץ אכן התקיים. את העוברים מחזירים יומיים-שלושה לאחר מכן, תלוי בגיל שלהם (כלומר לאחר כמה ימים הוקפאו). בהחזרת מוקפאים על מחזור טבעי בדרך כלל אין צורך בתמיכה של פרוגסטרון. בפעם היחידה שעברתי החזרה של מוקפאים לא על מחזור טבעי, קיבלתי פרוגילוטון, וכשהרירית הגיעה לעובי המתאים הוחזרו העוברים. יומיים לפני ההחזרה התחלתי עם תמיכה של אוטרוגסטאן. לי מתאים יותר המחזור הטבעי אבל אצל כל אחת זה שונה. מאחלת לך המון הצלחה ובשורות טובות במהרה.

הוביטית

New member
../images/Emo93.gif

עדכונים ושאלות

כל כך קיוותי בשבילך !! אני לא מבינה למה הרופא מוותר על בדיקת דם. אפילו בשביל החותמת הרשמית . אם כל הצער שבזה. היו בנות שהיול הן דימומים ובכ"ז היו בהריון. אין לי נסיון עם מוקפאים. מחבקת אותך.

orname

New member
../images/Emo7.gif ו - ../images/Emo24.gif

עדכונים ושאלות
ו -

עם מוקפאים זה יצליח בטוח. הטיפול שלי היה במחזור טיבעי. מהיום ה 11 היה מעקב דם וזקיקים, משום מה היה קשה לשים אצבע על הביוץ שנראה היה כל יום שמגיע אוטוטו... בסופו של דבר קיבלתי כוריגון ביום שני, התחלתי תמיכה של אנדומטרין ביום רביעי וההחזרה הייתה בשבת בבוקר (אצלי הביציות הוקפאו בשלב ההפריה - לפני חלוקה) שיהיה בהצלחה בפעם הבאה...

venus13

New member
מצטערת על השלילי ../images/Emo141.gif

ו -

עם מוקפאים זה יצליח בטוח. הטיפול שלי היה במחזור טיבעי. מהיום ה 11 היה מעקב דם וזקיקים, משום מה היה קשה לשים אצבע על הביוץ שנראה היה כל יום שמגיע אוטוטו... בסופו של דבר קיבלתי כוריגון ביום שני, התחלתי תמיכה של אנדומטרין ביום רביעי וההחזרה הייתה בשבת בבוקר (אצלי הביציות הוקפאו בשלב ההפריה - לפני חלוקה) שיהיה בהצלחה בפעם הבאה...
מצטערת על השלילי

ובכל זאת ליתר ביטחון - אולי כדאי לעשות בדיקה? לגבי מוקפאים - כמו שכתבו לך אפשר גם על מחזור טבעי - אני גם קיבלתי תמיכה הורמונלית אחרי ההחזרה - ושוב מחכים כ - 14 יום- ומקבלים בטא ענקית ואחרי 9 חודשים תמימים - תינוק בהצלחה ונוס

anguly

New member
רק עכשיו אני קוראת, ואני מאד מצטערת

עדכונים ושאלות
רק עכשיו אני קוראת, ואני מאד מצטערת
בשבילך. בדיוק כמוך, אני בעת להסתכל קדימה - ומוקפאים נשמע מצויין. קראתי שכבר קיבלת הסברים אז לא נראה לי שיש לי מה להוסיף. שיהיה בהצלחה עם המוקפאים. וקבלי
ענק ומעודד.

פנינהט

New member
אוי אורנגדה ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עדכונים ושאלות
אוי אורנגדה

מצטערת על השלילי. לגבי החזרת מוקפאים אני ממש לא יודעת אבל שמעתי שזה הרבה יותר פשוט- נותר רק לאחל לך בהצלחה ומקווה לבשורות טובות בהמשך.

אני בכ"ז הייתי עושה בדיקה.

עדכונים ושאלות
אני בכ"ז הייתי עושה בדיקה.
לא רוצה לעודד סתם, אבל בהריון האחרון היה לי ממש מחזור: 3-4 ימים דימום שמצדיק תחבושת. והריון שלישיה שרק 2 פיתחו בו דופק. כנראה השלישי גרם לדימום. לפני שאת לוקחת איזה תרופה שהיא, תבדקי. אין לך מה להפסיד, רק להרויח. ולגבי מחזור מוקפאים, קיבלתי פרוגינובה כמה ימים וכשהספיק הפשירו את העוברים והחזירו אותם. לא רציני, ובלי הזרקות. הלואי שילך ממש מהר

איזה באסה!

עדכונים ושאלות
איזה באסה!
בכל מקרה, אני מציעה לך לא להתחיל טיפול נוסף בלי בדיקת דם שתוודא שאת לא בהריון. כבר שמעתי על מקרים של הריון שהתחיל בדימום חזק. שולחת
חזק.

שולחת לך חיבוק גדול גדול ../images/Emo24.gif

עדכונים ושאלות
שולחת לך חיבוק גדול גדול

Mרוצה

New member
אוף אוף אוף!!!!

עדכונים ושאלות
אוף אוף אוף!!!!
ועוד פעם אוף אוף אוף!!!! גם אני חושבת כמו קודמותי שכדאי בכל זאת לעשות בדיקת דם, בלי יותר מדי ציפיות. מקווה שתוכלי להתחיל מחזור קפואים כמה שיותר מהר. {{{{{{{{{{{{{{{((((((((((((((((חיבוק))))))))))))))))}}}}}}}}}}}}}}}

באאבו

New member
צר לי אורנגדה ../images/Emo10.gif

אני חושבת שקיבלתי מחזור
אני בסך הכל 8 ימים אחרי ההחזרה- ויש לי דימום. לא ממש דימום- קצת דם, ובהיר. אבל אני לא יודעת מה זה אומר
והאם זה הגיוני לקבל מחזור כל כך מוקדם? ואפשר בכלל לקבל מחזור עם תמיכה הורמונלית, או שזה לא קשור? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
צר לי אורנגדה

זה בוודאי קשה יותר אחרי טיפ-טיפת תקווה שהיתה למרות הדימום.
מקווה להצלחה אמיתית בפעם הקרובה!

זקוקה לעצתכן ../images/Emo2.gif וגם עדכונים

אני חושבת שקיבלתי מחזור
אני בסך הכל 8 ימים אחרי ההחזרה- ויש לי דימום. לא ממש דימום- קצת דם, ובהיר. אבל אני לא יודעת מה זה אומר
והאם זה הגיוני לקבל מחזור כל כך מוקדם? ואפשר בכלל לקבל מחזור עם תמיכה הורמונלית, או שזה לא קשור? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
זקוקה לעצתכן
וגם עדכונים
הייתי היום אצל הרופא- ואנחנו מתחילים כבר ביום חמישי איכסקקלומין (כמה זמן לא אמרתי את זה
) ומחזור של מוקפאים. לגבי המחזור- אמרתי לרופא שלי שהוא ממש ממש חזק, באופן חריג, וגם כמובן מוקדם מאוד מהצפוי. הוא אומר שאם יש לי ספק אז לעשות בדיקת הריון (אם כי בשבת הוא אמר אחרת, לא ממש נראה לו...). גם האחות באיכילוב אמרה לי שעדיף לעשות לפני שמתחילים טיפול חדש. מה דעתכן? זה טירוף לנסוע כל כך מוקדם לבדיקה באיכילוב שהסיכויים שלה כל כך קלושים. אתן באמת מכירות מישהי שעם דימום חזק של 3 ימים הייתה בהריון?

עמית@

New member
כן, ותעשי בדיקה.

זקוקה לעצתכן
וגם עדכונים
הייתי היום אצל הרופא- ואנחנו מתחילים כבר ביום חמישי איכסקקלומין (כמה זמן לא אמרתי את זה
) ומחזור של מוקפאים. לגבי המחזור- אמרתי לרופא שלי שהוא ממש ממש חזק, באופן חריג, וגם כמובן מוקדם מאוד מהצפוי. הוא אומר שאם יש לי ספק אז לעשות בדיקת הריון (אם כי בשבת הוא אמר אחרת, לא ממש נראה לו...). גם האחות באיכילוב אמרה לי שעדיף לעשות לפני שמתחילים טיפול חדש. מה דעתכן? זה טירוף לנסוע כל כך מוקדם לבדיקה באיכילוב שהסיכויים שלה כל כך קלושים. אתן באמת מכירות מישהי שעם דימום חזק של 3 ימים הייתה בהריון?
כן, ותעשי בדיקה.
אני לא מתחילה לעורר תקוות אבל אני חושבת שחובה לבדוק, רק כדי לדעת באופן סופי ומוחלט.

מצב
הנושא נעול.
למעלה