אשמח לעזרה בנושא זכויות העובד

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo53.gifאשמח לעזרה בנושא זכויות העובד

אני מעבירה קורס העצמה לנשים, במסגרת הקורס נשאלתי ע"י הנשים אם אוכל להביא להן חומר בנושא זכויות העובד וזכויות האשה העובדת. עם נושא הנשים אני מסתדרת... אשמח לסיוע בנושא חומר עדכני על זכויות העובד כגון: שכר מינימום כיום, תנאי העסקה, חופשות ועוד... האם יש מקור מסודר בו ניתן להעזר? (בדקתי בקישורים בפורום הזה ולא הכל מעודכן...) אשמח לעזרה... תודה רבה.

../images/Emo7.gifדילגו עלי...

אני מעבירה קורס העצמה לנשים, במסגרת הקורס נשאלתי ע"י הנשים אם אוכל להביא להן חומר בנושא זכויות העובד וזכויות האשה העובדת. עם נושא הנשים אני מסתדרת... אשמח לסיוע בנושא חומר עדכני על זכויות העובד כגון: שכר מינימום כיום, תנאי העסקה, חופשות ועוד... האם יש מקור מסודר בו ניתן להעזר? (בדקתי בקישורים בפורום הזה ולא הכל מעודכן...) אשמח לעזרה... תודה רבה.
דילגו עלי...
מ ק פ י צ ה

אני חושבת שאת טועה.

אני חושבת שאת טועה.
עד כמה שידוע לי כל הקישורים למאמרים בפורום ו/או חקיקה הינם עדכניים ביותר. אם ידוע לך אחרת אז אנא הפני את תשומת ליבנו לקישור השגוי/לא מעודכן. אני מצרפת לך רשימה נוספת של קישורים שאינם מופיעים בפורום בתקווה שיסייעו לך. באתר ההסתדרות כנסי לתוך הקישורים עצמם ותמצאי הסברים על: חופשות, הבראה, נסיעות ועוד. והערה אישית שלי: הזהרי מציטוטי האתרים הללו. על כל נושא שמפורט באתרים ובחוק באה הפסיקה והרחיבה והוסיפה ופרשה. את עלולה להטעות בלי כוונה מתוך חוסר ידע מספק. אני מזהירה בעיקר בגלל שבתור מנהלת פורום אני נתקלת יום יום בטעויות נפוצות של שואלים שמסתמכים בידע שלהם על מידע לא מדויק. בסופו של דבר מטרתנו היא לעזור לעובד מצד אחד לדעת יותר על זכויותיו ומצד שני להכיר את גבולות החוק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה