(בעיקר מכן הבנות...)

davidhazan

New member
../images/Emo53.gif (בעיקר מכן הבנות...)

קיבלתי פניה באחד האתרים ממישהי שלא ניראת לי. מה הכי נכון לעשות: להתעלם או להגיד לה שהיא לא נראית לי (שזה יכול לפגוע, ואני שונא לפגוע) או שאולי יש כיוון אחר שלא חשבתי עליו.

אני לא בת, אבל אל תגיד לה

שהיא לא נראית לך- זה מעליב . תגיד לה משהו בסיגנון של : " לא מתאים לי, בהצלחה בהמשך " " כרגע זה כבר לא רלוונטי , סליחה ובהצלחה " או משפט אחד שהוא די ברור ללא הסברים - " מאחל לך בהצלחה בהמשך " וזהו. בהצלחה.

davidhazan

New member
../images/Emo8.gifלא בת

מהתשובה שלך ישר רואים שאתה לא בת (גם בלי לקרוא את הניק...) תודה בכל אופן על העזרה אבל נשמע לי שזה גם מעליב אני אמתין לשמוע את הבנות שבחבורה.

חיים 3005

New member
למה להכניס את עצמך ללבטים

למה לא קל לך להגיד את מה שאתה מרגיש , "מצטער זה לא לטעמי" "אני לא פנוי כרגע" חסר מה להגיד מה אם היה ההיפך? לך על זה

davidhazan

New member
קל לי מאד

אבל אני שונא לפגוע בטח אם אני לא חייב. וזה שאלה שכל פעם אני נתקל בה והיא מציקה לי אז החלטתי לשאול את הבנות, בינתיים רק הבנים עונים לי... תודה לכם בכל מקרה.

נימשון

New member
מותק

אנחנו לא עשויות מחרסינה, מבטיחה לך שאנחנו לא נשברות ואפילו לא נורא נפגעות מכך שגבר מסרב לנו. כולנו יודעים כי אנחנו לא הטעם של כל אחד, פעם זה מצליח יותר ופעם פחות שום אסון לא קורה מסרוב של גבר.

מיKה

New member
בוא נראה

מממממממ כיוון אחר שלא חשבת עליו... לא. לדעתי כיסית את כל האופציות. להתעלם או להגיד לה...אחד מהשנים זה בטוח.

אתה תמיד יכול לכתוב לה משהו

בסגנון.. מצטער אבל לא מתאים, בהצלחה בהמשך.. כמובן אתה יכול להתעלם.. (וזה לא משהו שפוגע) או פשוט להגיד בעדינות " מצטער אבל זה לא הטעם שלי"

את לא הטעם שלי..

לדעתי זו לא אמירה מעליבה ואתה בהחלט יכול להשתמש בה. יש בחורים שנראים טוב באופן כללי אבל הם לא הטעם שלי (פעם אפילו הכרתי לחברה שלי מישהו כזה, היא חולה על שחומים ואני ממש לא אוהבת). אני בכל אופן באתרים מסוג אלה מעדיפה להתעלם מפניות שלא נראות לי.

את לא הטעם שלי..

לדעתי זו לא אמירה מעליבה ואתה בהחלט יכול להשתמש בה. יש בחורים שנראים טוב באופן כללי אבל הם לא הטעם שלי (פעם אפילו הכרתי לחברה שלי מישהו כזה, היא חולה על שחומים ואני ממש לא אוהבת). אני בכל אופן באתרים מסוג אלה מעדיפה להתעלם מפניות שלא נראות לי.

את לא הטעם שלי..

straycat

New member
שתי אפשרויות:

1) אתה יכול לשלוח מסר מנומס שעיקרו: "תודה, אבל אני מחפש משהו שונה". אין צורך להעמיס הסברים, משפט אחד או שניים מספיקים בהחלט. רוב הסיכויים שהיא תבין ותעריך את הכנות שלך (מניסיון). 2) אתה יכול לשלוח מסר שעיקרו: "תודה, אבל בימים האחרונים הכרתי מישהי ואני מעוניין לתת הזדמנות לקשר החדש". החיסרון היחיד במסר כזה הוא, שהשקר עלול להיחשף אם היא תיראה שאתה עדיין מאוד פעיל באתר... לשיקולך.

../images/Emo45.gifאהבתי את 2 האפשרויות

אני גם משתמשת ב-"אתה נחמד,אבל אני מחפשת משהו אחר" ונדמה לי שזה הכי פחות פוגע(גם באדם זר שאני לא חייבת לו כלום לא ארצה לפגוע) מודה שיש פעמים שאני מתעלמת אבל זה קורה כשממש מישהו מעצבן אותי או שהוא לא מנומס

דרורk

New member
למה אתה שובר את הראש...

תגיד לא שאתה לא מעוניין ונגמר הדבר...אי אפשר להפגע מאדם שאתה עדין לא מכיר ולכן גם היא, עם כל תשובה שתכתוב לה,בטח שלא תפגע...

למעלה