(בעיקר מכן הבנות...)

יפעת*

New member
כשאני מקבלת תגובה כמו

"לא מתאים" אני מתקשה להבין למה לענות בכלל. תגובה מסוג זה או חוסר תגובה לדעתי יש להן אותו אפקט, לכן מעדיפה לא לקבל שום תגובה.

phizik

New member
תגובה תמיד צריכה להיות...יש דבר

שנקרא כבוד מינימלי. ורוב האנשים (לפי כל מיני הודעות שנכתבו פה) היו רוצים לקבל תגובה להשקעה שלהם (שליחת מסר,תמונה) גם אם היא שלילית.

../images/Emo23.gifהשתיקה תמיד יפה לה../images/Emo23.gif

גם בתגובה לפנית היכרות. לפי דעתי האישית?! עדיף פשוט לא לשלוח תגובה חזרה, היא כבר תבין לבד, אין צורך לכתוב לה ולהדגיש לה את הדחיה שלך אליה. זה מה שאני נוהגת לעשות כשמישהו פונה אלי במסר והוא לא לטעמי, פשוט מתעלמת.....אני בטוחה שהוא אדם בוגר וחכם בכדי להבין את המשמעות של שתיקתי.
מאחלת לך הצלחההההההההההההההההההההההההההה
דובי

לא להעליב, יש באתרים אנשים רגישים

העלו פה המון הצעות מעולות, אז תבחר אחת מהן שלא מעליבה. "את לא לטעמי" זה מעליב, עדיף כבר לא לענות. אני אישית לא נעלבת אם אני פונה ולא עונים לי. רוב הפעמים אני לא זוכרת למי פניתי ולא יושבת ומחכה לתגובה...אז בטח שלא נעלבת אם לא קיבלתי תגובה.

M a x i1

New member
אני מתעלמת...

פונים אלי יחסית הרבה בחורים, ואני לא יכולה להתחיל לענות במסר לכל אחד "סליחה אבל אתה לא הטעם שלי" או "אתה מעשןוזה לא מתאים" וכו' וכו. אז אני פשוט לא עונה וסומכת על האינטיליגנציה של הבחור שיבין שזה לא מתאים לי. מה גם שב-90 אחוז מהמקרים פונים אלי הבחורים הלא מתאימים- לא בטווח שאני מחפשת, מעשנים (כשביקשתי בפירוש לא), מחפשים קשר מסוג אחר שאני לא ביקשתי... אז אני לא עונה והם לא מחזירים מסרים וכך זה נגמר עוד לפני שהתחיל. לדעתי זה כלל לא פוגע כי הבחור לא מכיר אותי עדיין, אין כאן שום קשר, זה לא שנפגשנו, יצאנו לדייט ואח"כ הוא מחכה לתשובה מה קורה הלאה... אני לא חייבת לו דין וחשבון, כמו גם ההיפך.

M a x i1

New member
ואתם הגברים...

קחו בחשבון שבחורות מקבלות הרבה פניות ומסרים מאתרי הכרויות ולפעמים זה ממש מציק. לא תמיד יש לנו כוח להתחיל לכתוב לכל אחד משוב...

זה מעניין מהצד ההפוך

כי אני למשל מתחבט המון בשאלה אם לשלוח מסר או לא לשלוח מסר במיוחד לאור העובדה הזו שאתן מוצפות במסרים ולא הייתי מעוניין שהמסר שלי למשל יהיה אחד מ...... אלא אחד ומיוחד
אז חבל לדעתי, יש פה הרגשה של פיספוס לעיתים.... לא ממש יודע מה הולך לכן בתיבת המסרים אבל אני לפחות בהתחלה עונה על כל מסר ששולחים לי למעט מסרים שהכרטיס הוא ריק מתוכן ואין בו לפחות גיל וסטטוס. השאלה שאני שואל פה היא: למה אני צריך להסס המון אם לפנות למישהי רק בשל המחשבה שהיא כנראה מוצפת? והאם אם בכל זאת אני אשלח- אז האם אני אכנס לקטוגריית המציפים כביכול? זאת אומרת שאני עלול למצוא את עצמי שלא באשמתי מקוטלג ? את מבינה למה אני מתכוון ?

M a x i1

New member
בהחלט מבינה!

אתה יודע משו? מילא אם הייתי מקבלת מסרים רק ממי שביקשתי... אבל מה שמרגיז זה שאני מקבלת מסרים מגברים שסיננתי בכלל בקריטריונים, ואני לא מבינה למה הם מלכתחילה שלחו לי מסר
זה באמת מעצבן. דוגמאות לגברים מגיל 33 ומעלה או גברים נשואים או גברים מעשנים (כל אלו טרן אוף בשבילי) וכל מיני כאלו...שכתבתי כבר בכרטיס בכוונה! אז אני חוסכת לי ולא מחזירה להם מסר..פשוט לא עונה. יש גם גברים שכן בטווח שלי...אבל לא נראים לי, גברים שישר נותנים לי את הטל' שלהם...אני כותבת להם שאני רוצה לפטפט איתם קצת במסנג'ר ולראות תמונה (לי יש תמונה באתר)...מכאלו אני לא מתעלמת... אני מבינה אותך. אני כמעט ולא פונה לגברים.

P u s s i c a t

New member
בקטע הזה צודקת

אני מתעלמת רק מהבוטים / אלו ששכחו לקרוא... אם אני מציינת במפורש (לא במסננת) בעברית ברורה מה אני מחפשת ומה לא ועדיין פונים אליי כאלה ש"לא עומדים בקריטריונים" אני בהחלט מתעלמת. אם הן מתעלמים ממה שכתבתי - אני מתעלמת ממה שהם. וגם זה.. אגב... תלוי.. היו לי כמה שכתבו פניה כל כך מרגשת, שלמרות שלא היתה שום התאמה, הם ציינו שלמרות ש.. וש... הם מאוד התרשמו והיו בכל זאת מבקשים צ'אנס. לא הסכמתי איתם, אבל עניתי להם בנימוס. שאני מצטערת, אבל לא נראה לי שנוכל להתאים, ומאחלת להם הצלחה במציאת זו שכן. לגבי הכמות... כבר היו לי ימים של 80 פניות ביום. קוראת כל אחת ואחת ומגיבה למי שהשקיע מזמנו. אלא אם - שוב - זו פניה בוטה או מתעלמת לחלוטין מהכרטיס. לגבי הטלפון... גם אני לא אוהבת. "תתקשרי אליי" כאילו... רגע. מי אתה. מה אתה. בוא נחליף 2 מילים לראות שאנחנו בכלל מתאימים

dewwater

New member
אני לא רואה בחוסר תגובה כחוסר נימוס

כנראה שזה מה שעושה המדיה הזו. גם אני לא נעלבת כשמישהו שפניתי אליו לא מגיב...

אולי זה לא יפה להגיד...../images/Emo5.gif

אבל פשוט אל תענה להודעה... היא תבין לבד זה דיי ברור שאם זה לא מתאים אז פשוט לא מתייחסים. אולי זה לא נשמע יפה ולא מתחשב אבל אתה לא יכול עכשיו להתחיל לענות לכל אחת שפונה אליך ולא מוצאת חן בעיניך...לא? באתרי הכרויות אף אחד לא חייב כלום לאף אחד. אני פשוט לא עונה... עכשיו בטח כולם יקפצו עליי ויגידו שאני מגעילה..אבל אם מישהו לא היה עונה לי, הייתי פשוט מבינה שזה לא מתאים לו וזהו.

MaYcHuK

New member
נכון שמוזר לכם לחשוב אבל

אנחנו הנשים לא נפגעות ולא מתרגשות מכל אחד שלא עונה לחיזורנו בטח לא בקטע של אתר הכרויות או שתתעלם או שתענה משהו בסגנון "אני מחפש משהו אחר" גמרנו לא צריך לבזבז יותר מדי אנרגיות על זה בהצלחה!

שאלה קשה

גם אני אשמח לתשובה מלאה
אבל... תלוי מאוד בהודעה ברגע שהיא מופנית אליך אישית אני מאמינה שצריך לענות בצורה מנומסת שאתה מצטער אך היא לא לטעמך (קורה) ברגע שזו הודעה סידרתית בסגנון היי ודומיו חושבת שניתן לא לענות זאת דעתי בהצלחה

DREAM111

New member
אתרי הכרויות

האמת אני אישית לא עונה, יש כל כך הרבה פניות אז למי יש זמן להגיב גם לאלה שלא מתאימים. אם אתה תרגיש טוב יותר בתגובה תכתוב בנימוס תודה על הפניה אבל זה לא אקטואלי ובהצלחה.

taly10030

New member
תגובה מבחורה

לדעתי פשוט תגיד לה את האמת , זה לא נורא אם היא לא נראית לך מסיבותייך שלך . עדיף שתהיה ישיר ותחתוך , מאשר שתסתבך ושהיא תבין בדרך אחרת ישירות חד וחלק ותגמור את העניין. בהצלחה.

לדעתי

עלייך להיות הכי כן ואמיתי לומר את האמת. לומר שהסגנון שלך שונה, מחפש משהו אחר אני לא חושבת שזה פוגע, לכל אחד יש את הטעם שלו.

Jen74

New member
בדיוק היום היה לי מקרה דומה

לפני כמה ימים פנה אליי מישהו בהצעה להיכרות. הוא ראה את הכרטיס שלי בתפוז ויודע בערך איך אני נראית, כך שאני בטח הטעם שלו. גם כתוב בכרטיס שלי די הרבה דברים עליי לעומת כרטיסים אחרים בהיכרויות. היום הוא שלח לי מייל עם קצת פרטים על עצמו ומיד אחרי זה מייל עם תמונה. עד שקיבלתי את התמונה לא ידעתי איך הוא נראה, מה הוא עושה. ידעתי רק את הגיל שלו, שהוא רווק ושהוא מהמרכז. כשראיתי את התמונה שלו מיד ראיתי שזה לא הטעם שלי ולא ידעתי מה לכתוב. אבל אני בעד כנות וגם אין טעם לבזבז אחד לשני את הזמן והאנרגיות אם זה לא זה. פשוט כתבתי לו שאחרי שראיתי את התמונה שלו אני מבינה שהוא לא לטעמי. פשוט כך. אין מה לעשות, או שזה זה או שזה לא זה.

למעלה