בוקר טוב! אני מתרגמת אישור על ניהול פנקסי חשבונות (מוכר לעצמאים שביננו...) - חדווה קטנה ביותר, עלי לציין. למישהו רעיון כיצד לתרגם "אישור זה אינו מהווה אסמכתא לעניין קבילות פנקסי החשבונות"?
Kavil/Kvilut: Admissible. Admissibility. That's for courts. I think it should also be okay for other authorities. Maybe "acceptable" would be okay for other authorities too, but courts say "admissible." I know from watching TV dramas.
dank je wel אבל נראה לי שלצורך מס הכנסה ו"קבילות" הספרים (כפי שהצעת גם את), acceptable יהיה מתאים יותר. דרך אגב, אם אני כבר חושב על הולנדית, כיצד יאמרו ביטוי זה בהולנדית? acceptabel?
ססילי, לא ברור לי... למה את מתכוונת? בהודעתי המקורית לא היו שום קישורים ושום הדגשות. האם על המסך שלך מופיעה מלה כלשהי עם קו אדום מתחתיה? לשם הסרת ספק כלשהו, המלה "ספרים" אצלי איננה לינק, ועל המסך שלי היא מופיעה כמלה רגילה.
הם מכניסים לינקים להודעות של אנשים שבכלל לא התכוונו לכך. בינתיים ראיתי שילד או ילדים מוביל לקידין (אתר תפוז לילדים) וספר או ספרים מוביל לסטימצקי. לדעתי זה מגעיל. לפרסומות מסביב להודעה כבר התרגלתי, אבל שיכניסו פרסומות לתוך ההודעה שלי, זה כבר מוגזם. מחר יתחילו להוסיף לאנשים חתימות "זה טוב זה אוסם", ומחרתיים בכלל יפברקו הודעות בשמנו שמשבחות מוצרים מסויימים.
באופן רנדומלי? כלומר, האם זה מופיע רק אצל ססילי, אבל אצלי, לדוגמה, ההודעה נראית תמימה לחלוטין, ללא שום קישורים וללא שום הדגשות? האם גם אצלך אחת המילים בהודעתי מסומנת בתור קישור או הדגש כלשהו?
בהודעה שלך שססילי הגיבה אליה, גם אני רואה את הקו מתחת ל"ספרים". אבל בהודעה שלי זה לא מופיע, וגם בהודעה שלך (חייזרים?) אין. ראיתי את זה קורה גם בפורומים אחרים, וגם שם לא בכל ההודעות זה מופיע ולא כל האנשים רואים את זה. המחקר בעיצומו... (ובפורום משוב כבר יש תלונות בנושא)
עד שיש משהו שעובד במוזילה ולא עובד ב-IE5, זה צריך להיות פרסומות? (ולשאלתך: אכן כך. העליתי את ה-Win95 ובדקתי, ובאמת לא רואים שם את הקוים.) אבל לעומת זאת את הפרסומות הרוקדות והמנגנות אני לא רואה ולא שומעת (מבחירה). זה שווה את זה.
אבל גם אני שמתי לב שזה אקראי. בכל אופן, מעכשיו ועד שיפסיקו עם תקיעת לינקים להודעות הפרטיות שלי, אני מתעתדת לכתוב את המילה םפר במ' סופית. אין לי שום כוונות לתת לינקים מהודעות שלי למק'סטימצקי.