זיהויים, שאלות, בקשות

GnG17

New member
...

התבלבתי התכוונתי לרשום את זה Suzanne Palmer - Fascinated (Offer Nissim Remix).

kobbar

New member
עזרה..

שלום, שמעתי שיר שלא יוצא לי מהראש.. נדמה לי שקוראים לו dial my number, קצבי.. מי המבצע? עוד שיר דאנס אחר, אם תזהו אני אשמח, הוא הולך see what you want to see be what you want to be שיר בערך מלפני חצי שנה בחורה שרה, היפ הופ קצבי כזה.. תודה רבה

Kayben

New member
../images/Emo41.gif זיהוי קשה ../images/Emo41.gif

אוקי אז ככה: בחורה שרה, נשמאת כמו iio... and i know.. .... yes, i love - you, i love you, i love you i lovvvvveeee יש מצב שהיא משנה את הפועל במקום know לעוד דברים כמו and i know you i miss you... וכאלה. מי שמפצח את זה הוא פשוט מלך!!!
כי כל היום אני מנסה למצוא ולא מצליח...
ואני בטוח שזה איזה שיר פשוט

Kayben

New member
Oh My GOOODDD!!!

כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מממממממממללללללללללךךךךךךךךךך
תודה, תודה, תודה וזאת למרות כל התיאור העילג והגרוע שלי!!!

moransu

New member
חייבת עזרה

האוס/רמיקס כזה ביוונית. גבר שר. מישהו יודע?

avia0911

New member
מישהו יכול לתת לי שמות של שירים

שהסגנון שלהם הוא פאנקי האוס?

ddxxbb

New member
מישהו מכיר?

יש גבר ששר "פוט יור האנדס אפ אין די אייר פוט יור האנדס אפ אין די אייר" ואז זה עובר לקול של אישה ששרה "וואוו ואווה" טחח משהו כזה..ואז איזה משפט עם FREE ניראה לי.. אבל בטוח יזהו לפי המשפט של הגבר.. אז מי שיודע בבקשה.. תודההה

ddxxbb

New member
אז בטח זה מיקס או משהו..

אולי מי שמבלה פה בפורום ב"ש ידע למה אני מתכוון.. ואת/ה יכול/ה להביא לי תשם המלא בבקשה?

אז ככה...

יש את Danzel-Put Your Hands Up In The Air שזה חידוש ללהיט (באותו השם) משנת 1998 של הרכב בשם black and white brothers ששם יש מידי פעם קול של אישה...

זיהוי שיר

היי אתמול בלילה ברדיוס (קצת אחרי 12 בלילה) היה טראק עם ווקאל של אישה שהמשפט i can feel it חזר כמה וכמה פעמים מישהו מכיר את השם של הטראק ? תודה לכל המתאמצים והמתאמצות

למעלה