../images/Emo53.gifזינאים, עזרה!../images/Emo53.gif
אז ככה: אני עושה עבודה על התמכרות לזינה, (...) ואני צריכה זינאים שיענו על מן סקר כזה... יש מתנדבים
אני מודה מראש לכל מי שעונה!!
ממתי את צופה בסדרה? 1. מאתמול. 2. מלפני חודשיים. 3. מתחילת העונה השלישית. 4. מאז שהתחילה הסדרה. 5. לפני שהיא הייתה קיימת!!!
האם ראית את כל העונות בסדרה? 1. ראיתי בקושי ארבעה פרקים... 2. כמעט את כל העונה השניה. 3. ראיתי את כולן. 4. ראיתי את כולן והקלטתי את רובן. 5. יש לי את כולן מוקלטות, וראיתי את כולן בערך 12 פעמים כל אחת.
האם את מרגישה מושפעת מהסדרה? 1. לא. 2. לא ממש... לפעמים, אבל בד"כ לא. 3. נראה לי שהסדרה משפיעה עליי. 4. כן, אני מאד מושפעת מהסדה. 5. אני זינה!!!
כמה פעמים את יכולה לצפות בפרק האהוב עלייך? 1. מה...? 2. אין לי פרק אהוב... לא ראיתי את כל הפרקים עדיין. 3. בערך 7 – 8 פעמים. 4. מתי שמתחשק לי לצפות אני צופה. בטח משהו בסביבות ה – 25 – 30. 5. בלי סוף.
האם יש לך תמונות ופוסטרים בחדר? 1. לא, אין לי. 2. יש תמונה או שתיים. 3. יש לי כמעט 10 תמונות ופוסטרים בחדר. 4. כן, יש לי. בערך 30 – 40. 5. כמובן!!! זינה בכל מקום. איבדתי את הספירה אחרי הפוסטר ה – 73.
האם יש לך פרקים מוקלטים וכו'? 1. יש את זה בטלויזיה,ל מה אני צריכה קלטות? 2. כן, אחת. ויש בה שלושה פרקים. 3. יש לי כמעט את כל הפרקים של עונה מסויימת. 4. יש לי את כל הפרקים של ארבע עונות מתוך שש. 5. שש עונות מוקלטות על קלטות ודיוידי, ראיונות וקופי טוק. אהה, ולא לשכוח את הפספוסים.
האם יש לך דברים של זינה במחשב? 1. אממ... לא. 2. את שיר הפתיחה ותמונה או שתיים. 3. יש לי תיקייה של זינה... אבל אין בה הרבה. 4. יש לי שלוש תיקיות זינה במחשב: אחת למוזיקה, אחת לתמונות ואחת לוידאו. 5. למחשב שלי קוראים זינה והוא מכיל רק דברים של זינה. שירים, תמונות, קבצי קול ווידאו, וולפייפרים, אייקונים, שומרי מסך...
כמה רחוק תלכי בשביל הסדרה? 1. אצפה ב"זינה" בטלויזיה על חשבון שיעורי הבית באנגלית. 2. אוותר על טיול משפחתי למוזיאון המדע ע"מ שאוכל לצפות בסדרה. 3. אקליט פרקים ואולי אנסה למצוא עוד אנשים שרואים זינה. 4. אקליט פרקים, אדבר עם זינאים אחרים ואקנה דברים זולים יחסית ברשת. כנשים בישראל בהחלט באים בחשבון. 5. ה-כ-ל!!! אקנה דברים ברשת, אלך לכנסים בניו יורק ובלונדון ואפגוש כוכבים! אני אשלם כל מחיר למען הסדרה ואעשה כל דבר ע"מ להחזירה לשידור!!!
אם יום אחד תפגשי את השחקנית המשחקת את זינה – לוסי לולס, את: 1. אזהה אותה... 2. אחייך ואגיד שלום. 3. אני כל כך אתרגש! 4. אתעלף. 5.אמות!!!
האם את מחשיבה את עצמך כמכורה לזינה? 1. ממש, אבל ממש לא. אני בקושי מכירה את הסדרה. 2. לא... אני רואה מידיי פעם אבל לא ברמה של התמכרות. 3. אולי, מי יודע? לפעמים אני מרגישה שכן ולפעמים קצת נמאס לי מזה. 4. נראה לי שכן. 5. זאת שאלה בכלל?!
אז ככה: אני עושה עבודה על התמכרות לזינה, (...) ואני צריכה זינאים שיענו על מן סקר כזה... יש מתנדבים