זינאים, עזרה!

*זינה*

New member
../images/Emo53.gifזינאים, עזרה!../images/Emo53.gif

אז ככה: אני עושה עבודה על התמכרות לזינה, (...) ואני צריכה זינאים שיענו על מן סקר כזה... יש מתנדבים
אני מודה מראש לכל מי שעונה!!
ממתי את צופה בסדרה? 1. מאתמול. 2. מלפני חודשיים. 3. מתחילת העונה השלישית. 4. מאז שהתחילה הסדרה. 5. לפני שהיא הייתה קיימת!!!
האם ראית את כל העונות בסדרה? 1. ראיתי בקושי ארבעה פרקים... 2. כמעט את כל העונה השניה. 3. ראיתי את כולן. 4. ראיתי את כולן והקלטתי את רובן. 5. יש לי את כולן מוקלטות, וראיתי את כולן בערך 12 פעמים כל אחת.
האם את מרגישה מושפעת מהסדרה? 1. לא. 2. לא ממש... לפעמים, אבל בד"כ לא. 3. נראה לי שהסדרה משפיעה עליי. 4. כן, אני מאד מושפעת מהסדה. 5. אני זינה!!!
כמה פעמים את יכולה לצפות בפרק האהוב עלייך? 1. מה...? 2. אין לי פרק אהוב... לא ראיתי את כל הפרקים עדיין. 3. בערך 7 – 8 פעמים. 4. מתי שמתחשק לי לצפות אני צופה. בטח משהו בסביבות ה – 25 – 30. 5. בלי סוף.
האם יש לך תמונות ופוסטרים בחדר? 1. לא, אין לי. 2. יש תמונה או שתיים. 3. יש לי כמעט 10 תמונות ופוסטרים בחדר. 4. כן, יש לי. בערך 30 – 40. 5. כמובן!!! זינה בכל מקום. איבדתי את הספירה אחרי הפוסטר ה – 73.
האם יש לך פרקים מוקלטים וכו'? 1. יש את זה בטלויזיה,ל מה אני צריכה קלטות? 2. כן, אחת. ויש בה שלושה פרקים. 3. יש לי כמעט את כל הפרקים של עונה מסויימת. 4. יש לי את כל הפרקים של ארבע עונות מתוך שש. 5. שש עונות מוקלטות על קלטות ודיוידי, ראיונות וקופי טוק. אהה, ולא לשכוח את הפספוסים.
האם יש לך דברים של זינה במחשב? 1. אממ... לא. 2. את שיר הפתיחה ותמונה או שתיים. 3. יש לי תיקייה של זינה... אבל אין בה הרבה. 4. יש לי שלוש תיקיות זינה במחשב: אחת למוזיקה, אחת לתמונות ואחת לוידאו. 5. למחשב שלי קוראים זינה והוא מכיל רק דברים של זינה. שירים, תמונות, קבצי קול ווידאו, וולפייפרים, אייקונים, שומרי מסך...
כמה רחוק תלכי בשביל הסדרה? 1. אצפה ב"זינה" בטלויזיה על חשבון שיעורי הבית באנגלית. 2. אוותר על טיול משפחתי למוזיאון המדע ע"מ שאוכל לצפות בסדרה. 3. אקליט פרקים ואולי אנסה למצוא עוד אנשים שרואים זינה. 4. אקליט פרקים, אדבר עם זינאים אחרים ואקנה דברים זולים יחסית ברשת. כנשים בישראל בהחלט באים בחשבון. 5. ה-כ-ל!!! אקנה דברים ברשת, אלך לכנסים בניו יורק ובלונדון ואפגוש כוכבים! אני אשלם כל מחיר למען הסדרה ואעשה כל דבר ע"מ להחזירה לשידור!!!
אם יום אחד תפגשי את השחקנית המשחקת את זינה – לוסי לולס, את: 1. אזהה אותה... 2. אחייך ואגיד שלום. 3. אני כל כך אתרגש! 4. אתעלף. 5.אמות!!!
האם את מחשיבה את עצמך כמכורה לזינה? 1. ממש, אבל ממש לא. אני בקושי מכירה את הסדרה. 2. לא... אני רואה מידיי פעם אבל לא ברמה של התמכרות. 3. אולי, מי יודע? לפעמים אני מרגישה שכן ולפעמים קצת נמאס לי מזה. 4. נראה לי שכן. 5. זאת שאלה בכלל?!

just moi

New member
../images/Emo13.gifתשובותיי...

1. מאז שהסדרה התחילה. 2. ראיתי את כולן והקלטתי את רובן. 3. כן, אני מאד מושפעת מהסדרה. 4. בערך 7-8 פעמים. 5. יש לי כמעט 10 תמונות ופוסטרים בחדר. 6. יש לי את כל הפרקים של ארבע עונות מתוך 6. 7. יש לי תקייה של זינה אבל אין בה הרבה. 8. אקליט פרקים ואולי אנסה למצוא עוד אנשים שרואים זינה. 9. אני כל כך אתרגש. 10. נראה לי שכן. בבקשה

*neta*

New member
באתי לעזרת חבר...

4 4 3 4 2 5
4 5 נו הלונדון שם..אחרת זה היה 4.. 3 4

תשובותיי:

מה שמודגש, זאת התשובה שלי
ממתי את צופה בסדרה? 1. מאתמול. 2. מלפני חודשיים. 3. מתחילת העונה השלישית. 4. מאז שהתחילה הסדרה. 5. לפני שהיא הייתה קיימת!!! האם ראית את כל העונות בסדרה? 1. ראיתי בקושי ארבעה פרקים... 2. כמעט את כל העונה השניה. 3. ראיתי את כולן. 4. ראיתי את כולן והקלטתי את רובן. 5. יש לי את כולן מוקלטות, וראיתי את כולן בערך 12 פעמים כל אחת. האם את מרגישה מושפעת מהסדרה? 1. לא. 2. לא ממש... לפעמים, אבל בד"כ לא. 3. נראה לי שהסדרה משפיעה עליי. 4. כן, אני מאד מושפעת מהסדרה. 5. אני זינה!!! כמה פעמים את יכולה לצפות בפרק האהוב עלייך? 1. מה...? 2. אין לי פרק אהוב... לא ראיתי את כל הפרקים עדיין. 3. בערך 7 – 8 פעמים. 4. מתי שמתחשק לי לצפות אני צופה. בטח משהו בסביבות ה – 25 – 30. 5. בלי סוף. האם יש לך תמונות ופוסטרים בחדר? 1. לא, אין לי. 2. יש תמונה או שתיים. 3. |הגדש|יש לי כמעט 10 תמונות ופוסטרים בחדר. 4. כן, יש לי. בערך 30 – 40. 5. כמובן!!! זינה בכל מקום. איבדתי את הספירה אחרי הפוסטר ה – 73. האם יש לך פרקים מוקלטים וכו'? 1. יש את זה בטלויזיה,ל מה אני צריכה קלטות? 2. כן, אחת. ויש בה שלושה פרקים. 3. יש לי כמעט את כל הפרקים של עונה מסויימת. 4. יש לי את כל הפרקים של ארבע עונות מתוך שש. 5. שש עונות מוקלטות על קלטות ודיוידי, ראיונות וקופי טוק. אהה, ולא לשכוח את הפספוסים. האם יש לך דברים של זינה במחשב? 1. אממ... לא. 2. את שיר הפתיחה ותמונה או שתיים. 3. יש לי תיקייה של זינה... אבל אין בה הרבה. 4. יש לי שלוש תיקיות זינה במחשב: אחת למוזיקה, אחת לתמונות ואחת לוידאו. 5. למחשב שלי קוראים זינה והוא מכיל רק דברים של זינה. שירים, תמונות, קבצי קול ווידאו, וולפייפרים, אייקונים, שומרי מסך... <האמת שקוראים למחשב שלי קושקוש, אבל כל השאר נכון...> כמה רחוק תלכי בשביל הסדרה? 1. אצפה ב"זינה" בטלויזיה על חשבון שיעורי הבית באנגלית. 2. אוותר על טיול משפחתי למוזיאון המדע ע"מ שאוכל לצפות בסדרה. 3. אקליט פרקים ואולי אנסה למצוא עוד אנשים שרואים זינה. 4. אקליט פרקים, אדבר עם זינאים אחרים ואקנה דברים זולים יחסית ברשת. כנשים בישראל בהחלט באים בחשבון. 5. ה-כ-ל!!! אקנה דברים ברשת, אלך לכנסים בניו יורק ובלונדון ואפגוש כוכבים! אני אשלם כל מחיר למען הסדרה ואעשה כל דבר ע"מ להחזירה לשידור!!! <כמובן, ש*הייתי* נוסעת לכנסים בחו"ל אם היה לי את הכסף...> אם יום אחד תפגשי את השחקנית המשחקת את זינה – לוסי לולס, את: 1. אזהה אותה... 2. אחייך ואגיד שלום. 3. אני כל כך אתרגש! <עד שאני סוף סוף אפגוש את לוסי, אני לא מתכוונת להפסיד את זה בהתעלפות או מוות...אין סיכוי!> 4. אתעלף. 5. אמות!!! האם את מחשיבה את עצמך כמכורה לזינה? 1. ממש, אבל ממש לא. אני בקושי מכירה את הסדרה. 2. לא... אני רואה מידיי פעם אבל לא ברמה של התמכרות. 3. אולי, מי יודע? לפעמים אני מרגישה שכן ולפעמים קצת נמאס לי מזה. 4. נראה לי שכן. 5. זאת שאלה בכלל?!

shanyz

New member
אני מוכנה לענות../images/Emo13.gif

אני רק אומרת מראש שהיו לי כמה שאלות פה שהתשובה שלי לא הופיעה, אז אני אענה על הדבר הקרוב ביותר...(אם אפשר לכתוב אחר, אז תגידי לי ואני אכתוב לך את הדבר האחר...) אוקי, לתשובות:
מאז שהתחילה התוכנית. (בעקרון התחלתי לראות מהאמצע, אבל אז ראיתי את השידורים החוזרים מההתחלה.....אז זה נחשב נכון?)
ראיתי את כולן.
נראה לי שהסדרה משפיעה עלי
בערך 7-8 פעמים. (בעקרון, זה קצת פחות, אולי איזה 4 פעמים, זה מה שהיה לי עד עכשיו...אבל אני לא יודעת אם אני אראה שוב פעם...אולי
אבל זו התשובה הכי קרובה שהייתה לי...)
יש תמונה או 2.
אני לא ממש יכולה לענות על זה, כמו שאמרתי, אין פה את התשובה שלי... אז...תגידי לי אם את רוצה שאני אכתוב פה מה שקורה אצלי...
יש לי שלוש תיקיות זינה במחשב: אחת למוזיקה, אחת לתמונות ואחת לוידאו.
אקליט פרקים ואולי אנסה למצוא עוד אנשים שרואים זינה
אתעלף
נראה לי שכן מקווה שעזרתי:)

תמרי! ../images/Emo6.gif יותר ארוך!

ממתי את צופה בסדרה? 4. מאז שהתחילה הסדרה. האם ראית את כל העונות בסדרה? 4. ראיתי את כולן והקלטתי את רובן. האם את מרגישה מושפעת מהסדרה? 5. אני זינה!!! כמה פעמים את יכולה לצפות בפרק האהוב עלייך? 5. בלי סוף. האם יש לך תמונות ופוסטרים בחדר? 3. יש לי כמעט 10 תמונות ופוסטרים בחדר. (בזכות תמרי!) ואני רוצה להוסיף, שזה לא פייר שעברתי חדר 20938029 פעמים, וסיידו לי אותו לפני חודשיים וחצי לא הספקתי להשלים את החסר... האם יש לך פרקים מוקלטים וכו'? 4. יש לי את כל הפרקים של ארבע עונות מתוך שש. האם יש לך דברים של זינה במחשב? 5. למחשב שלי קוראים זינה והוא מכיל רק דברים של זינה. שירים, תמונות, קבצי קול ווידאו, וולפייפרים, אייקונים, שומרי מסך... כמה רחוק תלכי בשביל הסדרה? 4. אקליט פרקים, אדבר עם זינאים אחרים ואקנה דברים זולים יחסית ברשת. כנשים בישראל בהחלט באים בחשבון. 5. ה-כ-ל!!! אקנה דברים ברשת, אלך לכנסים בניו יורק ובלונדון ואפגוש כוכבים! אני אשלם כל מחיר למען הסדרה ואעשה כל דבר ע"מ להחזירה לשידור!!! משהו בין שני אלה... אם יום אחד תפגשי את השחקנית המשחקת את זינה – לוסי לולס, את: 5.אמות!!! האם את מחשיבה את עצמך כמכורה לזינה? 5. זאת שאלה בכלל?! נ.ב - אם אני אפגוש את לוסי אני אתעלף 43279843759834 פעמים, אם אני אפגוש את קלייר אני אמות... אבל לפי השאלון הזה אני מניחה שזה בערך אותו דבר...

*צחוק מרושע* יש לי פרוייקט חדש!

*מקווה שנטע ושירי תומכות* לרהט לעדי מחדש את החדר!!!

shiri_b

New member
תשובות!

4 4 4 5 מסובך.... כי צבעתי את החדר ומאז לא תליתי שום תמונה... בכלל אבל ברגע שאני אתלה אני אתלה גם פוסטרים 5 5..
3- מה אני צריכה להתעלף ולפספס אותה? להתעלף זה אחרי שנסיים לדבר
4

danazi

New member
תשובה!

5. לפני שהיא הייתה קיימת!!! 4. ראיתי את כולן והקלטתי את רובן 5. אני זינה!!! 5. בלי סוף. 4. כן, יש לי. בערך 30 – 40. 5.שש עונות מוקלטות על קלטות ודיוידי, ראיונות וקופי טוק. אהה, ולא לשכוח את הפספוסים. 4. יש לי שלוש תיקיות זינה במחשב: אחת למוזיקה, אחת לתמונות ואחת לוידאו. 5. ה-כ-ל!!! אקנה דברים ברשת, אלך לכנסים בניו יורק ובלונדון ואפגוש כוכבים! אני אשלם כל מחיר למען הסדרה ואעשה כל דבר ע"מ להחזירה (אם הייתי יכולה) 5.אמות!!! 5. זאת שאלה בכלל?!

Dafi the Mighty

New member
התשובות שלי...

אההה, נראה לי שהתשובה הכי מתאימה היא 3. מתחילת העונה השלישית .
5. יש לי את כולן מוקלטות, וראיתי את כולן בערך 12 פעמים כל אחת .
2. לא ממש... פעם כן, אבל עכשיו רק לפעמים ובד"כ לא .
5. בלי סוף.
3. יש לי כמעט 10 תמונות ופוסטרים בחדר.
יש לי את כל שש העונות ועוד כמה פרקים וראיונות, אז אני מתארת לעצמי שזה 5. שש עונות מוקלטות על קלטות וכ"ו...
3. יש לידברים של זינה. שירים, תמונות, קבצי קול ווידאו, וולפייפרים, אייקונים, שומרי מסך...
4. אקליט פרקים, אדבר עם זינאים אחרים ואקנה דברים זולים יחסית ברשת. כנסים בישראל בהחלט באים בחשבון.
3. אני כל כך אתרגש!!!
5. זאת שאלה בכלל???

תשובותי

א. 4 ב. 4 ג. 4 ד. 3 ה. 1 ו. אף תשובה לא ממש מדויקת - יש לי בערך שליש מכל עונה ז. 2 ח. 4 ט. 3 י. 5

stephanie w:p

New member
התשובות שלי

4.מאז שהתחילה הסדרה.העונות 4. ראיתי את כולן והקלטתי את רובן. 5. אני זינה!!! 5.בלי סוף 5.כמובן!!! זינה בכל מקום. איבדתי את הספירה אחרי הפוסטר ה – 73. 5. שש עונות מוקלטות על קלטות ודיוידי, ראיונות וקופי טוק. אהה, ולא לשכוח את הפספוסים. 5. למחשב שלי קוראים זינה והוא מכיל רק דברים של זינה. שירים, תמונות, קבצי קול ווידאו, וולפייפרים, אייקונים, שומרי מסך... 5. ה-כ-ל!!! אקנה דברים ברשת, אלך לכנסים בניו יורק ובלונדון ואפגוש כוכבים! אני אשלם כל מחיר למען הסדרה ואעשה כל דבר ע"מ להחזירה לשידור!!! 4. אתעלף. 5. זאת שאלה בכלל?! ובהצלחה בעבודה

למעלה