כולי אושר! אני לא לבד בעולם!

המרחפת

New member
אפשר גם טירונות אחרת

לורדנור אמר שממש "מציעים" לך לעשות אותה. אני עברתי טירונות 00 כי היא הייתה משולבת עם הקורס שעשיתי. אני לא סגרה על העובדה שתא מתנדבים ידעו שזו טירונות לכל דבר כי המפקדות לא היו כל כך מתודרכות לגביי. או שהם ידעו והעלימו עין כדי להקל על העניינים.

krizler

New member
גם זה קורה!!!../images/Emo4.gif

מה שאני עומד לספר לך לא יהיה כל כך נחמד..., ואני מקווה שגם לא יוריד לך את המודעות להיתנדב לצבא!!! לי גם נתנו פרופיל 21 רפואי..., וגם אני עברתי כבר את לשכת הגיוס(רופא, אנפה,רופא,אנפה וזה ממשיך ככה עוד הרבה!!!) לפני שלושה וחצי חודשים(כן שלושה וחצי!) שלחו אלי מכתב שהתיק האישי שלי הועבר למנהל הגיוס, ושם הוא צאיך לעבור את אישור הרופא(כן עוד פעם רופא), ורק אז לרדת קומה אחת מתחתיו לועדות המתנדבים!!! ועכשיו עוד משהו אבסורד..., במכתב היה כתוב בימים הקרובים תקבל הזמנה לועדת מתנדבים(רק אחריה אפשר להתחיל להיתנדב). אך לשוא..., עברו יומים..., שלושה..., שבוע..., חודש..., וכלום אף אחד לא מדבר איתי. טוב הרמתי אליהם(מנהל הגיוס שנימצא בת"א) טלפון ושאלתי מה קורה עם התיק שלי. וזו הייתה תשובתם: " הרופא נימצא בחופש הוא יחזור שבוע הבא..., תנסה להיתקשר שבוע הבא". ואללה..., חשבתי יופי עכשיו זה ילך מהר..., אז זהו שלא!!! היתקשרתי שבוע אחרי וזאת הייתה תשובתם: "הרופא, כרגע יצא מהלשכה..., כי הוא סיים את עבודתו" אמרתי לה: "מהההההההה?, לפני שבוע אמרתם לי להיתקשר עוד שבוע..., אז מה קורה עכשיו?" ושוב ניפנפו אותי באוויר ואמרו לי להיתקשר שבוע הבא!!! ובכן ככה זה נמשך שלושה וחצי חודשים שאני מתקשר אליהם..., אבל הרופא משום מה תמיד לא נימצא!!! אז לצערי נראה לי שאת צריכה קודם לקבל את המכתב שהתיק שלך הועבר למנהל הגיוס..., ואז יתחיל לך המסע הבאמת מפרך!!! את אולי חשבת שאת נימצאת בקופה המהירה..., אבל איך אומרים"הקופה המהירה היא הכי ארוכה!!!" אז שיהיה לך בהצלחה..., ותיקחי את זה בהמון סבלנות!!!!! חחח

natalixx

New member
תתאזר בסבלנות

שלושה וחצי חודשים זה לא הרבה... אני חכיתי חצי שנה מרגע שהגשתי בקשה להתנדב עד שזימנו אותי לוועדת מתנדבים (ויש כאלה שמחכים יותר)...כך שזה לוקח זמן... ואף אחד בלשכת גיוס לא ידע להגיד לי מה קורה עם התיק שלי כשהתקשרתי... אל תתיאש! נטלי.

krizler

New member
אני מחכה למעלה מחצי שנה

אני הגבתי על הזמן שאני מחכה מאז ששלחו לי את המגתב של וועדת מתנדבים..., אני הגשתי בקשה להיתנדב לפני כמעט 7 חודשים!!!

Dizen

New member
אפשר לתת עצה קטנה?

כשאומרים לך להתקשר שבוע הבא... אל תעשה את זה. תתקשר יום אחרי
אין, זו הדרך היחידה להזיז דברים. למדתי בדרך הקשה
בכל מקרה בהצלחה, ואל תתן להם לייאש אותך

rainbow n

New member
אוי לא... לא ידעתי שזה ככה

חצי שנה??? זה נוראי! עזבו את זה שכל החברים שלי כרגע מתעסקים בצבא כל היום והולכים לזימונים כל שני וחמישי אבל ככל שהזמן עובר זה גם אומר שמתגייסים יותר מאוחר... לרופא שלי יש קשרים בוועה הרפואית... כדאי להשתמש בזה? דרך אגב תודה על העזרה! אתם לא יודעים איך אני מעריכה את זה

Dawson girl

New member
זה באמת נוראי.. ../images/Emo4.gif

אני רוצה שני תפקידים (טוב, אחד, אבל שניהם המועדפים עליי), ולשניהם צריך מיונים.. ולעיתונאית ב"במחנה" מתחילים המיונים בינואר והבנתי שלזה אני לא אגיע, אבל אני מפחדת עכשיו שגם לאלה של אפריל אני לא אגיע
ואין עוד מיונים אחרי זה!! מה לעשות עכשיו?

Dizen

New member
לא הבנתי

למה שלא תגיעי למיונים בינואר
את יכולה להתמיין לפני שמאשרים לך את הבקשה... או שזה רק מודיעין
מציעה שתבדקי את זה שוב.
האמת היא שבאמת אין לי מושג איך זה הולך עם תפקידים שדורשים מיון והם לא מודיעין. בורה

Dawson girl

New member
אזהו, שגם לי אין ממש מושג ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת אם אפשר להתמיין לפני שמאשרים לי את הבקשה... בחיי אין לי שמץ מושג ואין לי איך לבדוק את זה, כי אני לא מכירה מתנדבים שהלכו גם לאשכול דוברות ומידע

krizler

New member
אפשר!!!

אני היתמיינתי ללשכת דובר צה"ל עוד לפני שוועדת מתנדבים זימנה אותי!!! זה אפשרי..., ככה את יכולה לחסוך לך הרבה זמן!!!

Dizen

New member
מתקשרת ללשכת גיוס

או לאחראית מתנדבים, או מישהו, ואומרת "שלום, אני רוצה להתמיין". ואז הם אומרים "לא/עוד שבוע/עוד שנה/נבדוק את הנושא ונחזור אליך" או משהו כזה. ואז את מציקה להם המון ובסוף משיגה את המיונים שלך. פשוט וקל
אני מרגישה קצת רע שאני כל הזמן מייעצת לאנשים להציק... זה לא נחמד

למעלה