גם זה קורה!!!../images/Emo4.gif
מה שאני עומד לספר לך לא יהיה כל כך נחמד..., ואני מקווה שגם לא יוריד לך את המודעות להיתנדב לצבא!!! לי גם נתנו פרופיל 21 רפואי..., וגם אני עברתי כבר את לשכת הגיוס(רופא, אנפה,רופא,אנפה וזה ממשיך ככה עוד הרבה!!!) לפני שלושה וחצי חודשים(כן שלושה וחצי!) שלחו אלי מכתב שהתיק האישי שלי הועבר למנהל הגיוס, ושם הוא צאיך לעבור את אישור הרופא(כן עוד פעם רופא), ורק אז לרדת קומה אחת מתחתיו לועדות המתנדבים!!! ועכשיו עוד משהו אבסורד..., במכתב היה כתוב בימים הקרובים תקבל הזמנה לועדת מתנדבים(רק אחריה אפשר להתחיל להיתנדב). אך לשוא..., עברו יומים..., שלושה..., שבוע..., חודש..., וכלום אף אחד לא מדבר איתי. טוב הרמתי אליהם(מנהל הגיוס שנימצא בת"א) טלפון ושאלתי מה קורה עם התיק שלי. וזו הייתה תשובתם: " הרופא נימצא בחופש הוא יחזור שבוע הבא..., תנסה להיתקשר שבוע הבא". ואללה..., חשבתי יופי עכשיו זה ילך מהר..., אז זהו שלא!!! היתקשרתי שבוע אחרי וזאת הייתה תשובתם: "הרופא, כרגע יצא מהלשכה..., כי הוא סיים את עבודתו" אמרתי לה: "מהההההההה?, לפני שבוע אמרתם לי להיתקשר עוד שבוע..., אז מה קורה עכשיו?" ושוב ניפנפו אותי באוויר ואמרו לי להיתקשר שבוע הבא!!! ובכן ככה זה נמשך שלושה וחצי חודשים שאני מתקשר אליהם..., אבל הרופא משום מה תמיד לא נימצא!!! אז לצערי נראה לי שאת צריכה קודם לקבל את המכתב שהתיק שלך הועבר למנהל הגיוס..., ואז יתחיל לך המסע הבאמת מפרך!!! את אולי חשבת שאת נימצאת בקופה המהירה..., אבל איך אומרים"הקופה המהירה היא הכי ארוכה!!!" אז שיהיה לך בהצלחה..., ותיקחי את זה בהמון סבלנות!!!!! חחח