למי שמבין.... שאלה כואבת!

זיגזג

New member
הצמידו לי מדריך שיכוון אותי בהתחלה...

מן הסתם סמכתי עליו! נחזור לשם הערב, נראה מה הוא מציע...

RVD18

New member
תוריד משקל והכל יהיה בסדר

כנראה העמסת על עצמך יותר מדי. תגיד למדריך ותתחיל עם משקולות קלות. הכאבים עוברים תוך כמה ימים.

Mr K i n g

New member
תנוח כמה ימים

עד שהכאב יחלוף. בכל מקרה, הרבה מתיחות לפני ואחרי אימון יעזרו לא להיתפס בפעם הבאה (זה יקרה בד"כ כשאתה מתאמן אחרי הרבה זמן שלא התאמנת או כשאתה עובד על איזורים חדשים). ואם אתה כבר תפוס... מקלחות חמות מפחיתות מהכאב.

ס22ית

New member
100% טבעי ../images/Emo3.gif

או שתנוח כמה ימים..עד שישתחררו השרירים או שתעבוד יותר באיזי (ברגע שהשריר יתחמם קצת זה פחות יכאב) אה...וסחטיין עלייך!

dudusch

New member
מזמן לא הפעלת את שרירי הידיים...

כאילו שמאמינים לך
ועכשיו ברצינות. אסור להעמיס עבודה על שרירים שלא עובדים באופן סדיר ("פתאום גיליתי שרירים שלא ידעתי שיש לי בכלל"). כנראה שמי שבנה לך את התכנית לא ממש לקח בחשבון את העובדה שבמשך שנים היית פדלאה. כרגע, מה שאתה יכול לעשות הוא כך: 1. לחמם את האיזור (מקלחת, בקבוק חם וכו'). 2. לעסות את השרירים עם משחות שונות שקיימות (וולטרן, רדיאן וכו' - פחות המשחות המחממות כמו בן גאיי). 3. לעשות חימום קל לידיים ולשרירי החזה (ידיים למעלה ולמטה - קדימה ולצדדים, סיבובי ידיים גדולים וכו'). לאחר החימום, לעשות מתיחות קלות של השרירים מול תמיכה כגון קיר - תושיט יד בגובה הכתף ותחזיק בקיר, סובב את הגוף הצידה - פעם כשכף היד דבוקה לקיר ופעם כשגב היד דבוקה לקיר (אחד עובד על שרירי החזה, השני עובד על שרירי הזרוע). 4. להבא בחדר כושר תעשה חימום ומתיחות לפני האימון ושחרור ארוך אחריו. 5. אל תתלהב שאתה מסוגל להעלות משקל ותעבוד בזהירות.

MommyHug

New member
אני יודעת בדיוק מה קרה! ../images/Emo3.gif

בטח רצית להוכיח לעצמך (או לעולם) שאתה גבר והשתמשת בהרבה יותר מידי משקולות. בהתחלה צריך להשתמש במעט משקולות, המטרה היא לא שיכאב אלא שהשרירים יתחילו לעבוד. פשוט אימצת אותם יותר מידי על הפעם הראשונה, וזה לא בריא. עכשיו תנוח עד שיעבור ותחזור להתאמן לאט לאט. גם אני נרשמתי לחדר כושר פעם ראשונה בחיים שלי ובינתיים הולך לי טוב טפו טפו

סמלת

New member
וואי איזה עצלן...

על מה אתה מתבכיין? שהשרירים שלך כל כך התנוונו שעכשיו הם לא מסוגלים לעכל כמה תרגילים? אסור לך לנוח!!! אתה תחזור לאותו מצב וזה יכאב לך כל פעם מחדש אם תעשה הפסקות...החוכמה היא להתחיל במינונים קטנים לאט לאט ולתת לגוף להתרגל, אבל לא להפסיק.. תעשה 20 כפיפות בטן שבוע אח"כ 25 כל השבוע אח"כ 30..ואז תראה איך אתה עושה 50 בלי לשים לב אפילו כי השרירים רגילים... יאללה בהצלחה, חוץ מחנן כולם נראים כאן כמו בטטות

למעלה