מדור שאלות ותשובות

קפת

New member
../images/Emo53.gifמדור שאלות ותשובות

שלום קהילה טיפולית יקרה: לאחרונה היו לי 46 שניות פנויות, אותן ניצלתי לריגול תעשייתי בפורומים שכנים. להפתעתי גיליתי צעצוע חדש - שאלות נפוצות. תוכלו לראות את הקישור בבאר העליון, במקום שבו מופיעים כיתובים וקישורים לסקר, ללוחות וכן הלאה. כפי הנראה, רק אני יכולה להכניס שאלות ותשובות, דרך כלי העריכה שלי. בנתיים, עד שאבין איך לנצל את הממשק הזה, עשיתי כמה נסיונות כושלים אך פאתטיים. ומכיון שפה כולנו ערבים זה לזה (עכשיו אחמד יבוא?) אודה לכם (בחוקן אקסט(רע)ה) אם תשלחו לי שאלות ו/או תשובות, כדי למלא את רשימה. אפשר להעלות שאלות בתולות ויתומות בפורום, ולהתפלל לאלוהים ולתוצאות, או לשלוח לי שאלות ותשובות קומפלט למסר, למייל, לאייסיקיו ועם יוני דואר מיצריות. טנקס.

טנקס?

מה זה פה? ארטילריה כבדה? מה קרה לעברית שלך רק-קפת? וכי למה נוצריתך מדוברת? לי יש שאלה. מה כולם עושים פה ולמה אין שקט בשעות המנוחה המקובלות? ועוד שאלה, לפי איזה שעון נקבעות שעות המנוחה המקובלות במחוזותינו?

יס באך

New member
מי התותח האמיתי?

מי הכוסית האמיתית? כיצד מוודאים מי היא הפמיניסטית המורטת שערות מרגליה? מהו תפקידו של עוכר הנשים רפאלי בגיבוש הפורום? כיצד זוכים להצלפה או חוקן ללא מאמץ ניכר? מהן הדרכים הרצויות לפיתוח אישיות פורומית?

קפת

New member
תגידו

אפשר גם לקבל את התשובות? או ששוב אתם מכניסים לי את האלמנט והולכים הביתה בלי להוציא?

יס באך

New member
תשווווווווובות

מי התותח בפורום? - אני מי הכוסית האמיתית? - קייטי כיצד מוודאים מי היא הפמיניסטית המורטת שערות מרגליה?- רבים עם אחות נחמה מהו תפקידו של עוכר הנשים רפאלי בגיבוש הפורום? - רצית תשומת לב? תזכיר רפאלי בחיבה כיצד זוכים להצלפה או חוקן ללא מאמץ ניכר?- מבקשים מקפת מהן הדרכים הרצויות לפיתוח אישיות פורומית?-רבים עם: קפת, יס באך, גזר מציון, נינטייב, בחבח, אחות נחמה

יס באך

New member
עדכון לגבי רפאלי

רפאלי הוא פרסונה נון-גרטה אצלנו. אם הוא בא, ישר אנחנו מורטים לו שערות.

KT13

New member
כוסית עם אישיות פורומית

באך, כנראה שאני עונה על יותר מדרישה אחת, כי כבר הספקתי לריב איתך
המממממממ.... תותח...נגיד.

קפת

New member
../images/Emo41.gifושוב שלום לקהילה הטיפולית החביבה

לאחר שהרעיון למדור שאלות ותשובות נחל כישלון חרוץ, אבל הספקות והשאיפה לטוב ביותר לא נתנו לי מנוח, המשכתי לרגל ואף העליתי שאילתא בפורום מנהלי הפורומים בתפוז (יש דבר כזה. ואני חברת מועדון) ושם יעצו לי לפתוח כלי שנקרא מילון מונחים. מסתבר שאפשר להעלות לפורום מילונים שונים, תחת כותרות שונות, בצורה אינטראקטיבית, יענו, כל אחד יכול לפתוח ערך ו/או לתת את הגדרת הערך. אמה-מה, בשביל שיפתחו את המילון לציבור הקדוש, אני צריכה להוכיח שיש סיבה. יענו, לאסוף 30 מונחים (אנלא יודעת אם גם את ההסברים שלהם, או שאפשרי רק המונחים שניתן להכניס למילון). בנתיים יש לי ארבעה. שני המלונים שהגיתי הם "מגלומניה" (שמכיל את הערכים *אחות* *אחות נחמה* ו*חוקן*. נורא מקורי, אני מודה) ו"מלון אבן-קפת (שמכיל ערך בודד: *אחמד*). אז אם בראש שלכם על זה - נראה לי צעצוע נחמד - תתחילו לאסוף לי ערכים או רעיונות למילונים נוספים. ואם לא בראש שלכם על זה - נראה לי צעצוע נחמד - רק תגידו.

יס באך

New member
../images/Emo88.gif על ה ../images/Emo163.gif שלי

ככה ישבתי וכתבתי כמה שאלות, אפילו כתבתי תשובות, אפילו עדכנתי תשובה אחת, אפילו קייטי
מצאה שם הגדרה כלשהי, וככה את מבטלת ת'ענין. רק שתד'י שכמה וכמה פעמים הקלקתי על שאלות נפוצות, ולא הופיעו שאלותיי ותשובותיי. ======= מילון אבן-קפת: רפאלי, נבוטקוף, אחמד, דו-וגינלית = הגדרות את תמלאי

קפת

New member
../images/Emo11.gifאת השאלות ותשובות

נחדיר (ללא אמצעי הגנה) למילון. אין לי כוח להיות פקידה פלוגתית ולהקליד את כל החומרים האלה בעצמי. אם תתנו רשימות של מונחים, נפתח את המלונים ואז כל אחד יוכל למלא את ההגדרות של המונחים ואפשר יהיה אפילו לתת כמה פרשנויות לכל מונח. זה יותר עדיף, בהרבה.

KT13

New member
מחאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאחת שנולדה מגלומנית ולא מתלמדת כמו כמה אנשים שלא אזכיר את שמם, כי מלחין ידוע עלול להתהפך בקברו, אני מוחה נמרצות על המילה אפילו. מה אפילו?? חשבתי שהמילון כולו יוקדש לי!!!! אהה ובאותה הזדמנות תסבירו לי במה המדובר, כי לא הבנתי כלום

אני חייבת שם שתי מלים

1. דיכוטומיה 2. [עכשיו אני מתאמצת נורא להזכר בשם האיום ההוא. לא, לא איון. רגע!] יש! א מ י ג ד ל ה. אני עוד אחשוב על מלים נוספות. בינתיים זה. .. אגב, איך אני מעיפה לקיביני את השורה התחתונה שנשתלת אוטומטית בכל תגובה שלי?
מישו יודע? HELP!!

בחבח

New member
טוב, אם אין מנוס

אז אורי גרוס, כמו שהפרסומות היו צועקות פעם בעיתונים. ואני שואל, מה קרה לשאלות ותשובות ? היה כל כך יותר פשוט. כולה לא הופעתי בסופ"ש. גוועלט. הנה כמה שאלות ותשובות : למה קוראים לפורום הזה מגלומניה ? ככה תפוז החליטו. אני מגלומן. מה עלי לעשות ? לקבל חוקן. החלטתי להצטרף אל הפורום. מה עלי לעשות ? לקבל חוקן. קפת זה בחור או בחורה ? לקבל חוקן. מה ההבדל בין בח לבאך ? לקבל חוקן. ועכשיו ברצינות ? זה כמו ההבדל בין צחי לצכי, או ליתר דיוק בין צחצחי לצכי. למה חלק מהאנשים כל הזמן כותבים את אותה שורה בסוף ? קוראים לזה חתימה. יש לזה אופציה אם אתה רוצה להציק לאנשים בעיניים ושיזכרו שזה אתה. איך אני עושה את החתימה הזאת ? לך תשאל את תפוז. כאן זה לא תמיכה טכנית. מה הגיל הממוצע של האנשים בפורום ? שש-עשרה. בחלק מהפרסומות הבחורות הן בנות גיל מסוים - נניח 25. ובחלק אחר הן בנות גיל שגדול יותר בשנה. מה זה אומר ? זה אומר שהן לא נעשות צעירות יותר. יהיו עוד אני מניח. המוח צריך פשוט להתחיל לזוז לכיוון הזה.

קפת

New member
עדכונים../images/Emo92.gif

שיפצרתי את השאלות והתשובות. אשמח לקבל מכם עוד input ותודה לבחבח-באך על המידע המועיל. כמו כן, השלמתי סידרה של 32 מונחי יסוד, ושלחתי בקשה להנהלת הפורומים לפתוח את מילון המונחים. שתדו לכם, שאתם צריכים לשלם לי (60 דולר שעה, זה התעריף המקובל שלי) על כל עבודות הפקידות האלה. טפי.

קפת, ../images/Emo77.gifברגע שאני מקבלת את הצ'ק

(ההוא שכתבתי ש"ברצוני לקבל", כזכור - על סך מליון דולר <ולא, אין לי תביעות נוספות מהחברה.>) אני מפרישה לך 6,000 דולר ירוק, בשטר עובר לסוחר. מה לא מספיק?! יותר מעשר שעות בטח לא עבדת על 32 מונחי יסוד. כולה להניח, מה הסיפור? מניחים וזה מונח. הנה, כך. קח. קחו. די. אני מדברת מעייפות החומר [אמרו לי שזה טהור, נקי. זונות.]

קפת

New member
../images/Emo42.gifהמילון נפתח, נשמות../images/Emo42.gif

פרוייקט מילון אבן-קפת השלם יוצא לדרך! אתם יכולים לענות על המונחים הקיימים שאספתי בעמל רב (ואפחד לא שילם לי על כך, כזכור) או להוסיף מונחים משלכם. יש גם שני מילונים מוכנים בהיכון, מגלומניה ופוסטמודרניזם פלצני. האמת שהתכוונתי למחוקותם, אבל עוד לא מצאתי איך. בנתיים כדאי אולי להתעלם מהם. ברור שאני קדושה. סט-קפת, זו אני. וצנועה ומושלמת. תודה וביי.

קפת

New member
ושכחתי לציין

*שהשאלות והתשובות עודכנו, ואני אשמח להכניס שאלות ותשובות נוספות אם יגיעו למחוזותי. *שיש שני מאמרים נוספים: אחד חדש ומדליק - סיפור של ציון, תחת קובץ מאמרים שנקרא "סיפורי ציון", ואחד ישן ומדליק של יולי זק"ל (זכר קלפטע לברכה), "לאן נעלם מר עכבר", תחת קובץ מאמרים "חברי מועדון". *ויש גם שפע של הצעות חדשות ומיותרות בלוחות. *את הסקר אני בנתיים לא מחליפה, למרות שלא עושה רושם שמישהו מתלהב ממנו. אותי הוא דווקא מאוד הצחיק, אבל זה בגלל שאני כזו, קדושה, צנועה ומושלמת, וגם בעלת חושומור נדיר. כשיהיה לי רעיון לסקר חדש, אני אחליף. אם יש לכם הצעות, תפאדלי. סט-קפת, לשירותכם תמיד. רק תורידו את הקרש ואל תטפטפו.

קפת

New member
שוב אני, הצנועה מלמעלה

אפשר להכניס יותר מהגדרה אחת לכל מונח. אל תתביישו. באמת. זה שאני מושלמת לא אומר שאתם לא מסוגלים לקחת ממני דוגמה ולנסות לשדרג את עצמכם למרגלותי.

למעלה