מדור שאלות ותשובות

קפת

New member
והנה אני שוב

המילון החדש זה שוס היסטרי. היסטרי בזין הידיעה.

קפת

New member
../images/Emo41.gifושוב הודעה מאדמאד חשובה ../images/Emo41.gif

אם אתם ממלאים הגדרות במילון, ומזכירים בהגדרה שלכם מונח שכבר קיים, ורוצים שתזכורת תופיע כהייפר-טקסט ותלונקק לערך המתאים שכבר קיים - הקפידו לאיית את זה בדיוק כפי שמופיע במונח הקיים. הרחיקו (ספייס) אותיות חיבור, נקודות, מרכאות, סוגריים ופסיקים מהמלה עצמה, אחרת הממשק המטומבל הזה מזהה את זה כמלה אחרת. למשל אחות נחמה . ולא אחות נחמה. ו אחות נחמה. ולא ואחות נחמה. ( אחות נחמה ). ולא (אחות נחמה). קפישפיש?

איזו דוגמא טיפשית

מי בכלל היה מעוניין להוסיף ערך זניח כמו ' אחות נחמה '? (שמת לב שהרחקתי את האפוסטרוף מהמונח עצמו?) יותרעדיף להתרכז בערכים מעניינים כגון ' גבינה חצי קשה ' או לחלופין - ' שושנה ארבלי אלמוזנינו '. אישית, אני מאוד אוהב את האחות נחמה רק שאני לא מוצא בה שום ערך, בטח שלא מילוני. (מה לא עושים בשביל חוקן, כוסואומו)

קדימה, על הפסים כולם.

מילון שמילון. אשה אחת גרה בתוך אבטיח ולכם יש עבודה שוטפת. חיפוש מתחת לאבני-קפת לא אומר שמזניחים את הסלון. יאללה, להתחיל לנקות את הפורום. עצלנים, בני כלאיים חוצפנים.

מסקנות וועדת בוגונביליה לחקר ארועי

קפת ט' בנובמבר מלמדות, ששוסיותו הבלתי נדלית של המילון מסכנת את תפקודו התקין של הפורום ושום חוקן כבר לא יעזור. כאילו, אפשר להתמליין שם שעות. שעות אפשר.

קפת

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo91.gif הודעה חשובה ביותר

הרגע דיברתי עם שושנה מהבלוק, שמוסרת ד"ש חם והרבה אהבה לכל המטופלים. כזכור לכם, נמלטה שושנה מהאישפוז לאחר שכרסמה את זנבה ואת צינוק החוקן שחיברו אותה למיטת האשפוז. בצעד חריג, החליטה הנהלת הקליניקטקפת לא להוציא צב מעצר נגדה, ולהניח לה לנפשה. באחרונה (משהו כמו לפני 5 דקות) יצרה שושנה קשר. היא בטוב. בחודשים החלפו היא הספיקה לחזור בתשובה, להינשא, ללדת 5 ילדים, לחזור בשאלה, לנסוע לטראקים בהודו ונפאל ולצאת למסע שורשים בגדנסק. וגם לשים 888 בקבוקי וודקה רייקים במחזור. בקרוב היא יוצאת כנציגת ישראל עם משלחת שתחפש על המאדים שרידים של עשרת השבטים האבודים. וגם תקבל תכנית משלה בערוץ 10 "הבלוק של שושנה".

יס באך

New member
מותקפת

תראי, יש אפשרות, שאני למשל אכניס מושגים באופי עצמאי: למשל: מותקפת, מלח? או שמא, את צריכה להכניס הערך וראח"כ אנחנו ממלאים ההגדרות?

קפת

New member
כלאחד יכול להכניס, תרתי

מונחים, למלא להם הגדרות או להותיר אותם ריקים. בכוונה ביקשתי שזה יהיה "מילון פתוח". למרבה הצער, זה אומר שיש הגדרות שהן, עאפס, מיותרות עד בזיוניות, ודי לחכימא. ולכן, החלטתי לא למחוק הגדרות, מה שלא יהיה. מה שכן יהיה - אפשר לתת יותר מהגדרה אחת על כל מונח. ועוד משהו, אני הולכת להיות קצת לחוצה בעבודה בימים האחרונים (כפי הנראה). אז במידה ויש בעיות דחופות, תתקשרו ואשפץ, כי אני לא מספיקה לעבור על כל החומרים שאתם מכניסים.

שכה אחיה, הינה אתם

חבורה של מגאלומנים, מיזנטרופים, נרקסיסטים החדורים באהבה עצמית, חולירות ועוד פעם מגאלומנים, חרה חרא של אנשים שטופי רוע, מדון וסקס אפיל. מה שלומכם? דישדשתי לי פה ושם בחלק מההודעות בפורום ועלי להודות שבקושי מצאתי את הידיים ואת הזיפים שלי. כולי תקווה שברבות הימים אני אצליח להבין במה דברים אמורים ולא אהדס פה כמו ברווז צולע. מאחר ובתקופה האחרונה עיתותי לא ממש בידי (כפי שבחבח יודע מכרתי את נישמתי לשטן ולא קיבלתי עליה מחיר מי יודע מה). אני אפרד מכם לשעות הקרובות ואשא תפילה רמה לאיחוד מהיר של נשמותינו המעוותות פה, בפורום דיכוטומיה, סליחה, מגאלומניה, סליחה, דיכטומיה. וביי. ובנתיים אחותי נחמה היקרה לי מכל, פעמיים חוקן בריום למותקפט על חשבוני. ושיהיה מנוער, לא מעורבב. כי ככה זה.

אודי. קווים לדמותו

__________________________________________ __________________________________________ __________________________________________ ------------------------------------------ מתקן את המחדל של קפט.

:) אודי

קוים לדמותך מה? תגיד, הקוים המקבילים הנפגשים באינסוף יודעים מה רבה הדרך?

כמה טוב שבאת הביתה

אני אמרתי לה. אני אמרתי לכולם שלא יתכן שתעזוב אותנו ככה מותקאודי וחצי תאוותנו בכלל במקום אחר. שב, תנוח, אל תירא. תיכף תבין מה קורה פה. תיכף תרגיש פה על בשרך. רק-קפת, אולי ניתן לאודי את ספוק בתור חיית מחמד ומתנת חזרה?

קפת

New member
סאמו

אודי הוא חיית המחמד שלי! את ספוק את יכולה לשמור לעצמך. אם כי לאחר שצלית אותו וואל וואל דואן על הגריל, אני בספק אם הוא עדיין מסוגל לכשכש בך.

יס באך

New member
יהלוצן

אוףףףףףףףף אבל אפילו אודיסאוס חוזר בסוף, כי העולם עגול

קפת

New member
קוסאמאמאו, אודי

כמה טוב שבאת הביתה!!!!!!!! אני משתדלת לא להיות סנטימנטלית, אבל זולגות שלי דמעות של אושר. וזה משהו שלא קרה לי כבר 25 שנים. מאז שהוציאו לי את בלוטות האושר, השמחה, הפרגון, החיבה, האהבה, הרוך והרגש.

בחבח

New member
אמרתי לך שאני אעשה לך מחיר יותר טוב

אנשים ישר רצים ומוכרים את נשמתם לשטן בלי לשמוע מה האחרים מציעים. ברור שעם כזה היצע הוא ייתן מחירים גרועים. בפעם הבאה שאתה מקריב את נשמתך למען מטרות כלכליות, אל תיידע אותי אחרי המעשה.

אה. נושא. אין לי נושא.

ציון:) תגיד, נראה לך שאם אני אקמט את הפורום הקווים המקבילים יפגשו מהר יותר? כפרות אחותיכלהמותקנחמה, בדיוק מזה אני חושש - מלהרגיש על בשרי. מותקפט, ידעתי שחייב להיות יותר מזה במערכת היחסים שלנו. ואני לתומי חשבתי שאת מבקשת ממני להסתובב עירום ועל ארבע כדי שתוכלי להתעלל בי מינית. יוהן ס. אחשלי, פה בדיוק הטעות שלך. העולם הוא שטוח והוא נישא על גבו של צב ענק. בחבח גמכן אח שלי, לא זכור לי שאמרת שתעשה לי מחיר טוב יותר. למעשה, אם זכרוני אינו מטעה אותי מילותיך המדוייקות היו (ואני מצטט): "לך חפש ארטישוק שינענע אותך יה חננה ואל תפנה אלי שנית". זה היה בזמן שצפינו יחד בסרט "תנאים של זיבה" אתה היית מרותק למסך הגדול ולכף היד הימנית שלי. כן. ככה בדיוק זה היה.

קפת

New member
לוידעת מה לקחת, אודימותק

אבל אתה הרבה יותר פסיכי משהיית אי פעם. וזה רק הופך אותך ליותר סקסי בעיני, שתדע. ארבע על ארבע כבר לא עושה לי את זה יותר. אני זקוקה לגירוי יותר מרשים. מה דעתך שנסחוב לנחמה את המדים המעומלנים והצחורים? אני אחקן אותך, ואחורי זה נתחלף? מותקאודיאודימותקשלקפט

למעלה