מחפש מפת קק"ל של אזור כוכב יאיר צור .

../images/Emo53.gifמחפש מפת קק"ל של אזור כוכב יאיר צור .

האם יש למישהו? אפשר להעלות? לחליפין מפת אטרקציות ומסלולי טיול אחרת באזור. תודה

goki

New member
הנה עוד קישור

המכיל דפדפת מסלולי טיול וקישורים לשבילים החדשים שסומנו לאחרונה.

../images/Emo24.gif נהדר זה מה שחיפשתי+הצעה:

כדאי להכניס את האתר הזה לקישורים הקבועים של הפורום (לתשומת לב המנהל!)

alonaski

New member
../images/Emo45.gif קבלתי! ולתשומת לב המקל - זו מנהלת!

ואגב - אתה תושב חדש פה?

שאפו לאלונה../images/Emo71.gif

אני "תושב" חדש בפורום שלכם,דהיינו "תושב וירטואלי". היום טיילנו באזורכם (רכב+רגל)ולכן הצורך שלי במפת מסלולים טובה. (מפות סימון השבילים איכשהו לא נראו לי מספיקות-חשבתי שיהיו שבילי קק"ל או אחרים לא מסומנים). וכבונוס קיבלנו גם המון חומר רקע ואתרים ארכיאולוגיים. הטיול היה מקסים! וכלל את אזור סלעית,צור-נתן והיער באזור הצפון מערבי של כוכב יאיר וגם מצפה ספיר. נופים מרהיבים(ראות בינונית+) ופריחות מרהיבות ומגוונות(שקדיות,עיריות,כלניות,רקפות,אירוסים,סחלבים וצבעוני אחד בודד בגודל ג'מבו+דמומית אחת ענקית). אכזבה לא קטנה-מצפה ספיר! אשפה רבה, והגורם לה בני-דודים רבים-התקפלנו משם ביאוש.

alonaski

New member
אז אתה לא מקומי מהישוב שלנו?...

ואיך שמעת על האזור היפה פה שפורח עכשיו ושווה לבוא לבקר?...

לא,לא מהאזור

למעשה הכוונה הראשונית הייתה לטייל באזור חרשים. חיפוש ברשת הביא אותי לאתר של מטיילי אופניים(לא זוכר את שמו) שבו דובר על טיול ליד כוכב-יאיר... וכך הגעתי לפורום שלכם.

אנימו

New member
מקל - רק לתשומת לבך : גם הבני-דודים של הבני-

דודים יודעים לייצר אשפה בכמויות וגם לא לאסוף אותה. ככה שלא כדאי להיות כל-כך מאוכזבים וגם לא בעלי דעה קדומה. בוודאי שלא באזורנו.

דעה קדומה?ממש לא!

הטיול הסתיים בשוק של טירה. אני מודע שגם אנחנו יודעים לייצר אשפה. אבל , במקום שלכם, היו חמולות שישבו בהררי אשפה (שלהם!)דברו ערבית והשמיעו מוזיקה בווליום מזעזע. בנוסף ליד צור-נתן,בני הדודים וילדיהם קוטפים כלניות לזרי ענק (פרח מוגן שאסור לקטוף!) . לסיום, בצומת טירה הפגנה של בני דודים בצומת עם דגלי אש"ף ושלטים ענקיים: "הפירהרר וילנאי רוצה שואה בעזה" ו-"הפסיקו את השמדת העם בעזה" (בשני,לא זוכר אם מדוייק לחלוטין). כל הנ"ל בהחלט יכולים לגבש דעה על השכנים שלכם...

אנימו

New member
סינדיאן- אני מניחה שבשוויץ לא היית

נתקלת בכך.... בכל אופן , השכנים שלנו אינם שונים מאלה שברחבי הארץ ובפרפריה.כידוע לך הם אזרחי ישראל בחוק. אגב, הקמת הישוב היתה פרויקט התיישבותי על כל המשתמע ממנו וגם הכוונה להקים כאן עיר היא כדי לעבות את הישוב היהודי. דגלי אש"ף ושלטים בנוסח שציינת הם לחם חוקנו בארץ הזו. אבל מכיוון שמשה רבנו הביא אותנו לכאן, כזכור , אז יש אילוצים. ואני חוזרת ואומרת שגם בקרבנו יש חברים חסרי תודעה של שמירה על הטבע, של השארת אשפה במרחבים ושל דיעות קדומות. וההערה בדבר העובדה שדיברו ערבית, והשמיעו מוסיקה בקולי קולות , גם היא לוקה בחוסר רגישות והתנשאות. גם אם היו מדברים ביידיש עם מוסיקה בווליום מחריש אזניים זה היה גרוע ואם את רוצה להווכח בעצמך, אז תצאי למספר סיורים בישובנו בלילות ששי ברחובות הראשיים ותראי את ילדינו החמודים, בני ישראל, דוהרים במהירות אימים עם הרדיו פתוח ( בעברית ובאנגלית) וחושבים שהם מלכי העולם ואדוני הכביש . תזהרי מאוד בסיור כי הם לא רואים ממטר מה קורה לפניהם.

זה הופך לויכוח-ולא בא לי לשכנע את המשוכנעים.

ציטוט אחד מדברייך : "לוקה בחוסר רגישות והתנשאות" זה מתאר במדוייק את התנהגותו הבזוייה של מי שמטנף את הסביבה,מרעיש,פוגע בערכי הטבע ומצפצף על כולם- אני ואפסי עוד כמאמר חז"ל. לצורך העניין לא חשוב לי אם הוא ערבי,חרדי,בן של גנרל או נכדה של היידי בת ההרים עצמה. אני מכיר היטב את המציאות בארצנו(גר בעיר "קצת" יותר גדולה מכוכב-יאיר),התנהגות פרחחית נפוצה מידי במקומותינו. אבל, שוב העובדות שנתקלנו בהן תוארו במדוייק ! ובמקרה, או שלא ,לא מדובר בנערים פוחזים אלא במשפחות שלמות מטף ועד זקן וכן הם היו ערבים. אילו היו חרדים או שוויצרים הייתי כותב בדיוק אותו הדבר! זהו זה. ועכשיו אעבור מהשלילי והמכוער ליפה והחיובי במספר תמונות:

alonaski

New member
../images/Emo24.gif איזה יופי!!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif הכל פה

אצלנו בחצר האחורית...
...אלי אלי, שלא יגמר לעולם...

למעלה