מחפש מפת קק"ל של אזור כוכב יאיר צור .

alonaski

New member
אנימו, תסלחי לי אבל ההערות שלך לדבריו של

המקל נשמעות כמו התנצחות במי שהשמיע דעה גזענית כלשהי ואדון מקל בהודעתו הראשונה סה"כ תיאר את שראה. לא ציין במפורש כי לדעתו כל בני דודנו באשר הינם או כל דוברי הערבית מתנהגים בדרך זו או אחרת... סה"כ תיאר את שראה והוא ראה חמולות של ערבים. בזה שציין שהיו אלו ערבים - זה היה המאפיין הבולט של הקבוצה שראה. מה לעשות?... הם בטח לא מתביישים במוצאם לכן לא רואה סיבה שהוא היה אמור להחריש פרט זה. באותה מידה היה יכול לתאר שנתקל בקבוצה גדולה של שוטרים/חיילים במדים/חרדים או - ילדי בי"ס/גן... מה אז? היית עונה לו שגם מבוגרים מתנהגים ככה? ולא הוגן מצידו שציין את המאפיין של הקבוצה שהיתה מורכבת מילדים?... אני חושבת שבתגובה שלך אליו ניכרת רגישות יתר מצידך ולקחת את דבריו לכיוון אחר מהרצוי וההערה שלך "שגם אנחנו מתנהגים כך" - היא נכונה אבל לא רלוונטית למה שתיאר המקל. מאוד מקווה שעם תמונותיו של המקל נסיים את הויכוח הזה שנראה לי חסר טעם ומקומו לא פה.

alonaski

New member
צודקת אנימו, אבל אי אפשר להתעלם מכך שמדובר

בכל זאת בשתי תרבויות שונות... מספיק להכנס לעיר/ישוב ערבי ולראות עד כמה הרחובות "נקיים" ו"מבריקים" לעומת שוטטות בישובים אצלנו. ההבדל בולט מאוד לעין! (ויש עוד מספר הבדלים נוסף שכרוך בהבדלי התרבות). ולמרות שאנחנו חולקים מזרח תיכון אחד, עדיין בשיטוטי בארץ נוכחתי לראות עד היום שלעומת מספר לא קטן של משפחות עם תודעת שמירה על הניקיון... - לא מצאתי את זה אצל בני דודנו. לפני חודש, טיילתי להנאתי בפארק של נחל אלכסנדר באזור של שולחנות פיקניק. עצר לידנו רכב טנדר 4 על 4 שיצאה ממנו משפחה של בני דודנו, התישבו על השולחן וסעדו את ארוחת הפיקניק שלהם. כשסיימו - השאירו את כל שאריות על השולחן כמו שהם!! מבלי לטרוח לאסוף אפילו פיסת נייר אחת! = התנהגות כזאת וכזה חוסר איכפתיות עדיין לא ראיתי... וראיתי כבר ישראלים רבים שמלכלכים אבל לא בצורה כ"כ בוטה! וכמדריכת טיולים יש לי וותק של שוטטות בשבילים ואתרי ארצנו ומפגשים עם מטיילים!

אלונה ,מצאתי שוב אתאתר האופנעים

בנוסף,התאור שלך מזכיר מאוד את המראה שהתגלה לנו במצפה ספיר. אלא שאנו נתקלנו בכמה חמולות כאלה יחדיו בכל השולחנות שהיו במצפה.

alonaski

New member
זה לא אתר ../images/Emo13.gif זה בלוג אישי של רוכב אופנים

בשם ירון פדות. מכירה אותו הייטב.... כרוכבת אופני שטח נילהבת כבר 8-9 שנים... פורום הבית שלי זה פורום טיולי אופנים כאן בתפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=703 תוכל למצוא שם המון מידע במאמרים - על טיולי אופנים וגם באינדקס טיולים המצויין שלהם: http://213.8.106.62/biketrips/trip-index/index.html

איזה יופי של תמונות ...עשיתם לי חשק לטייל../images/Emo140.gif

דבוש שלא מצליחה לישון

למעלה