מחר בערב אנחנו אצל הוריו

עדה ב

New member
../images/Emo53.gifמחר בערב אנחנו אצל הוריו../images/Emo4.gif

תחזיקו אצבעות

עדה ב

New member
עידכון../images/Emo13.gif

הפעם היה בסדר, ולו רק בגלל שהגיסות שלי לא היו
אבל שלא תחשבו שלא היו שם הערות לא לעניין, כמו: כשהגענו חמי ישר התנפל על הבן, שהוא בן שנה וחודשיים. הילד, שהיה עייף מאוד, נבהל להתחיל לבכות ומה היה לו להגיד? נו בטח הוא כבר לא זוכר אותנו
כשעמדנו ללכת, אמא שלו נתנה לו, בתוך שקית, קופסא עם אוכל. אני החזקתי את הילד על הידיים והוא החזיק את הילדה (שישנה). אבא שלו שמאוד דאג שלא ינזל עליו מהקופסא אמר לו: זה ינזל עליך אולי תיתן לה להחזיק?
כאילו דהא

עדה ב

New member
עוד משהו

אחרי הארוחה חמותי הגישה פירות, הילדים לא רצו לאכול פירות, אז חמותי שואלת אותי את נותנת להם לאכול פירות? אני: בטח איזו שאלה? היא: כי הם לא רוצים לאכול אני: הם לא רוצים כי לא בא להם כשירצו לאכול יאכלו! אפשר
לא

bertap

New member
לעדה חביבתי שלום

כמה נרווים בביקור אחד במידה ופחות תתרגזי על כל דבר שחמתך וחמך יעשו פשוט יהיה לך יותר נעים אין מה לעשות עם הבן מתחתנים והורים הם הנספחים

עדה ב

New member
ברטה יקרה../images/Emo39.gif

זה בדיוק העניין, חמותי וחמי הם הנספחים בחיי, אבל אני לא נספחת שלהם. אני זו שבנם בחר לחיות את חייו איתה(גם אם זה לא נראה להם) ואילו רק משום כך גם הם חייבים בכבודי. כדי שיהיה לי נעים לבוא לבקר אותם יותר, כמו שהם רוצים, גם הם צריכים לעשות מאמץ קטן ולהפסיק להעביר ביקורת או להעיר הערות מיותרות. אני חושבת, שגם את תסכימי איתי, שהערות כאלה לא עושות חשק לבקר לעיתים קרובות. אז אני משתדלת לבקר שם כמה שפחות, לחייך יפה, לבלוע את הצפרדעים שהם מאכילים אותי ולהתפוצץ

bell2002

New member
כל-כך מוכר

אצלי זה, את עוד פעם נותנת לו/לה/להם אנטיביוטיקה? עם הזמן והנסיון למדתי לענות - אני עושה מה שטוב להם. "את לא נותנת להם פירות/ירקות/עוף/חומוס/טופו/(כל מה שתרצי)", נענה מצידי ב-" הם אוכלים מה שטעים להם" את העצבים שתקבל היא ושתהייה בריאה עד 120.

גם אני הייתי אתמול אצל חמותי

ועשינו קידוש וארוחת ערב (טעימה שגיסתי בישלה) ושמחתי מאוד ונהניתי מאוד וכשבעלי נסע לעבודה נשארתי שם כמעט עוד שעתיים אחרת הייתי באה הביתה ויושבת עם עצמי ערב שלם. אז החלטנו שזה יהפוך למסורת, כל ערב שישי נלך לעשות שם קידוש ומשם בעלי ימשיך לעבודה. עד היום הייתי יושבת ביום שישי לבד (כמו שאמרתי, בעלי עובד) ועכשיו זה הרבה יותר נעים. לא בישלתי, לא ערכתי שולחן, לא היגשתי.... רק בסוף הארוחה פיניתי את הצלחות וטיטאתי את הריצפה. נהניתי מכל רגע.........

עדה ב

New member
אני יכולה רק לקנא בך

אם הייתי יודעת שזה היחס שאני אקבל שם, הייתי הולכת לבקר אותם יום יום, אבל כשאני יודעת שבכל פעם שאנחנו הולכים לשם אני צריכה להכנס לכוננות ספיגה או כשאני יודעת שאחרי שאנחנו הולכים יש להם מה להגיד עלי, יוצא לי כל החשק להיות שם.

טלאפ

New member
"הוא בוכה כי הוא לא זוכר אותי" -

זה לאו דווקא נגדך "איזו אמא רעה לא מביאה אלינו את הנכדים" אלא דווקא כוננות ספיגה של הסבים. "אויש, איזה בושות, הנכד רק ראה אותי התחיל לבכות" "הוא" במקרה שלי "היא לא זוכרת" זה התרוץ שלי תמיד כדי שההורים שלי או חמי וחמתי לא ירגישו רע כשהבת שלי שרק רואה שמתנפליים עליה בחיבוקים ונשיקות מתחילה לבכות.

amitmom

New member
אני ירוקה מקנאה אבל שמחה שיש לך

יחסים כ"כ יפים וחמים עם החמות+גיסה. בא לך להתחלף?

לא תודה

יש לי חמות וגיסה הכי נפלאות בעולם. אומנם לגיסתי יש יציאות באין כניסה לפעמים אבל אני משוגעת עליה. גם חמי היה איש מקסים ביותר והיו לי המון חוויות טובות איתו (גרתי שם שנתיים) ומחר יש לי יומולדת והוא אחרי בשבוע ותמיד חגגנו יחד והשנה כבר לא ואני סתם בשביזות של החיים עכשיו

amitmom

New member
פנינוש..ראשית , מזל טוב ושנית

אל תהיי עצובה..בואי תחגגי איתי .לי יש יום הולדת עוד 3 ימים.

bell2002

New member
../images/Emo151.gif ולי יש מחר.

יגאל עמיר הרס לי את יום ההולדת לתמיד. תמיד יקשרו את הרביעי לנובמבר עם רצח רבין. אבל לי יש בכל זאת מחר יום הולדת.

amitmom

New member
מוכרת לי התחושה הזו. בשנה שרבין

נרצח הלויה היתה ב6 לנובמבר (יום הולדתי) ואפילו עוגה לא הייתי יכולה לקנות כי כולם היו באבל.

|לפנינה, האם אני קורא נכון? ../images/Emo91.gif

נהנית מחברת ובחברת חמותך? נו, נחמד לשם שינוי לשמוע זאת. הלואי והבנות היו לומדות מימך כיצד עושים זאת, והכל היה אחרת.. אם רוצים אין זו אגדה.. השאלה אם ומי רוצה.. לדעתי הסטיגמה אחראית לכך שהכלות הצעירות מראש פוסלות את חמותן, זה לא חייב להיות כך: את זה אני מלמדת את הבת שלי שהתחתנה לפני כמה חודשים, ואני מקווה שהיא לא תשלול מראש שחמותה מכשפה ואטומה!! אגב, לכלתי אני מספרת הכל! אפילו דברים שאני לא מדברת עם הבן שלי(בעלה)

גנובה חמודה, מה מציק לך בדיוק?

אני מבינה, חמותך הרגיזה אותך!! אני מקווה שלא ישבת בחיבוק ידיים והחזרת לה אפיים.. בלי לרצות יצא חרוז. אני מאוד אשמח באם תשפכי את ליבך ותספרי לנו מה מציק לך שאת מתנפלת עלי.. בבקשה מימך, ליבי החלש לא עומד בעומס, ואנא מימך הרפי ממני! אה, כן.. עוד דבר - היכן השטויות שאני מדברת? אולי אם אדע לא אעשה זאת יותר! כי חפשתי בסביבה שכתבת "את מדברת שטויות בצרורות" חפשתי את השטויות ולא מצאתי!! מי מנחה אותך מה לומר?

הגנובה

New member
אוגרת "נחמדה"...

הדבר שאני הכי מצטערת עליו - זה שבמשך 15 שנה נתתי לחמתי לעשות בי כרצונה! - מהסיבה היחידה - שהורי לימדו אותי ש-למבוגרים ממני צריך לתת כבוד. לחמתי לא הגיע הכבוד שנתתי לה - הייתי צריכה להעיף אותה מביתי בפעם הראשונה שהיא דרכה עלי...ולא עשיתי זאת - אולי היו נחסכות ממני 15 שנה של צער, כעס, יגון וכאב!!!! השטויות שאת מדברת - בכל מילה שניה... סליחה... כל מילה! מי מנחה אותי לדבר? - רק הזעם שמעוררים בי דברייך!

למעלה