מחר בערב אנחנו אצל הוריו

בולי27

New member
אוגרת יקרה!

הפורום הזה נועד לכלות (כמוני לדוגמא) שיש להן בעיות עם חמותן, ולכן יש פה מצבור גדול של בנות שמתלוננות על חמותן (למקרה שעדיין לא הבנת את מהות הפורום) הבנות שכן מסתדרות עם חמותן, לרב לא ימצאו מה לכתוב פה, כי אין להן בעיות! במקרה למנהלת הפורום הזה אין בעיות עם חמותה (ויופי לה, ואני מקנאה בה מאוד על זה...) אבל, היא לא אטומה על מנת לקלוט שהיא קיבלה חמה "מזן נדיר" ושאין הרבה כמוה, ולכן היא פתחה פורום כזה! יש כמובן עוד חמות כמוה, אני בטוחה שאת וברטוש נמנות עליהן, והפורום הזה לא מכוון נגדכן! אבל תקלטו כבר שהפורום הזה נועד על מנת שיהיה לנו "מקום לשפוך בו את הלב" ולא מקום שלכן יהיה על מה "לרדת" עלינו ללגלג עלינו או לנהוג בציניות. אתן חושבות שאם תתקפו אותנו (הכלות הרעות) אז אנחנו נבין סופסוף שכל הצרות הן באשמתנו? ונבין שכל החמות שלנו עד היום רק סבלו מאיתנו.....? נו באמת... נראה לך?

bertap

New member
לבולי שלום

אני לא רוצה להעביר ביקורת על אף אחת ממכם אני רציתי לנסות ולתת עיצות אם אתן חושבות שזה ביקורת הורסת אני לא יגיב זו באמת לא היתה הכונה

bell2002

New member
כלות, כלות יקרות שלי

בפורומים אי אפשר לקבוע מי נכנס ומי משתתף, ולכן עשיתי לי כלל - אם בעל כינוי מסויים לא מוצא חן בעיניי- אני פשוט מתעלמת לחלוטין מהודעותיו. חבל על הבריאות לנסות לשנות את טבע האדם. את אוגרת הכרתי עקב ביקורת מגעילה, הרסנית ומתחסדת כלפיי - ומאז פרט להסבר קצר מדוע לא אגיב, איני מגיבה כלפיה כלל (לפעמים אני אפילו לא טורחת לקרוא את הודעותיה). אם הודעותיו של מאן דיבעי לא מוצאות חן בעיניי, איני מגיבה עליהן. ואני גם מרשה למי שאיני מוצאת חן בעיני לא להגיב להודעותיי. ובא הסדר על כנו, ועולם כמנהגו נוהג.

הגנובה

New member
אני יודעת שזה הרגיז אותך אבל...

אני צוחקת כבר רבע שעה - מהקטע!! - איתך הסליחה - אני בטוחה שבעתיד את תיראי גם את ההומור (השחור) שבזה!! הצחיק אותי גם ה-
שהתלווה למשפט האחרון!! הרבה בריאות - וקחי את הכל בקלות!!!

tsiporganeden

New member
עדה יקרה, תרשי לי לאמר לך שאני

רואה את האשמה דווקא בך וזאת למה? אז ככה, מקובל בכל העולם אבל בכל העולם, שהצעירים ובעיקר הישראלים החצופים, צריכים לתת קצת יותר כבוד למבוגרים, מה לעשות ככה זה עבד אלפי שנים, רק בדור הזה המבוגרים הם אלה שאסור להם לשאול, אם האמא נותנת פירות לילדים, והכלה, שהשנאה שלה כל כך תהומית כלפי חמותה, רואה שאלה כל כך פשוטה ותמה, כחרב בתוך הלב, ואם אמך היתה שואלת אותך את אותה שאלה, גם היית נפגעת? או שהיית חושבת שהאמא שלך שאלה שאלה כזו מתוך דאגה ואהבה לנכדה? אה.... ועוד דבר אולי את החזקת רק את הילד שהוא תינוק ופחות קל במשקל, ויכולת גם לקחת עוד קופסא ביד? או יותר נכון ויפה להגיד שמטומטמת חמותך שבכלל נתנה לכם קופסא עם אוכל? אז היה נחסך ממנה ומחמך הכעס שלך........... חמודה, אם את רוצה לחיות עם בעלך בשלום, תמיד, אבל תמיד תראי רק את החצי כוס המלאה.

עדה ב

New member
אז רק כדי לסבר את אוזנך...

חיי עם בעלי הם מושלמים ושלמים
מסכימה איתך לגבי הכבוד למבוגרים. חמותי וחמי מקבלים ממני את כל הכבוד המגיע להם ויותר מזה (אם תקראי הודעות שלי אחורה ותראי את התמונה המלאה, גם תביני למה), הם לא שומעים ממני מילה וחצי מילה על כל ההערות שלהם, אבל עדיין זה לא צריך למנוע מהם לתת לי את הכבוד המגיע לי, ואני חושבת שאפילו את תסכימי איתי שגם לי מגיע קצת כבוד???!!! לגבי ההערה שלה על הפירות, הערה שכזו בעיני, היא כאמירה שאני לא מטפלת טוב בילדי. את בנותיה לעולם היא לא היתה מעזה לשאול שאלה כזו. האם היה עולה בדעתך לשאול את כלתך אם היא נותנת לילדים שלה לאכול פירות??? לא היית יוצאת מתוך נקודת הנחה שנכדיך מקבלים את הטיפול הטוב ביותר, ויותר מזה??? האם את מכירה איזו אמא ממוצעת שאינה נותנת לילדיה לאכול פירות???? אימי לעולם לא היתה שואלת אותי שאלה כזו, וגם אם היתה שואלת היתה מקבלת תשובה בסגנון שלחמותי מעולם לא הייתי מעזה לענות. אם חמותי היתה מטריחה את עצמה אלינו לפעמים (והיא גרה במרחק הליכה, אבל תמיד היא עסוקה או אין לה זמן או אין לה תחבורה וכו´) היא היתה רואה בדיוק איך נכדיה מטופלים!!!!!!!!!!! ואני דווקא שתקתי ולא הגבתי להערה הזו, כמו תמיד!!! לגבי הקופסא עם האוכל, אני אתן לך פירוט מלא. אני מלבד להחזיק את הבן החזקתי גם את התיק עם הציוד שלו (ששוקל גם לא מעט) בעלי החזיק רק את הילדה. מבחינת משקל שנינו החזקנו את אותו המשקל כמעט. חמי דווקא דאג לא למשקל של הקופסא, אלא דאג שבעלי לא התלכלך, אבל אני יכולתי להתלכלך באותה מידה, לא???? אבל זה בסדר אם אני התלכלך????? !!!! לא זכור לי בשום מקום שכתבתי שחמותי מטומטמת!!!! להיפך כתבתי שדווקא יש לה הרבה כוונות טובות, אבל מה לעשות שמרוב כוונות טובות היא פוגעת ומעליבה. אם היתה חושבת קצת לפני שהיתה מדברת אולי הכל היה נראה אחרת!!!!

amitmom

New member
ציפור גן עדן יקרה, את טועה ובגדול.

כשאמא שלי שואלת אותי על המרק, הפירות ומה לא עניתי לה באותו האופן שבו אני עונה לחמותי או לכל אחד אחר. אני אמא שלה, אני יודעת מה אני עושה ואני יודעת שזה נובע מתוך דאגה ואהבה אבל אותי מתסכל לדעת שאנשים חושבים אני לא מגדלת את ילדי כהלכה. ולא משנה לי מי הם האנשים הללו. ומה בכלל קשור הבעל לענין הזה?

amitmom (תראי במסרים)

ראשית, יום הולדת שמח בעוד 3 ימים........ שנית, אני מסכימה איתך שלפעמים ההורים חושבים שהם המציאו את המאה ויודעים הכל בנוגע לגידול ילדים!! ובכלל- הבעל לא קשור לכלום, הרי הוא בעבודה כל היום, מה הוא יודע???

למעלה