עבודה דרך חברת כח אדם

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo53.gifעבודה דרך חברת כח אדם

עבודה דרך חברת כח אדם
מחר בבוקר יש לי ראיון דרך חברת כח אדם אליה נרשמתי. במידה ואני מתקבלת לעבודה , מה אני חייבת לחברת כח האדם? אני ממש חסרת ניסיון בתחום ולפני המון זמן הבנתי שבמידה ואני מתקבלת לעבודה אני חייבת לחברת כח האדם אחוז מסויים מהמשכורת לתקופה מסויימת. האם זה נכון ? במידה וכן מהו האחוז ולאיזו תקופה? תודה !

שיר ורד

New member
האם מדובר בחברת השמה או חברת

עבודה דרך חברת כח אדם
מחר בבוקר יש לי ראיון דרך חברת כח אדם אליה נרשמתי. במידה ואני מתקבלת לעבודה , מה אני חייבת לחברת כח האדם? אני ממש חסרת ניסיון בתחום ולפני המון זמן הבנתי שבמידה ואני מתקבלת לעבודה אני חייבת לחברת כח האדם אחוז מסויים מהמשכורת לתקופה מסויימת. האם זה נכון ? במידה וכן מהו האחוז ולאיזו תקופה? תודה !
האם מדובר בחברת השמה או חברת
כח אדם? חברת השמה, עוזרת לך למצוא עובדה ויוצרת את הקשר בינך וביןם המעסיק, לאחר יצירת הקשר את מועסקת של המעסיק ואינך חייבת מאומה לחברת ההשמה. המעסיק הוא זה שאמור לשלם לחברת ההשמה (לרוב מדובר בשכר של חודש אחד , אם תעביד לפחות חצי שנה אצל המעסיק). חברת כח אדם: לאחר שהתקבלת לעבודה אצל מעסיק בפועל - את הופכת לעובדת של חברת כח האדם, את עובדת אצל המעסיק בפועל, הוא משלם לחברת כח האדם וזו משלמת את שכרך. מרבית החובות והזכויות שלך כעובדת הן מול חברת כח האדם, אך חלק קטן מהן הן ישירות מול המעסיק בפועל , למשל קביעת מועדי חופשה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה