חבל ניצן
קטנוניות ? קטנוניות זה גדול עליך ... יש לך מזל שהטיפשות היא לא ים ... אחרת כבר היית טובע. מה אתה אומר , מה אתה שח ?!? הייתכן??!!?? צפון מזרח תאילנד נקרא איסאאן? באמת ? וכל השנים הללו קראתי לו ניצן ?!~? אתה לא רק קטנוני, אתה גם טיפש אם אתה לא מצליח להבין את הציניות ... אבל זה בסדר,אני רגיל כבר ... לעוף מעל אוקיאנוס הטיפשות ... אתה יכול לנסות את זה בבית פעם בהזדמנות-ציניות .... במיוחד כשאתה גר בארץ נוכריה. ויש לי חדשות בשבילך, בעיברית בנגקוקאית מדוברת: צפון מזרח תאילנד כבר לא נקרא איסאאן אלא בציניות ניצן, ובנות החבל נקראות ניצניות. נו מה לעשות? כנראה שאתה עוד תוצר כושל של מערכת החינוך הדפוקה בארץ ... הבנת הנקרא ... אני, יקירי, לא כתבתי ניסן אלא ניצן ... ובחיים לא הייתי כותב איסן אלא איסאאן
עכשיו ,הסבר לי מה הבעיות שייש לך כנגד השימוש בפראטט תאי ? אתה חושב שצריך להחזיר את אודון-תאני ללאוס ואת סורין ובורי ראם וסרא-קיאו לקמבודיה -שאם כבר משתמשים בפרטט תאי צריך לקרוא לה "מאהאאה ריאייצ' קמפוצ'יה" ??? (ואולי באותה הזדמנות גם את טראט וקו צ'אנג...) - וואו,הצלחת לשחרר לי את הסעיף . אני מבקש לא להיעלב,הדברים נאמרים בציניות ובבדיחות הדעת תוך כדי קריצה. ציניות שהיא סוג של הומור שחור שאנו משתמשים בו . טוב,די .(תבין גם שהשעה עכשיו שלוש ורבע אחה"ץ,חום של 43 מעלות בצל ובאופן מאוד טיפוסי המזגנים פה לא עובדים כמו שהם עובדים בארץ(כמו ששום דבר כאן לא עובד כמו בארץ)