שאלה בנוגע לתילאנד..

Omiz

New member
בייג'ינג - אחלה מקום

כשיהיה לי זמן אני גם אכתוב למה... בגדול זה גם תמיד שאלה של השוואה. בייג'ינג אחלה מקום בהשוואה לנתניה, אבל לא משהו בהשוואה לניו יורק... (עכשיו יקפצו פה כל הנתנייתים)...

buyer service

New member
ניצן?

אני רואה שאתה דואג כל כך לעיוות השם פראטט תאי - אז אם כבר זה איסן ולא ניסן וזה סתם בשביל הקטנוניות ;)

IndianaJones

New member
חבל ניצן :)

קטנוניות ? קטנוניות זה גדול עליך ... יש לך מזל שהטיפשות היא לא ים ... אחרת כבר היית טובע. מה אתה אומר , מה אתה שח ?!? הייתכן??!!?? צפון מזרח תאילנד נקרא איסאאן? באמת ? וכל השנים הללו קראתי לו ניצן ?!~? אתה לא רק קטנוני, אתה גם טיפש אם אתה לא מצליח להבין את הציניות ... אבל זה בסדר,אני רגיל כבר ... לעוף מעל אוקיאנוס הטיפשות ... אתה יכול לנסות את זה בבית פעם בהזדמנות-ציניות .... במיוחד כשאתה גר בארץ נוכריה. ויש לי חדשות בשבילך, בעיברית בנגקוקאית מדוברת: צפון מזרח תאילנד כבר לא נקרא איסאאן אלא בציניות ניצן, ובנות החבל נקראות ניצניות. נו מה לעשות? כנראה שאתה עוד תוצר כושל של מערכת החינוך הדפוקה בארץ ... הבנת הנקרא ... אני, יקירי, לא כתבתי ניסן אלא ניצן ... ובחיים לא הייתי כותב איסן אלא איסאאן :) עכשיו ,הסבר לי מה הבעיות שייש לך כנגד השימוש בפראטט תאי ? אתה חושב שצריך להחזיר את אודון-תאני ללאוס ואת סורין ובורי ראם וסרא-קיאו לקמבודיה -שאם כבר משתמשים בפרטט תאי צריך לקרוא לה "מאהאאה ריאייצ' קמפוצ'יה" ??? (ואולי באותה הזדמנות גם את טראט וקו צ'אנג...) - וואו,הצלחת לשחרר לי את הסעיף . אני מבקש לא להיעלב,הדברים נאמרים בציניות ובבדיחות הדעת תוך כדי קריצה. ציניות שהיא סוג של הומור שחור שאנו משתמשים בו . טוב,די .(תבין גם שהשעה עכשיו שלוש ורבע אחה"ץ,חום של 43 מעלות בצל ובאופן מאוד טיפוסי המזגנים פה לא עובדים כמו שהם עובדים בארץ(כמו ששום דבר כאן לא עובד כמו בארץ)

buyer service

New member
כנראה באמת חם :)

לא צריך לכעוס כל כך אחרי הכול זה היה עם קריצה האמת היא שאני לא כועס וגם לא ממש ידעתי שיש עיברית בנקוקאית מדוברת אבל תמיד טוב ללמוד ובשורה התחתונה - פראטט תאי -- איסאאן - ניצן זה המקום הכי טוב בעולם (עם קריצה )

IndianaJones

New member
המקום הכי טוב בעולם ...

מאי פן ראי . ג'אי ין .(אין דבר ,הכל בסדר="לב קריר") נראה לי שבכל מקום בעולם שייש מינין של ישראלים מתפתחת שפה שמיוחדת למקום ההוא שמאמצת מילים מקומיות ומעברתת אותן - הרבה פעמים תוך הסתכלות צינית על המקום . המקום הכי טוב בעולם ... לא נראה לי שייש כזה דבר ... יש מקומות טובים יותר ופחות , אבל לכל מקום יש גם מעלות וגם חסרונות. אם היה כלכך טוב באיסאאן למה כלכך הרבה ניצנים וניצניות באים לעבוד אצלנו בארץ ??? - טוב לבן אדם כשהוא במקום שמאפשר לו לחיות ברמת חיים טובה,שהוא יכול למצוא בו את האוכל שהוא אוהב,שהוא נמצא לייד משפחתו האוהבת וכשייש לו חברים ... כנראה שבהרבה מדי מקומות בעולם זה לא ממש המצב לחלקים ניכרים באוכלוסיה... וככה ניצנים מגיעים לעבוד בארץ אבל חולמים לחזור לניצן, וישראלים עוברים לאמריקה,אוסטרליה ובעצם כל העולם - אף אחד מהם - לו היה לו מקום עבודה מכובד ובטוח בארץ לא היה עוזב ... ניצן ותאילנד הם יופי של מקומות(בכל מקום כשייש לך כסף אתה יכול לחיות יפהולהרגיש כמו נסיך) - חוץ ממזג האוויר המחורבן שלהם - ולהיות תקוע כאן באביב כשבארץ אביב והכל פורח זה ממש עונש ... יום טוב וחג שמח .

eyal149

New member
לגבי המלונות שהזכרת

כנראה שלא בקרת במלונות האלה כי המחיר גבוה יותר.זה חלק מן המלונות היקרים ביותר וזה לא עולה 100-150 $.

IndianaJones

New member
נראה לי שאכלת מופלטה מקולקלת ...

לגבי המלונות שהזכרתי ... 1.לא אמרתי בשום מקום שביקרתי במלונות הללו. קל וחומר שלא אמרתי שלנתי בהם (אבל אם כבר שאלת:סביר להניח שביקרתי באוריינטל כשאתה עוד היית בשא"ש!) 2.לא כתבתי 100-150$ , כתבתי 150$+ הפלוס הזה אומר יותר מ 150 ... הפלוס הזה גם אומר שכתבתי בצורה כללית בכדי לתת לגברת מושג ולא פרטנית. 3. אם כבר שאלת : Banyan Tree המחירים מתחילים מ 165$ וצפונה ... Sukhothai אפשר למצוא דילים ב 170$ Peninsula ב 190 אוריינטל - באמת המחירים שלו קפצו למעלה(ובצדק) לפני שנתיים-שלוש ניתן היה להשיג בו חדרים בפחות מ 200 $ ללילה.

eyal149

New member
מופלטה הארכיאולוג החובב

אתה מתבלבל בהסבר על הסבר .חמוד .אבל מי יכול עליך אתה תותח תאילנדי....

joey85

New member
../images/Emo42.gifאז אתם אומרים לי שעדיף ינואר?

בעיקרון אני מתכננת ינואר - פברואר - מרץ - אוסטרליה ותילאנד. אז עדיף להתחיל בתילאנד בגלל המזג האוויר? כי חשבנו להתחיל חודשים באוסטרליה ואז בחודש האחרון תילאנד מתוך הנחה שבתילאנד נקנה מלא דברים ואין לנו מה לסחוב אותם לאוסטרליה יחד איתנו.. מה אתם אומרים? איך להתחיל?

IndianaJones

New member
תאי - לנד

מבחינת מזג אוויר ינואר עדיף עשרות מונים על מרץ בתאילנד . אגב , תאילנד תאילנד תאילנד תאילנד תאילנד . תאי - לנד . THAI - LAND נראה לי שברוב חלקי אוסטרליה גם עדיף לטייל בסתיו ולא בשיא הקייץ ... תשלחי את הקניות מהדואר בתאילנד בדואר ים - לוקח חודשיים-שלושה. עדיף על לשלם OVERWEIGHT - בתאילנד גם שונאי קניות מובהקים קונים כמו מטורפים קל וחומר מי שמתכנן קניות.

למעלה