זה מכל החברות תתקשרי ל0529999400
J janb New member 19/8/05 #21 שאלה שלום לכולם מישהו יודע אם יש במקרה שידור חוזר גם מחר בערוץ מוסיקה 24 של הביצועים של התכנית האחרונה? תודה.
שאלה שלום לכולם מישהו יודע אם יש במקרה שידור חוזר גם מחר בערוץ מוסיקה 24 של הביצועים של התכנית האחרונה? תודה.
A ariel tad New member 20/8/05 #23 מישוה יכול בבבבקשה להביא לי תאתר של e? אני י7ודעת שזה לא קשור אבל זה דחוףף
A ariel tad New member 20/8/05 #43 חחחח גם ממך ונחשי מה???? הצלחתי לאמת את הכתבות של המסנג'ר! חח את זוכרת?המקרה שלי היה הנורא מכל אפילו את לא הצלחת לאמת לי ושכולם אמרו לי שאני ינסה אותך חחחח
חחחח גם ממך ונחשי מה???? הצלחתי לאמת את הכתבות של המסנג'ר! חח את זוכרת?המקרה שלי היה הנורא מכל אפילו את לא הצלחת לאמת לי ושכולם אמרו לי שאני ינסה אותך חחחח
A amit335 New member 20/8/05 #42 שאלה חשובה!!!!!!!!!1 מאוד!!!!!!!! מה זה "כוכה נולד" שכל הזמן מדברים עליו?!?! מה זה השיר הזה!??!
• •°• נעמה•°• New member 21/8/05 #58 חחחחחחחחחחח או שלא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קוראים לזה בכלל "אנשים חמים"
חחחחחחחחחחח או שלא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קוראים לזה בכלל "אנשים חמים"
ק קמילההה New member 21/8/05 #53 שאלה לנופר? או מי שיודע חח את יודעת מתי יוצא הסינגל של יעל שחר??? כי בתוכנית של כוכב נולד שיעל שחר הופיעה צביקה הדר אמר שבימים אלה יוצא הסינגל שלה. יש לך מושג מתי?
שאלה לנופר? או מי שיודע חח את יודעת מתי יוצא הסינגל של יעל שחר??? כי בתוכנית של כוכב נולד שיעל שחר הופיעה צביקה הדר אמר שבימים אלה יוצא הסינגל שלה. יש לך מושג מתי?