שאלות, תהיות ובקשות

משהו לא מסתדר לי../images/Emo58.gif כנסווו!!

אני עכשיו בדקתי בתמונות של האתר הטופ מודל.. ואני יודע מתי מתמודדת עפה לפי מתי שהתמונות נגמרות.. ואני בדקתי לגבי שבוע הבא.. והתמונות של ניקול וטוקורה נגמרות בתמונה של העכביש!! מה שתיהן יעופו שבוע הבא?? או שאחת תפרוש?? עזרהה!!

../images/Emo58.gif

לפי מה שהבנתי טוקרה עפה בפרק הבא, וא"כ הם טסים ליפן נדמה לי ועושים להם איזשהי משימה בלי תמונות...ושם ניקול עפה

Teenage Girl

New member
אבל שים לב

שכשאתה מסתכל על התמונות, הרי זה לפי כל פרק נכון? אז כשאתה שם את העכבר על אחד מהפרקים תראה שכתוב מי עפה באותו הפרק..

בר2י

New member
אתתת../images/Emo11.gif

לאן נעלמת? חח מה עם החוליה החלשה? וסליחה שהתבלבלתי בשם שלך אם עדיין לא ראית את ההודעה אז..קראתי לך ענת בטעות אז מצטערת עכיו אני יודעת שקוראים לך טלי חח

niranat

New member
ראיתי, והגבתי לך בשרשור ההוא

משום מה הוא לא קפץ.. תציצי ותראי

niranat

New member
עברנו לפעם בשבוע

מחר זה יהיה, אני חושבת אבל שהפעם בשבוע תהיה ביום שלישי כי יום שישי גם ככה יש הרבה דברים. מה אתם אומרים?

oOBAGIRAOo

New member
כן

לא טוב פעם בשבוע......... אם את לא רוצה את יכולה שאת תפתחי נגיד ביום שישי ומישו אחר ביום שלישי. אני מתנדבת

niranat

New member
זאת לא הבעיה

אין לי בעיה לעשות פעמיים בשבוע, פשוט החלטנו שנהיה כאילו בפיגור של מתמודדת אחת מאחורי התכנית כדי שנוכל לעשות גם גלגל הצלה בשלב יותר מאוחר - אם נמשיך עם פעמיים בשבוע אנחנו נסיים את המשחק הרבה לפני התכנית.. מבינה? אני חושבת אולי לעשות נגיד ביום שלישי הצבעת חסינות וביום שישי החוליה החלשה, אבל - אני צריכה להיסגר עם עצמי על איך זה יעבוד. נראה כבר.

oOBAGIRAOo

New member
לא, אם כבר תעשי את שניהם ביום

שלישי, כי ביום שישי ממילא כבר יש משו.

למעלה