שייפתי (לראשונה) כלי, עם

• פותח הנושא hoch
  • פורסם בתאריך

hoch

New member
../images/Emo53.gif שייפתי (לראשונה) כלי, עם

הספוג כמו שדונה השתמשה בו ובנייר שיוף מים 500. אחרי שהכלי התייבש הוא נראה עמום, וגם כל מיני חלקים שקופים (פרמו פנינה) נעשו כהים יותר. הייתכן??? מה לא עשיתי בסדר???, לכה תעזור? אנא, תשובות פליז

../images/Emo4.gifלפי מה שאני יודעת

צריך לשפשף את זה אחרי בד ג'ינס כדי להחזיר לו את הברק. עשית את זה?

hoch

New member
את זה לא ידעתי, ומיד אנסה, אבל מה

עם הכהות שנוספה ללבן פנינה? נתקלת בזה? ותודה על תשובתך המהירה כמובן.

אני מאלה שעדיין לא נגעו בפרימו ../images/Emo5.gif

אז אין לי שמץ של מושג..... מחכה לראות תוצאות!!

Olivka

New member
היי,

תנסי להוסיף טיפונת וזלין כאשר את מלטשת עם בד ג'ינס, זה יבליט את הצבעים. פרמו פנינה שקוף?! אני חושבת שהוא נעשה כהה בגלל שבבי המאיקה שהוא מכיל. תראי לנו מה עשית
.

Olivka

New member
אני אנסה להסביר,

כעקרון "מאיקה" זהו מינרל, שנראה כמו דיסקיות דחוסות. בפרמו זהב, כסף,נחושת וגם בפנינה נמצעים חלקיקים של מאיקה - פתיתים מנצנצים מחזירי אור. כאשר משחקים עם זויות של חומר אפשר ליצור אפקט הולוגרמה-זה פשוט מדהים . ישנם טכניקות שונות ליצירת מאיקה שיפט. את האגרטל הזה עשיתי עם דפי טקסטורה שהטבעתי בחימר ואז חתכתי את הבליטות עד שנהיה שטוח לגמרי (אך עדיין נראה עם מימד). מקווה שהסברתי את עצמי. מצ"ב כמה הסברים באנגלית.
בעבר מינרל זה שימש כמבודד חשמל, שמו בעברית - נציץ.

hoch

New member
אוי אוליבקה איזה יופי. אמנות צרופה.

האם המאיקה הופכת להיות כהה יותר באפיה? ושאלה נוספת. בהודעה ישנה שלך ראיתי שאת מזמינה נייר לטש מחו"ל. אפשר לדעת איפה את מזמינה ואיך? תודה. והכד - אני לא מצליחה להרגע ממנו. מרהיב.

../images/Emo140.gifתודה על הסבר מצויין! החכמתי../images/Emo140.gif

הכד השאיר אותי פעורת פה! פשוט מעלף!!

hoch

New member
היי לך, בטח שאני אראה, מיד כשהכד

יחזור לעצמו (ג'ינס, וזלין, לכה - משהו בטח יעזור), כנראה בעוד יום יומיים.

אוליבקה ../images/Emo24.gif-שמחה לראותך כאן הכד שלך מטריף. . .מהמם. . . מקסים. . . מיוחד. . . איך תחמת את הקו השחור מסביב לכל פסיפס . . .כל חלק בנפרד?

Olivka

New member
תודה בנות, תשובות:

פטל, עשיתי את הכד לפני כמה חודשים ואני לא זוכרת בדיוק, אבל נדמה לי שזה זהב, זהב עם קצת בורדו וברונזה(של פרמו). לטכניקות מאיקה שיפט הכי טוב להשתמש בפרמו כי יש בו ריכוז גבוה של מאיקה. לפי דעתי בפימו אין בכלל. ענת, תחמתי כל חלק בנפרד עם נחשים שהוצאתי מאקדח.ברוריה,אני חושבת שנעשה כהה בגלל שיוף ולא בגלל האפיה.

תומסקה

New member
אהההה, עכשיו נפל לי האסימון!! ../images/Emo6.gif

מאיקה שיפט= מיקה שיפט נכון? אף פעם לא הצלחתי לעשות את זה. אולי בגלל שהשתמשתי בפימו זהב?

אתי רז

New member
תומסקהלה, אי אפשר לעשות מיקה שיפט..

עם פימו זהב. בשום צבע של פימו את החלקיקים של המיקה שיפט וזו הסיבה.

למעלה