לא ,חומד, אני ממש לא מתעניין בנשמות. א. לא בקלות יהרגו אותי ,ואני לא כל כך מודאג בקשר לנשמה שלי. ב. מי רוצה להיות נמלה או איזה חולדה כשיהיה גדול ?! ...
חשבת שהנשמה שלי תרצה לגלגל חוזים ?! איזה חוזים ? על מה בדיוק היא תגלגל חוזים .... על איזשהו עץ דפנה בגן-עדן ? או אולי על איזשהו פרוייקט שריפה בגיהנום ?
יש המון מניות שלטעמי הן זבל לא עומד מאחוריהן דבר למעט ברוקרים ורווחי הון ואני מנוע מלפרט למרות שרמזתי על אחת כזאת סחירות היא תנאי הכרחי לרכישת כל נכס פיננסי
אני אסביר השקעה לטווח ארוך לאחר ניתוח של חברה אם אני משקיע על מנת לקבל דיבדינד אני אייחס פחות חשיבות לסחירות שכן המניה הופכצ להיות נכס מניב רווח ולא רווח הון יש אסטרטגיה כזאת היא הכתה את השוק לאורך שנים היא נקראת DOGS OF THE DOW
שלדעתי החברות הכי טובות הן לא סחירות יש בעיה לישראלים הם רצים לא הולכים וחברות הפכו מפרטיות לציבוריות טרם עת רווחי הון במקום רווח תפעולי בגלל זה המשק נראה ככה אין תרבות אירגונית ואין כבוד לעשייה אוקיאנה הולכת להימחק מן המסחר חברה מעולה עם פוטנציאל אדיר למה???
האמת הפסקץי להבין את הקשר בין נסד"ק ות"א. בשבועות האחרונים רק כשנסד"ק עלה כולם דיברו שזה יפשפיע לטובה עלינו. כשהוא ירד - כולם אמרו "לא נורא, עלינו זה לא משפיע, שוק בארץ חזק" אז מה קורה? רק חדשות טובות מהנסד"ק משפיעות החודש?
רונן בטח יתלוש את השערות אין ניתוח טכני יש מנתח טכני כל מנתח יש את המגע שלו וכל מנתח למעט מחשב הוא מוטה הרעיון הוא שמחיר המניה מגלם את כל המידע שיש זאת התאוריה אני אומר לך עיצה אישית אל תינעל על שום ניתוח תמיד תשאף לאסוף כמה שיותר מידע זאת השיטה הכי טובה
תאמין לי אני כל היום יושב פה ומחפש את ההודעות שלך. זה נותן לי כיוון לא רע. למרות ששבוע אחרון היה חרא בשבילי, מקווה לשפר בעתיד הקרוב. אל תעזוב אותנו עכשיו כשזקוקים לך
לפעמים רונן מציג גרף עם הגדלה של תקופה מסויימת לא משנה גם זה מספק אותי.. ניתן לראות שבשבועיים האחרונים מתחילה להיבנות תבנית ראש וכתפיים... נחייה, נראה ונעקוב בדאגה