שרשור שאלות ובקשות

עזרה פליז..

מישו יכול בבקשה להסביר לי מה זה נצל"ש..?? פשוט אץם אומרים את זה כל כך הזמן ואני לא מבינה..

helipr13

New member
עזרה דחופה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ביום ראשון מתחילים שידורים חוזרים של התוכנית מההתחלה בהוט במקום יצפאן. מישהו יודע אם גם ביס יהיו שידורים חוזרים במקום גיי לנו (שבככל לא מצחיק)?

גוחגוח

New member
בקששר לתוכנית

"גברגבר" (מי שלא יודע/ת מזה זה הטופ מודל הבא של הבנים) אז מישו יכול להגיד לי מי זוכה בזה!?

original dool

New member
שלומלום לכם..!!

אני חדשה פההה...וחולה על הטופ מודל הבאההה.. יש לי שאלה אליכם... הבנתי כבר מי ניצחה... עכשיו.. התוכנית הסתיימה מזמן??...יש למישהו מושג מה קורה עם הבנות כיום??? יש תמונות/פרסומות חדשות שלהן?

funky boy

New member
יש תמונות מהפרק עם הג'ינסים?

בפרק הזה היו התמונות הכי מיוחדות.. והכי מושקעות. ובלי קשר.. העונה הראשונה הייתה הכי מגניבה.. העונה הזאת פחות מושקעת.. למשל עם הפירסומת. בעונה הראשונה הפרסומת הייתה באיכות יפה והן היו מדהימות שם.. משהו עם עדשות צבע. וכאן הפרסומת הייתה במצלמה שנראית כמו מצלמה בייתית ולא כולן היו יפות שם. ובלי קשר המועדפת שלי היא נורל כי יש לה את הגוף הכי טוב שם... יומטוב.. אז תשימו תתמונות של הפרק הזה! בבקשה... של כל המתמודדות בפרק הזה

JULI4561

New member
ישש ... ידעתי ../images/Emo58.gif

אבל גם קוין פיק מזה חתיךךךךך

אממ

אין לי תמונות שלו כי אני לא אוהבת אותו, אבל יש תמונות שלו באתר הרשמי של הסדרה

הנה:

אני מקווה שהקישור עובד, אם הוא לא עובד אז הכתובת היא: http://www.bravotv.com/Manhunt/

למעלה