שרשור שאלות ובקשות

purple rain2

New member
ברוכית!../images/Emo140.gif

אני לא יודעת בדיוק מתי התוכנית הסתיימה, אבל כבר הסתיימה בארה"ב העונה הרביעית ככה שתעשי את אחד ועוד אחד
ולי אישית אין על המחשב תמונות שלהן, אבל חפשי בגלריות

tatiana3

New member
אני מתכוונת....

אני התכוונתי למשחק שבפורום, לא לסדרה עצמה...

JULI4561

New member
אההה כי היא מתנשאת ושחצנית

וחוץ מזה כל אחד בחר את מי לדעתו הוא רוצה להעיף ..

MeetLofe

New member
לא העיפו את יהיה..והיא קראה לליה..

בגלל המראה שלה...יש לה מן כאלה עניים ומראה

niranat

New member
איך היא אמורה להבין דרך זה?! ../images/Emo12.gif

נצל"ש=ניצול שרשור כשאת רוצה להגיד משהו שלא מצדיק פתיחת שרשור חדש [שרשור חדש סתם מעמיס על הפורום ויש דברים שלא מצדיקים פתיחת שרשור] - את מנצל"שת - כלומר מנצלת שרשור קיים בשביל להגיד מה שיש לך. בדרך כלל, מנצל"שים הודעות כמו "תפוז אנשים מודיע", "היום בתפוז" וכאלה, אבל אפשר לנצל"ש בעיקרון כל שרשור [יש איזה כללים על איזה שרשורים אסור לנצל"ש אבל אין לי מושג וגם לא נראה לי שזה משמעותי ושלמישהו אכפת
]

קרני44

New member
נצל"ש.. חח מקום מתאים לנצל"ש.. ../images/Emo6.gif

רציתי להזכיר לכל חברי פורום הטופ מודל הבאה שביום שלישי נפתחת תחרות המשימות של קומונת: טינקרבל הפיה והאגדה. מי שלא ירשם לא יוכל להשתתף! תודה ויום טוב!

tzlilonit1

New member
נצל"ש אמיתי:

מישהו יודע איפה אני יכולה לראות את הפרק שהם מצטלמות מהאוויר (עם תרגום)?,לא ראיתי אותו...

עדידי15

New member
נ"ש../images/Emo32.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

אתמול ראיתי בוי או די את הפרק הראשון של "גבר גבר" שווה לראות

tOmMy GiRl 1

New member
מישהו יכול לעזור לי???

אז ככה, אין לי אינטרנט כבר יותר משבוע, ולא ראיתי את הפרק של השבוע... אז מי עפה? ומה הקשר לתוכנית הזאת העם הגברים האלה, גבר גבר משהו כזה?! מה היה בפרק? מישהו יכול לספר לי? היה ספיישל? ה ספיישל? איזה ספיישל??? סורי על הלחץ, אבל אני באמת לא מבינה כלום! תודה לעונים!

הנה... ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בפרק האחרון- היה סיכום של כל הפרקים ששודרו וגם הוסיפו קטעים שלא שודרו כמו קאסי סיפרה לאמא שלה שהיא חשפנית ובפרק לפני הפרק אחרון ניפו את ניקול
גבר גבר- בפרק הזה היו 20 מתמודדים וניפו מיד את 4. 16 הנותרים עברו צניחה חופשית בתחתונים בלבד. המתמודדים הלכו לשופינג ובמהלך הקניות, כמה מהבנים הכירו בנות ואלו רדפו אחריהם ובלילה הן באו למלון שלהם והאיש הזה שאחראי עליהם, תפס אותם. המשך יבוא בפרק הבא. כמה יועפו בגלל השערוריה הזו. זהו... מקווה שעזרתי

purple rain2

New member
בפרק האחרון היה לקט, לא הדיחו

אבל הבנתי שאת ניקול וטוקורה הדיחו באותו פרק?
ואת מי הדיחו לפניהן

Pink Angel1

New member
לא...

את טוקורה הדיחו בפרק עם העכביש ואת ניקול בפרק שהן עשו פרסומת

למעלה