שרשור שאלות ובקשות

עזרה דחוף!!!!!

אני הורדתי באימיול פרק של הטופ מודל 4. עכשיו הבעיה היא שכשאני פותח את הקובץ אני יכול רק לשמוע את מה שהם מדברים ולא לראות את הפרק.. וזה ממש מבאס... קרה לי מקרה דומה פעם שהורדתי פרק ורק אחרי כמה ימים פתאום אפשר היה לראות.. אז מה עליי לעשות לחכות כמה ימים??? או יש מה לעשות?? נ.ב. זה קובץ של ווידאו זאת אומרת שאמורים לראות את הקטע

OhBaby

New member
אסור לדבר בתפוז על הורדותBמ-|

לא חוקיות
. וחוץ מזה אין לי מושג

MeetLofe

New member
אממ...סורי אבל...

כל מה שהורדתי עבד מצוין והורדתי הכל...

purple rain2

New member
כמו שענו לך- זה לא חוקי ../images/Emo150.gif

אתה יכול לפנות לאחרון שענה לך במסרים

mikmikonet

New member
נצל"ש שאפשר להגיד שהוא אולי../images/Emo58.gif

ספויילרונצ'יק. תראו את התמונה הזאת מהעונה החמישית (מהאתר). http://wwwimage.upn.com/shows/top_model5/show/ep01/photos/ep01_05.jpg זאת רק אני או שהיא התאומה האבודה של אוולין מה"דוגמניות"?!

MeetLofe

New member
זאת ג'יילה והיא מדהימה ואין קשר

לאוולין היא ממש שילוב חזק של אדריאן ואיליס היא פשוט בובה יפיפייה מת עליה

mikmikonet

New member
ברור,כתבתי פעם פה שאני אוהבת אותה

ג'יילה
אני יודעת שאין קשר. אבל בתמונה הזאת היא כ"כ דומה לה! אין קשר לאיליס או לאדריאן. היא מדהימהההעעהעהעההה
בתמונות באתר היא גם מזכירה נורא את נורל

CrazyInLove

New member
מממ

מתי מתחילה העונה הרביעית?? והאם יהיו שידורים חוזרים של העונה השלישית בקרוב?

נראלי צריך לעשות פשוט הודעה נעוצה

שהכותרת שלה היא 'עונה רביעית- מתי?' או משהו אנשים מממממממממממממממממש לא רואים את ההודעה הנוכחית, אפרנטלי

תוםםםם

New member
שלום לכם....

אני מחכה.... ומחכה.... ומחכה לעונה הרביעית... אבל היא לא מגיעה! חחחח מישהו יודע מתי תיהיה? וכמה זמן לפני שמראים לנו את התוכנית בערוץ 3 זה מצולם? וסתם... כדרך אגב... אחותי הקטנה דוגמנית P:

תוםםםם

New member
אוקיי... תודה...

וכמה זמן לפני שמראים לנו את התוכנית בערוץ 3 זה מצולם?

purple rain2

New member
יובלות ../images/Emo3.gif

לא יודעת להגיד לך מבחינת שנים/חודשים, אבל תחשוב שבארה"ב כבר העונה החמישית בשיאה ופה עוד לא הגיעה העונה הרביעית...

למעלה