שרשור שאלות ובקשות

שכטרון

New member
אני חושב שזה../images/Emo59.gif

הסרט שיש בוי.או.די. הוא היה אמור להיות משודר לפני הסדרה
הם מראיינים כל דמות (לא שחקן), על האופי שלה, העבודה שלה, המשפחה שלה, הדרך שלה לטרנס, וכל מיני כאלה...

EvaNofit

New member
אהה אז נדמה לי ראיתי את זה כבר באתר

הרשמי.... אבל לא את הכל.... טוב נבדוק כבר מה זה.... עדיין כיף לראות את השחקנים האהובים עליי בפעם האחרונה.... [בתור "פיק אפ"...] אוף מה אני יעשה בלי אלדד....

kopipit

New member
לא הם בטוח לא ישדרו את זה!!!../images/Emo3.gif

זה כבר שודר לפני שהתחילה התוכנית התחילה... אני זוכרת שראיתי את זה עוד שהיו פרסומות לפיק אפ ואז עשו "שירות טרום טיסה" כדי להכיר אותם...אז זה בטוח לא זה!

שכטרון

New member
כן, זה זה../images/Emo59.gif

מוזר, לא זוכר שהיה את זה...
אבל גם בסרט הם אומרים שזה היה אמור להיות משוד לפני הסדרה, אז כנראה פיספסתי

מי אאת מיכל קופרן קרן?

???? לא יכולתי לראות את הפרק האחרון כי נרדמתי בפרסומות ולא ראיתי מתי אפשר לראות אותו? יהיה עונה שניה לפיק אפ? ומק אוליארציק רובי?

שכטרון

New member
תשובות../images/Emo59.gif

מיכל קופר קרן היא התסריטאית הראשית של פיק אפ. 2 הפרקים האחרונים ישודרו מחר (שבת) ב-1:25. אין עונה שניה, נכון לעכשיו. מקס לא רוסי, לפי מה שאני יודע...

smndrol

New member
מה זה מופלפ?

יולי אומרת את זה לאדם בבר.. (פרק 97) נו מה לעשות , רואים גם את השידור חוזר..

המילה מופלפ

סלנג שפירושו קרוע, משוגע.. מהמילה האנגלית פליפ (להפוך). כאילו- הפוך ממה שצריך להיות. ג'וני הביא את המילה הזו לפיק אפ (כמו עוד ביטוים רבים) ומשתמשים בה בעיקר אדם ויולי

../images/Emo35.gifמיכל יש לי עוד שאלות בקשר לשמות

מה פירוש השם הלנה ועדה? מה פירוש השם שלמה? מה פירוש השם רז? מה פירוש השם אליהו ערד? מה פירוש השם יעל? ודרך אגב יעל..למה הורדתם אותה מהסידרה? היא לא יכלה לשחק יותר? תודה

שכטרון

New member
על הלנה היא הסבירה../images/Emo59.gif

היו אמורים לקרוא לה מרינה, אבל אז מרינה שויף התקבלה, והיו צריכים לשנות להלנה...

למעלה