שרשור שאלות ובקשות

Fergie7

New member
איזה כל חמש שניות?!

היא דיברה על זה לפחות פעמיים, למרות שאני לא ממש זוכרת. אבל היא בהחלט לא דיברה על זה כל חמש שניות!!!

bad dream

New member
אמרתי דקות.

ואויש, תעשי לי טובה. כל פרק היא אמרה את זה לפחות פעמיים. אולי קצת הגזמתי עם הכל חמש דקות, אבל בהחלט יותר מידי ממה שהיה צריך. והחלק הכי מצחיק שזה בסוף שיחק נגדה =\

JULI4561

New member
ביפן היה מצחיקקקקק

שהם עשו את הפרסומות לאומה בושי[?] חחחח

שאלה מאוד חשובה..

כשאני שומרת את התמונות באתר של טופמודל הן יוצאות קטנות. איך שומרים אותן בגודל מלא? תודה מראש :]

דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא משנה מי זה יהיה העיקר שתשלחו לי את כול אבל כול התמונות שיש לכם של קיילן פליז זה דחוף תעשו את זה מהר מקווה שתביאו הרבה תמונות בי..

purple rain2

New member
../images/Emo205.gif היי ../images/Emo20.gif

דבר ראשון אני חושבת שיש צורה לבקש דברים, אנשים פה לא חייבים לך שום דבר
דבר שני תוכלי למצוא הרבה תמונות של קיילן בשרשור שמתחת עם התמונות מפרק הסיום, וחוץ מזה בקישורים יש קטגוריה של תמונות מהעונה הרביעית- מסודרות לפי פרקים, וחוץ מזה בטח יש תמונות שלה בגלריות. חיפוש נעים

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifועכשיו כשאני חושבת על זה...

תקווי שמישהו פה ירצה לעשות שרשור ענק עם תמונות של קיילן

חדשה ../images/Emo13.gif

אז ככה, הגעתי אליכם עקב מצב מאוד מתסכל שהוא- פיספסתי את פרק הסיום.
אז קודם כל.. רציתי לשאול אם ידוע לכם האם יהיו שידורים חוזרים? דבר שני, מישהו מוכן לשים תמונות של כל אחת מהמועמדות שהיו בעונה הזו, וליד כל תמונה את שמן? אני כל פעם רואה שאתם מדברים על המועמדת הזו והזו, ולא הכי זכורים לי השמות.. ואז קורה מצב שאני לא יודעת במי מדובר
או שאם אין לכם כוח.. אני אסתפק גם באתר כלשהו שיש להן תמונות? תודה

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifקודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

דבר שני כמו שעניתי לזו שמעלייך- ניתן למצוא המון תמונות בקישורים וגם בגלריות.

תודה תודה ../images/Emo9.gif

האמ, אז אפשר לבקש תמונה ספציפית? באחד השירשורים פה, הרבה בנות אמרו שלרבקה [נדמה לי] הגיע לזכות.. ואני ממש [!] לא מקשרת בין השם לפרצוף, בא למישהי נחמדה לשים תמונה שלה?

mikmikonet

New member
במיוחד בשבילך../images/Emo140.gif

הנה תמונה גדולה של כל הבנות... ולפי הסדר אלו השמות: ברנדי, בריטני, בריטה, כריסטינה, טיפאני, טטיאנה, נאימה, מישל, ליובי, קיניה, קיילן, נואל, שרה, רבקה. כך שהבחורה שהכי למטה, הבלונדינית, היא רבקה.
וסורי אם כבר ידעת את כולן...

../images/Emo24.gif

פש.. איך אני מעריכה אותך עכשיו! המון המון תודה, כ"כ עזרת לי
ו.. עכשיו כשאני יודעת מי זו רבקה, היא ממש [אבל ממש] לא כזו יפה לטעמי. אבל נו, כמו שאומרים- על טעם ועל ריח.

mikmikonet

New member
../images/Emo25.gifאין בעד מה מותק!

קבלי חיבוק
כן... רבקה יפה אבל ממש ממש לא עד כדי לזכות, יש לה את היופי הקיצ'י הזה

למעלה