Chankast
מרוול VS קאפקום

Drums

New member
../images/Emo53.gifChankast../images/Emo70.gif מרוול VS קאפקום

הורדתי את המשחק התקנתי את האימולטור שמתי ביוס הכל.. שמתי כונן וירטואלי בקיצור עשיתי את הכל נכון ואז שאני לוחץ RUN זה עושה את ההפעלה של הדרימקאסט המסך ההתחלתי ואז עושה את המצב של הווינדוס XP שמשהו נתקע.. (תמונה מצורפת).. אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מוקדם
תודה

XplowBoy

New member
זה אומר ש....

המחשב שלך לא מספיק חזק כדי להפעיל את זה יש את הבעיה הזאת גם אצלי וגם אצל אייל. אוףףףףףףףף זה כל כך מבאסססס

eyalgr

New member
זה סתם תקלה רנדומלית בחלק מהמחשבים

הייתי ממש מתפלא אם זה לא היה קורה בכלל בגרסה הראשונה. אבל למה אצלי
בכל מקרה, זה לא קשור לעוצמה של המחשב. אם המחשב שלי יכול להריץ את GGX הוא יכול גם להריץ מרוול ורסוס קפקום.

ShotokanMaster

New member
אין קשר...

זה קשור לדרישות של האימולטור עצמו, לא של המשחק. ואיזה מחשב יש לך?

yoo

New member
הדרישות של האימולטור

חובה וידנאוס XP חובה כרטיס מסך של NVIDIA או ATI REDEONֱ

XplowBoy

New member
אהה יופי אז אני מתקין עכשיו XP!!!!!

ישששששששששששש!!!!!!!! עם זה פועל שיחקתי אותה

Drums

New member
אהההההההההההההההה

תודה רבה
יש לי מחשב בן זונה רק עם כרטיס מסך לא של אנוידיה או רדאון... כבר תכננתי לקנות מזמן את הרדאון 9800 פרו.. כנראה שזה מחזק את הקנייה... תודה

AxBattler

New member
בגלל זה זה גם לא רץ על הלאפטופ שלי

בקיצור, נקווה שגרסאות הבאות יתמכו בכרטיסים נוספים (אם כי קשה לי להאמין..). לא נורא, נריץ את האמולטור המדהים הזה על מחשבים של חברים..

AxBattler

New member
אהההמממ

כרגע בדקתי את גירסה 2.0a והיא רצה מצויין!!! כבר לא חייבים RADEON או NVIDEA !!! אם כי יש כמה בעיות: הראשונה היא שלמרות שרוב הגרפיקה נראית טוב, לחלק מהפוליגונים יש פליקרים. לדוגמה: השמים בשלב התחנות רוח לא מוצגים בשלמות. הבעיה השניה היא שלמרות שהם כותבים ש DEAD OR ALIVE 2 נתמך, לא הצלחתי להריץ אותו. מישהו פה הצליח?

yoo

New member
זה...

בדיוק מתאים לקאפקום ורסס אסנקיי 2 למשחקים בהם המנוע הגרפי החדש שם השתמשו פגם קצת בחלק מהשלבים... עם זה השלב עם תחנות הרוח יראה מצויין

yoo

New member
החדש דפוק במשחק הזה....

הנה תראה תמונה מהישן עם אותו המסך ושם זה פועל מעולה... אני שונא שעושים את זה באימולטור, משפרים משהו והורסים משהו אחר..

yoo

New member
אויש איזה דפוקים...

הם עשו שטריגר ימני מגיב כמו הטריגר השמאלי ככה אי אפשר לעשות מכה גדולה בCVS2 ):

זה פשוט לא נכון!

זה פשוט לא נכון!!!!!.ניסיתי אותה והיא לא רצה מצוין בכלל היא כמו גרסא v0.2 שגם לא פועלת ואם עושים run ו-start זה כותב מה שמי שהתחיל תשיחה דיבר עליו!.אולי זה פועל לך אבל לשאר לא

yoo

New member
אתר של תוכנת כונן וירטואלי

כונן וירטואלי זה כשמו הוא, כונן שלא קיים ומשמש ככונן רגיל. אתה יכול לטעון בו קבצי IMG של דיסק והם יפעלו כאילו כבר צרבת אותם ושמת את הדיסק בכונן

למעלה