Chankast
מרוול VS קאפקום

לאיפה נכנסים בישביל להוריד ת'כונן?

לאיפה נכנסים באתר כדי להורדי את הכונן הוירטואלי?ואיך זה קשור לצ'אנקאסט?זאת אומרת איך זה יעזור לי בקשר אליו

AxBattler

New member
תראה,

בטח הבנת שכפית כסף לא תקבל ישר לפה בפורום הזה.. מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס לאתר הזה ולהוריד את תוכנת הכונן הוירטואלי. לאחר מכן תוריד את תוכנת הביטורנט וכנס לאתר עם הלינקים (שירשור קודם) להורדה של משחקי דרימקאסט. לבסוף תשתמש בתוכנת הכונן הוירטואלי ליצור כונן על משחק מסויים שהורדת ותכוון את האמולטור צ'אנקאסט לכונן הזה. זה בגדול. אם אתה צריך לרדת לפרטים, תקרא את קבצי העזרה שמגיעים עם התוכנות ואפשר למצוא אותם גם באתרים שמהם הורדת את התוכנות. בהצלחה.

יש משהו קטן שאני צריך לדעת

באתר של התוכנה של הכונן הוירטואלי התוכנה זה התוכנה הראשונה בדף ההורדות?

איך אני יוצר כונן על משחק שהורדתי?

איך אני יוצר כונן על משחק שהורדתי?וחוץ מזה המחקים שמורידים באים בתיקיות ואני לא יודע איזה מהקבצים זה המשחק ותיזכור שאני צריך לדעת ליצור כונן על משחק שהורדתי.

ביטורנט זה התוכנה עם הסמל של הגל?

אני צריך שייענו לי על השאלות ששאלתי כמו זאתי ששאלתי איך מעלים כונן וירטואלי על משחק.וחוץ מזה יש לי עוד שאלה קטנה:ביטורנט זה התוכנה עם הסמל של הגל?

yoo

New member
שמע...בטח לא הבנת למה התכוונתי

כשאתה מוריד משחקים לצ'נקלאסט אתה לא מוריד רומים. אתה מוריד משחקים מלאים של דרימקאסט שאם תצרוב אותם תוכל לשחק בהם גם בדרימקאסט.. יש לך אופציה לצרוב אותם על דיסק (אלו IMGAE כמו שאתה מוריד כל משחק או תוכנה המהאינטרנט) ואז לשחק באימולטור או שתוכל להשתמש בכונן הוירטואלי שיגרום לאימולטור לחשוב שצרבת את המשחק והוא בכונן כרגע... הבנת? קודם תוריד משחק אחר כך נסביר לך הכל!

הורדתי משחק אחד

הורדתי את אס אן קיי נגד קפקום וחוץ מזה המשחקים שאני מוריד מתוכנות כמו ביטורנט הם קבצי בין ורומים אלה משחקים מלאים לא?

Drums

New member
אז ככה:

צרבתי את התוכנה + MvsC 2 + SNKvsCAPCOM 2 והבאתי לחבר שלי שיש לו את אותו המחשב כמו שלי אבל יש לו כרטיס של נווידיה mx 440 4 ג'יפורס שנחשב ממש ממש בין הגרועים של נווידיה וזה רץ בפול אף פי אס... הוא יתן לי את הכרטיס שהוא ישדרג ואז יהיה לי טוב
בכל מקרה יש המון המון באגים.. רואים שזו גרסא ראשונית ראשונית... אבל בינתיים כל הכבוד להם!! יש הרגשה שזה יהיה אימולטור פיצוץ
!|

Drums

New member
AMD ATHLON

AMD ATHLON איזה שהוא מספר... אבל הוא שווה לפנטיום ארבע... יש לו מחשב טוב, גם לי יש.. XP יש לו גם לי יש... חומרה יש לו טובה.. גם לי... רק הכרטיס מסך אחי.. ואם אין לך XP אז יכול להיות שצריך XP לא יודע..

XplowBoy

New member
תשמע הבעיה אצלי היא לא אקס פי

יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מסריח אז אני מזה לא בטוח שהוא יפעיל לי אותו... אבל יש לי גם כרטיס מסך כמו של החבר שלך

Drums

New member
אבל יש לך אקס פי?

אם יש לך, אז זה באמת המעבד... אבל אם אין לך אז זה מבלבל.. זה יכול להיות או המעבד או המערכת הפעלה \ או שניהם

XplowBoy

New member
יש לי 98 SE

עדיין אני לא רוצה לעשות פורמט... אקס פי לא עובד טוב כל כך על מחשב פנטיום 3 1000... הוא לא עובד מהר כמו 98 SE אצלי

למעלה