אז ככה יש לי בעיה

../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif אז ככה יש לי בעיה

ביום רביעי ..... מחר.... ישי ואני נחגוג שנה להכרותנו (הספקנו הרבה בשנה).... הוא במילואים בטיזינבי..... ואני נורא רוצה להפתיע אותו ולא יודעת איך יש רעיונות ??????????

המילואים הם ממש בטיזלנבי

כזה ששליחויות לא מגיעות, או סתם על איזה ג´אבל? כי אני הייתי מנסה לברר עם חברות שליחויות מגיעות לשם (ואז בעצם- אולי גם את יכולה להגיע). אבל תעשי טובה , אל תסי למקומות שמצריכים ליווי צבאי.

טוב, בררתי איפה זה קציעות

לא נראה לי ששרות מישלוחים יגיע לשם. יש מצב שאת לוקחת את עצמך (אולי עם ליווי שלא יהיה משעמם) ונוסעת?

טוב אני ממש מיואשת..... לא מצאתי

אף אחד שיכול לבוא איתי.... זאת אומרת אני גם נטולת רכב..... רעיונות אחרים יש אולי ......????

אמיקה

New member
איכסה קציעות ...

בטח שאין לשם משלוחים - זה אכן בדרום טינזבי.. אולי אפשר לשלוח חבילה מלאה בכל טוב באמצעות הדואר (כמו שהיינו עושים פעם לחיילים), אולי בדואר "אקספרס" ? תתקשרי למבצעים שם, תבדקי עם הסמב"צ/ית מה הכתובת ואיך מוודאים שזה מגיע בדיוק בדיוק לבעלך..

יעלי2

New member
!!!

אני חושבת שהפתרון הכי טוב (אם אין שירות משלוחים מגניב שמגיע לשם), הוא לצוות חבילה לחבר שנוסע לבסיס - כזה שהיה בבית כמה ימים. מניסיון של חברה החבילות האחרות נוטות איכשהוא לא להגיע. אם מתאים לך תשלחי לו הודעות SMS אישיות מאוד מאוד מאוד......... וביום שהוא יחזור כבר תחגגי לו בגדול.

אוליי פשוט...

לכתוב משהו יפה שמבטא את הקשר ביניכם בשנה האחרונה ,ולרגש אותו דרך הטלפון בקריאת המכתב...וכשהוא יחזור ממילואים תעשו לעצמכם חגיגה פנים אל מול פנים... זה גם ירגש אותו והוא גם לא יצטרך לדאוג יותר מדיי על הנסיעה בחזרה מקציעות לביתך..יש לו גם ככה על הראש מזה שהוא נמצא במילואים.. זה מה שאני הייתי עושה

למעלה