השיער שלי נושר מה אני עושההה?????

נטלי424

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gifהשיער שלי נושר מה אני עושההה?????

אנשים יקרים! בחצי שנה האחרונה אני הולכת ומאבדת את שערותי! לא ברור לי למה. לא שינתי תזונה, לא שינתי שמפו. אני פשוט מאבדת שיערות!!!!היתה לי רעמה מפוארת ומשגעת והיא כבר איננה. תיכף גם לא ישאר לי שיער. הנשירה שלי מטורפת מה עושים????????????????????????????????????????????

אוי מתוקנת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי מושג מה לאמר. נשמע איום ונורא! חשבת ללכת לרופא עור? את חייבת לבדוק מה זה? מהר מהר לפני שיהיה מאוחר מידי

יש המון משחות/שמפו/תכשירים בשוק שיכולים לסייע

יקירתי קודם כל אני שולחת לך
, דבר שני חשבת לנסות משהו רפואי? אני יודעת שבעבר זה נתפס כמוצר שרלטני, אך כיום אין זה כך. היום כבר אין שיקויים או כשפים אלא באמת תכשירים שעובדים. כמו: פרוקסי ומינוקסי ששמעתי שהם מעולים. באופן אישי, אני סבלתי מנשירה שהתחילה לי מייד אחרי לידת ביתי הבכורה. אני השתמשתי בפולטן פארמה מבית טבע וזה עזר לי יופי והצליח להפסיק את הנשירה. מותק יש תקווה
גמר חתימה טובה

אורן444

New member
בתור גבר שסובל מנסיגת שיער מבאסת ../images/Emo152.gif../images/Emo22.gif

ואפילו די הרים ידים והשלים עם גורלו האכזר אני ממליץ לך (פה אנחנו שווים באמת אין הבדל בין נשים לגברים). קודם כל לכי לרופא העור הקרוב, הקשיבי לי, שימעי מה יש לו לומר. אולי זה כן קשור לשינויים פיזיולוגים כלשהם. ואולי לא. אולי יש לך חלילה בעיה רפואית (טפו, טפו, טפו). בכל מקרה אני גם ממליץ על פולטן פארמה, למרות שמיטב חברי המקריחים, היו מרוצים בצורה יוצאת דופן ממינוקסי. שווה לנסות. התכשיר, בניגוד למה שחושבים, לא יקר בכלל.

דיקלה21

New member
קודם כל

גשי לרופא המשפחה שיפנה אותך למס' בדיקות דם כדי לרדת לשורש הבעיה, לא ניתן לנטול שום תרופה טבעית/קונבנציונלית ללא התייעצות ברופא, כי זה חסר טעם לחלוטין. אצלי למשל, נשירת שיער הייתה על רקע אנמיה (חוסר ברזל). לכן אני אומרת קודם כל רופא. באופן כללי, לנשירה יש הנוטלים אבץ. אבל כמובן שצריך לדעת מה מקור הבעיה ולא סתם לקחת (כי אבץ זה ללא מרשם)

Black Jane

New member
לא להילחץ! ../images/Emo140.gif ואני חושבת שהכי טוב הוא

שתעברי בדיקת דם.

מסוכן לעשות בדיקת דם..אפשר למות מזה

סתם סתם....(מנסה להלחיץ) אני גם ממליצה..תבדקי זה לא יזיק

Black Jane

New member
משוגעת!../images/Emo6.gif יש לי ביום חמישי בדיקה..

הצלחת להלחיץ אותי :)

מזדהה איתך ...

גם לי יש את אותה הבעיה רק קצת יותר זמן (נכון , יש לך את התחושה הזאת שעוד חודשיים תהיי עם קרחת?) לכי לרופא עור זה מה שאני עשיתי . הוא יפנה אותך לבדיקת דם , יש לי מחסור בברזל ואני לוקחת כדורים כבר חודש שני רק שעדיין לא רואה שינוי קצת מבאס הייתי אומרת אולי בגלל שצריך לקחת אותם במשך 3-2 חודשיים. בהצלחה

בת כמה את?

יש תקופה בחיים שהשיער נושר...גם בגיל ההתבגרות זה קורה אין מה להלחץ כל אחד עובר את זה בחיים....אני מציעה לך ללכת למומחים(רופאים וכאלו..)..לפי מה שכתוב לך בפרטים את בגיל 20 אבל גם בגיל הזה זה יכול לקרות..לכולם יש תקופות כאלו....

SilviC

New member
מצטרפת להמלצות על פולטן

וגם על פיטו - שמפו ואמפולות. ממש שווה לנסות וגם לעשות בדיקות דם. חווית איזו טראומה/משבר/מתח גדול השנה?

איתן98

New member
לפעמים זו תגובה למצב נפשי מתוח.....

גם אני סבלתי מהבעייה שנפתרה לתקופה, ולצערי חזרה... לצערינו הרופאים לא מתייחסים ברצינות של סכנת חיים לבעייה זו למרות שזוהי התחושה.

איתן98

New member
מעולם לא הייתי כאן ???

אז איך זה שאני רואה את שמי מגיב למשהו שלעולם לא חוותי האם יש כאן מתחזים?

השיער שלי נושר תשובה ועיצה

כמי שדי מתמחה בתוספות שיער למינהן למיטב ידיעתי ונתקלתי עם הרבה מקרים רוב הסיבות לנשירת שיער הן לחץ נפשי או טראומה בהלה פחד ייתכן גם שינוי הורמונלי בגוף כגון הריון לידה גיל מעבר או חוסר בויטמינים. נסי לברר עם עצמך אולי עברת פרידה או נבהלת ממשהו אולי לחץ של מבחנים לכי לרופא משפחה בקשי את כל בדיקות הדם האפשריות .אני מעניקה אך ורק פתרון קוסמטי כגון תוספות שיער שונות למקרים מהסו שלך וכדו' אך חשוב שתבררי את מקור הבעיה ותטפלי בשורש הבעיה . לדוגמא. אם הבעיה היא לחץ נפשי מצאי דרכים להקל על הלחץ הנפשי לאט לאט השיער יחזור לקדמותו . אגב חבל מאד שלא ציינת מהו גילך מאד חשוב כי לפעמים הבעיה היא תורשתית וכאן אין פיתרון רק קוסמטי.אשמח לייעץ לך שובתוכלי לפניות אלי שוב בשמחה רבה שתהיה לך שנה טובה.

guliver hoosh

New member
זה יכול להיות גם סימן של בעיה בבלוטת התריס

או ציסטה בשחלות. בעיה בבלוטת התריס תתגלה בבדיקת דם וציסטה באולטרה סאונד.

נטלי424,קרוב לודאי שיש לך מחסור בויטמין -B12

בוקר טוב. את צמחונית אולי? מרגישה חולשה ? נשירת שיער נובעת גם ממחסור בויטמין B12 . יום טוב

למעלה