../images/Emo53.gif

זאת פעם ראשונה שלי כאן, אני בדרך כלל מסתובבת רק בפורום טלויזיה, למרות שזינה זאת סידרה גדולה. אין לי מושג בעונות ולא כלום, אבל יש לי כמה שמות של פרקים שהייתי מאוד מאוד מאוד רוצה לקבל עליהם פרטים, וכמה שיותר. תקצירים,שחקני אורח, כל מה שאפשר לסחוט מפרק. Xena - A Good Day, Xena - Daughter of Pomira וגם סתם מין "בונוס", זה מהרקולס Hercules - A Rock And A Hard Place. בבקשה, זה חשוב.

הי נמי ../images/Emo13.gif

שני הפרקים של זינה שהזכרת הם מהעונה הרביעית והם שניים מהפרקים החביבים עלי מאותה עונה
. זוהי רשימת השחקנים מ-A GOOD DAY: GUEST STARS Karl Urban (Caesar) Stephen Lovatt (Phlanagus) Jeremy Callaghan (Pompey) CAST Stephen Butterworth (Carminus) Caitlin McDougall (Nogalin) Darren Young (Brutus) Caleb Ross (Temecula) Tyler Read (Deirimus) Steve Matthews (Olivas) Nigel Harbrow (Patrol Centurion) John Lodf (Roman Scavenger Messenger) Peter Ford (Artillery Man) Lance Dunne (Pompey´s Messenger Spy) Boydon Muir (Agrilius) John Lock (Patrol Sergeant Major) וזהו התקציר: קיסר ופומפי נלחמים ב/על שטח יוון. זינה דואגת לגרום להם להילחם זה בזה כדי להרויח קצת זמן בשביל יוון. כשהיא דואגת ללכוד אותם איתה בבור, היא משאירה לגבריאל את המשימה להנהיג את היוונים למלחמה. גבריאל לא רוצה לקבל עליה את המשימה בהתחלה, ומתקשה להתמודד עם התוצאות שלה לאחר מכן. ול-DAUGHTER OF POMIRA (שאגב יהיה שבוע הבא בביפ, אם יש לך): GUEST STARS Beth Allen (Vanesa/Pilee) Craig Ancell (Milo) Bruce Hopkins (Rahl) Mandy Mcmullin (Adiah) CAST Watchman Rivers (Cirvik) Andrew Kovacevich (Garth) Bob Johnson (Lieutenant) Rakai Karajilana (Horde Warrior) Frederick Bedford (Villager) והתקציר: זינה וגבריאל נתקלות שוב ב"הורד" - שבט פראי שהם נלחמו בו בעונה השניה. הפעם הן מתגנבות לתוך שורותיו כדי לחטוף בת של חברים של זינה שנחטפה מהם לפני שנים, אולם הילדה מרגישה שייכת לשבט, ולא לכפר או להוריה הביולוגים. כאשר עומדת לפרוץ מלחמה בין היוונים לבין השבט, זינה מצליחה לגרום לילדה להיות הגורם המגשר בין הצדדים. בקשר להרקולס תצטרכי כבר עזרה ממישהו אחר.

תודה!

Caleb Ross (Temecula) ו Beth Allen (Vanesa/Pilee) זה מה שחיפשתי.. את יכולה אולי להגיד לי מה היה תפקידו של טמקולה? בבקשה.. אני זוכרת שזה היה תפקיד קטן יש לי קבצי אודיו עם טמאקולה מהפרק הזה.. תודה ענקית.

סתם מסקרנות, באיזו סדרה שאת אוהבת

הם משחקים כיום? אל תגידי לי שהם ב"שבט". בכל אופן, הוא שיחק נער שמתנדב להצטרף למלחמה שזינה וגבריאל מנהלות נגד הרומאים. הוא יורה חיצים דולקים לצורך סימון. בסוף יוצא שהוא הורג חייל רומאי, רגע אחרי שהחייל הרג מישהו שהיה כמו דמות אב בשבילו, וגבריאל לא יודעת מה להגיד לו ואיך לנחם אותו על כל מה שהוא עבר.

או מיי גוד!!! את באמת אומרת ../images/Emo55.gif

שטמאקולה או וואטאוור, זה זה שמשחק בהשבט, שיש לו ת´שיער הארוך, והפסים האלה בעיניים???? זה הוא??? איזה מהמם!!! הוא פשוט כזה יפה!!!

../images/Emo99.gif

כן.. זה לקסי שלנו.. נכון שהוא פשוט מדהים?.. כדאי לך לבקר בפורום טלויזיה, דיונים בלתי פוסקים..

לא! לא הופ! הסיוטים!

הופ נולדה כתוצאה מאונס של גבריאל ע"י דהאק, אל אפל וכוחני. אני שונאת שונאת שונאת את הדמות הזאת. גבריאל קראה לה הופ מתוך תקווה שהיא תגדל להיות טובה, אבל כבר בגיל כמה שעות היא הפגינה נטיות מרושעות מאד. זינה אמרה לגבריאל שהילדה חייבת למות, אבל גבריאל לא הקשיבה. היא שמה אותה בסלסלה על הנהר ואמרה לזינה שהיא הרגה את הילדה אחרי שגילתה שזינה צדקה. הילדה, בהיותה על-טבעית משהו, גדלה בקצב מוגזם אפילו בשביל סדרה מופרעת כמו זינה. בפרק ממנו לקוחה התמונה היא חוזרת ובמניפולציות איומות מביאה את גבריאל לשלוח אותה למקום שבו בנה של זינה מסתתר. היא רוצחת אותו. כשגבריאל מגלה את זה היא מרעילה את הופ וחושבת להתאבד בעצמה. אחר כך זינה כמעט הורגת אותה - בלגן שלם. הופ חוזרת שוב אחר-כך, אבל הפעם היא כבר מבוגרת, ונראית בדיוק כמו גבריאל. בואי נגיד שלדעתי זו לא היתה שעתה היפה ביותר של הסדרה. ד"א - הילדה שיחקה מדהים. איפה היא משחקת עכשיו?

מוריסון. אמי, מוריסון.

עכשיו היא לא ממש משחקת, העיפו אותה מהשבט, *סניף* נהרגה בסוף עונה ראשונה.. שיחקה את זאנדרה, שיחקה ד"א את אישתו של "טמאקולה", לקס. הרי תמונה מהטובות שלי, שתדעי איך היא נראת עם כל האיפור של השבט..

Dafi the Mighty

New member
או, סולן...

פרטים על הדמות או על השחקן? על השחקן בקושי מצאתי! וגם אם מצאתי, אז אין הרבה מידע, אבל אני יודעת שקוראים לו דיוויד טיילור. סולן הוא הבן של זינה, הופיע סה"כ בארבעה פרקים (כולל GFC כשדיוויד לא משחק כסולן). הוא הבן של זינה ושל בוריאס, וזינה נתנה או לקנאטורים כי היא לא הייתה מסוגלת לגדל אותו, היא פחדה שהוא יהפוך להיות כמוה כשיגדל. זינה פוגשת אותו אחרי תשע שנים, כשהיא באה לעצור את דגנין מלקחת את האבן של איקסיון (האבן שבה כל התכונות הרעות של הקנאטורים נמצאות שם. משהו כזה). סולן חושב שהיא הרגה את אבא שלו, אבל לקראת סוף הפרק דעתו משתנה. זינה פוגשת אותו אחרי שנה, שני חודשים ושניים עשר ימים, אבל מי סופר?
אבל שם גם הופ נמצאת, והיא משחררת את קליסטו ובסוף הופ הורגת אותו, גרר!
אחרי ביטר סויט כבר לא שומעים ממנו (שומעים באיזה פרק או שניים את זינה מדברת עליו אם אני לא טועה) עד לGFC ושם זינה מגלה שהוא נדון להסתכל על החיים שהוא השאיר מאחור. זינה לוקחת אותו לשדות איליסיאנס (איך שלא רושמים את זה) וקוראת לבת שלה איב, לפי הצעתו של סולן.

מישהי17

New member
אוי דויד דויד!!!!!

חומד של בנאדם! חומד של קיווי! טוב הרבה על עליו לא ידוע ותאמינו לי שחיפשתי!(ועדיין מחפשת!) הוא היה כל כך חמוד שהוא היה קטן! אהה אבל עכשיו הוא חמוד בצורה אחרת לגמרי! אה דבר נחמד מאוד בקשר אליו זה שאם יש הפקה ניו זילנדית או הפקה שמצולמת בניו זילנד אתם תיראו אותו שם! אם אתם רואים בלונדיני חמוד עם מבטא זה דויד שלנו!(כן כן הוא בלונדיני גם מתחת לפאה המחרידה ששמו לו בזינה.) הוא שיחק בטונות של סרטי טלוויזיה חלקם שודרו בישראל! כמו גם תוכניות שהוא היה בהם, אני גאה מאוד להחזיק בכמה מהם כבני ערובה בביתי! מה עוד? אהה כמעט בכל תוכנית שלוסי הופיעה בה כן כן גם דויד הופיע אז הם מכירים כבר ממזמן! לאנשים בזינהוורס/הרקוורס הם הופיעו ביחד בסרט הראשון בסידרת סירטי הטלווזיה של הרקולס בשם "הרקולס ונשות האמזון" היא בתור ליסיה הבילתי מנוצחת! והוא בתור פרנקו שתואר כ"הילד עם הנמש על הלחי" אל תנסו להבין, אני אישית לא ראיתי שום נמש! ועל סולן אני ממש לא אתחיל לספר זאת סאגה שדפי סיפרה הרבה יותר טוב משאני איי פעם אוכל לספר!

מישהי17

New member
עוד קצת על דיוויד

התפקיד הראשוןשל דיוויד אי פעם שידוע לאתר שהייתי בו היה בשנת 1986 אז תעשו חישוב קטנטן וידוע לנו כבר שהוא מעל גיל 15 אני מאמינה שהוא בן 19 או משהו כזה, אלא אם כן הוא התחיל להופיע כשהוא היה בן פחות מארבע? זה אפשרי בכלל?

Dafi the Mighty

New member
דיוויד!!! ../images/Emo24.gif

דיוויד... יש לך דברים עם דיוויד ומעולם לא סיפרת לי?!
זה אפשרי שהוא שיחק כשהוא היה בן פחות מארבע, אולי. יש איזה מישהו שיודע בן כמה הוא?! חיפשתי וחיפשתי פרטים עליו, אבל אין!

שלומית1

New member
מצאתי אתר שמוקדש כולו לסולן

יש שם המון תמונות חמודות הנה כמה... www.geocities.com/Hollywood/Academy/7020/spics.htm

למעלה