ואחרונה חביבה רגע לפני שהם נפרדו.. ממש אמא ובן
D Dafi the Mighty New member 4/10/01 #24 הקטע כשנשברה לו היד... זה כזה מתוק מבחינתו ומבחינת זינה. איך שזינה מחבקת אותו מרגיעה אותו... ומשאירה אותי דומעת. טוב נו, לא דומעת, אבל התרגשתי מאד.
הקטע כשנשברה לו היד... זה כזה מתוק מבחינתו ומבחינת זינה. איך שזינה מחבקת אותו מרגיעה אותו... ומשאירה אותי דומעת. טוב נו, לא דומעת, אבל התרגשתי מאד.
D Dafi the Mighty New member 4/10/01 #22 וואי, הקטע הזה בOrphan of War נורא, אהממ, מה המילה? כשסולן אומר לזינה שהוא האויב הכי גדול שלה, אז גבריאל ככה שואלת: Do you know him? וזינה עונה: Yes. He´s my son אחח... איזה קטע. (התמונה המצורפת היא מהקטע)
וואי, הקטע הזה בOrphan of War נורא, אהממ, מה המילה? כשסולן אומר לזינה שהוא האויב הכי גדול שלה, אז גבריאל ככה שואלת: Do you know him? וזינה עונה: Yes. He´s my son אחח... איזה קטע. (התמונה המצורפת היא מהקטע)
א אלת הירח New member 4/10/01 #25 אם הייתי צריכה לבחור רגע שבו הסדרה התחילה להפוך בשבילי למה שהיא כיום, זה הרגע שזינה אומרת את המשפט הזה.
אם הייתי צריכה לבחור רגע שבו הסדרה התחילה להפוך בשבילי למה שהיא כיום, זה הרגע שזינה אומרת את המשפט הזה.
מ מישהי17 New member 4/10/01 #26 אף פעם לא ידעתי שאת פריקית של דייוויד כמוני, רוצה רשימה של מה יש לי?
א אילוף הסוררת* New member 4/10/01 #28 ההפקה הניו זילנדית ההיא.. זה השבט, בא הוא הפציע לתפקיד אורח! ישש!